yökylää koko viikonloppu & rantapäivä

lapset, loma, me, ootd

Moikka! 🙂 Meidän viikonloppu meni pitkälti muualla kuin kotona. Mikko oli kavereiden kanssa Ilosaaressa ja meidän tytöt pääsi perjantaina Mummille & Vaarille yökylään. Samaan aikaan mä menin viettämään tyttöjeniltaa ja lauantaina suuntasin minien kera äitini luokse viettämään Helsinkipäivää ja yökylään. Mä oon yleensä aina se tyyppi joka valitsee yökylän sijasta oman kodin. Rakastan herätä omasta sängystä ja muutenkin oma koti on vaan se juttu. Tällä kertaa vaihtelu teki terää, vaikka Mimosa sattui olemaan Mumman luona aika aktiivinen läpi yön. 😀 Onneks on loma!

Tänään meidän porukka oli rannalla koko aamupäivän ja nyt matkustetaan hakemaan Lila kotiin. Kuvat nappasin tänään ja vitsit miten meitä hellitään säiden puolesta. Ihan käsittämätöntä! Eilen istuttiin Mikon kanssa terdellä lähelle puolta yötä, enkä kaivannut neuletakkia seuraksi. Tälle viikolle ei ole suunnitelmia ja hoidellaan muutamia asioita kotosalla. Loppuviikosta sitten perheen kanssa yhdessä oloa monin eri kokoonpanoin. 🙂

Tässä vielä muutamat toiveet kesälle.. Alla myös toteutuneet asiat! 🙂

Toiveet:

Muumimaailma

Asuntomessut

Telttailu

Nuuksio, nuotio ja vaahtokarkit

Järveen uimaan / jospa pääsisi mökille

Pihlajasaareen retkipäivä

Siskon veneelle

Päivä maauimalassa

Kesäteatteri (+lasten kesäteatteri)

Toteutuneet:

Särkänniemi

Pyöräretket

Kotka-päivä

Lintsi

Mun vaatteet: hame/na-kd/saatu, läpsyt/Björn Borg/saatu, uikkari/h&m, arskat/rayban, laukku/marimekko, korvikset/moimoi/saatu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

  1. Abc 17.07.2018

    Ihana postaus ja aivan upeita kesäisiä kuvia. Tällaiset on parhaita! Olet mahtava tyyppi.

    Vastaa
  2. Jensku 18.07.2018

    Kuulin lauantaina, kun joku nainen selosti innoissaan seurueelleen nähneensä Mikon rokkialueella. ? Terkut Joensuusta!

    Vastaa