Kioski FOOD

me

Moooooi! Oon aina ajatellut, että en tykkää hypetellä asiaa ennen kun vasta voi jo julkaista. Oon itse niin kärsimätön, että ”stay tuned” systeemi ei ole mua varten. 😀 Olen koko alkuvuoden käynyt keskusteluja Ylellä ja suunnitellut tulevaa. Olen nimittäin päässyt Yle Kioskiin ja alamme tekemään uutta sisältöä liittyen ruokaan. Teemme ainakin elokuun loppuun saakka livelähetyksyä youtubeen (TÄNNE) missä kokkailen aina jonkun helpon, maistuvan sekä edullisen ruuan. Otamme ekologisuuden huomioon sekä pyrimme opettelemaan uutta. Olen niin super innoissani tästä prokkiksesta, koska tämä on niin mua. Olen taivastellut läheisille, että tämän vuoden työt ovat jotain mistä en olisi osannut vuosi sitten haaveilla. Tämän Kioski FOODin lisäksi olen koko kesän kasaillut ja kirjoittanut tulevaa varten ja ihan pian pääsen siitäkin kertomaan lisää. Hahahhaa, no nyt sitten en malttanut olla jättämättä cliff hangeria. 😀 Pointtina se, että kannattaa kuunnella todella tarkasti omaa intuitiota ja toimia sen mukaan. Työrintamalla luopuminen jostain voi avata niin paljon uusia mahdollisuuksia.

Mutta hei tänään tosiaan kokkailen livenä klo 17.00, tulkaa moikkaamaan ja juttelemaan. Meinaan nimittäin vastailla kokkailun seassa myös kysymyksiin ja kommentteihin. 🙂 Jos et kerkeä liveen, niin kokkausvideo löytyy kyllä tallennettuna Kioski FOODin youtube kanavalta. Reseptit pääsee kurkkaamaan youtuben lisäksi instasta (täältä) ota seurantaan. 🙂 Jeeee!

Aurinkoa päivään!! Mä lopetan nyt kahvin juonnin, koska jännittää tää eka päivä jo ihan tarpeeksi, joten kahvitärinää en kaipaa 😀
<3Sara

mekko / na-kd / saatu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

1 kommentti

  1. Anniina kuuttii 12.07.2018

    Moi sara voisko laita huomenna YouTubeen firjon koriin esittely firjon

    Vastaa