kuulumiset & reseptejä

koti & sisustus, lapset, loma, me, pohdintaa, resepti

Mooi! Tänne kuuluu rentoa lomailua. Ollaan pyritty jättämään suunnitelmien väliin löhö lomailua ja sitä tämä on rehellisesti ollutkin. Ilman mitään suunnitelmia ollaan leikitty kotona, pelattu muistipeliä + kimbleä, grillailtu pihalla ja vain oltu. Tämä on kyllä parasta ja ehkä just sitä tärkeintä lomalla. Vaikka toki ne touhupäivät ja retket ovat myös vertaansa vailla. Varmasti siis tässäkin asiassa balanssi on a ja o! 🙂

Käytiin eilen tyttöjen kanssa muutaman kerran kävelyllä ja Matilda oppi pyöräilemään!!!!! Multa valui aurinkolasien alta kyyneleitä, kun katsoin hänen onnea pyörän selässä. 😀 Tänäänkin pitää siis ehdottomasti päästä taas pyörtäretkelle ja Mimosa on söpö kun hän tykkää potkupyörän sijasta ajella potkulaudalla. Pitääkin laittaa IG storyyn videota retkestä. 🙂

Saatiin viime viikolla kaverit kylään ja tein jo toistamiseen pellillisen kasvispiirakkaa. Tällä viikolla meille tulee myös kavereita käymään ja ajattelin tehdä samaista piirakkaa, kun olen sen maistuvaksi todennut. 🙂 Tässä teille resepti:

Tarvitset:

kaksi valmista piirakkapohjalevyä pakkasesta / toki voit tehdä taikinan myös itse 😉

purkki artisokkaa

purkki aurinkokuivattua tomaattia

purkki fetajuusto kuutioita

pussi pinajansiemeniä

4 munaa

2 purkkia creme fraiche

pakkaus rucolaa

paketti kirsikkatomaatteja

pizzajuustoa

Ohje: Sulata piirakkapohja levyjä ja painele taikina kauttaaltaan leivinpaperin päälle. Voit myös painella pienet reunat pellin mukaisesti. Silppua 1/3 rucolasta ja saksi/pilko samalla myös aurinkokuivatut tomaatit sekä artisokka. Pyöräytä vihannesten mukaan myös fetakuutiot. Sekoita erillisessä kulhossa 4 munaa ja creme fraichet, lisää ripaus mustapippuria mikäli tahdot. 🙂 Kaada vihannse/feta-seos piirakkapohjan päälle ja kaada munaseos heti perään vihannesten päälle. Lisää pinjanseimet ripotellen sekä pizzajuustoa maun mukaan. Laita piirakka paistumaan uunin ala-keskiosioon noin 20-30 min ja 200-asteeseen. Kun piirakka on valmis nosta se jäähtymään. Jäähtyneen piirakan päälle pilko kirsikkatomaatteja ja levitä loput rucolasta. NAMI!

Myös nämä sitruuna valkosuklaa keksit ovat bravuurini ja täältä löytyy resepti niihin. 🙂 Meillä on torstaihin saakka pelkkää rentoa lomailua ja keksin juuri, että Nuuksioon on ainakin pakko päästä. Jos säät sallii, niin rannalla olisi myös kiva käydä.

Iiiiiihanaa ja aurinkoista uutta viikkoa! <3Sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

 1. Johanna 09.07.2018

  Näyttääpä hyvälle!! Piirakkaa on pakko kokeilla☺
  Tykkään kattauksesta ja!

  Vastaa
 2. Anastasia 12.07.2018

  Hei Sara!
  Olen jo pitkään ihaillut sinua ja olen erittäin iloinen, kunka positiivinen olet niin blogissa kuin ig storyn puolella. Olen päässyt sinun kautta testaaman myös Maybeatyn tuotteista ja pidän niistä kovasti. Toivotavasti sinulla on pian alennuskoodi? 🙂
  Kiitos ihanista resepteistä, sillä en nuorena saanut tilaisuutta kokkailla kotona joten ei siitä ole hirveästi kokemusta ja reseptejä en tiedä paljon vielä.
  Olisi tosi mukavaa, jos voisit kertoa tässä tai sitten kaikille mitkä ovat sinun nyt/suosikit päivävoide, yövoide, silmänympärysvoide, seerumi, puhdistustuote ja kasvovesi? Olisin erittäin kiitollinen jos voisit suositella jotain sillä maybeuty maski oli huippu ja siksi kuulisin miellelläni mitä suosittelet/käytät.
  Toivottavasti vastaat tähän 🙂
  Kiitos!
  Kesä terkuin Anastasia

  Vastaa
 3. Ronja 13.07.2018

  Olen jo pitkään käynyt lukemassa blogiasi ja katselemassa kuviasi <3 ja on mukavaa näin blogin välityksellä mukava seurata teidän kuulumisianne 🙂
  Hyvää kesää koko teidän perheelle <3 – Ronja Ryövärintytär _

  Vastaa