fun random facts

koti & sisustus, loma, me, muoti

Helou! Tykkään tämän tapaisista postauksista, joissa kerrotaan jotain hassuja pieniä asioita itsestä. Niinpäs mietin näitä viimeiset päivät ja kokosin alle. 🙂 Aurinkoista ja LÄMMINTÄ päivää! <3Sara

Meidän pihatielle laitettiin viime viikolla asfaltti. Oon odottanut sitä jo vuoden verran, koska meidän pihalle pöllyää aika paljon hiekkaa. Nyt homma on hoidettu ja saadaan ehkäpä ensi viikolla myös meidän autokatokseen asfaltti. Jihuuu! Myös Matilda on ollut tästä innoissaan, kun pyörällä opettelu tuntuu hänestä helpommalta asfaltilla kuin hiekalla. 🙂
Mun jalat kertoo koska oon väsynyt ja jos kroppa on kipeä tms. Olen omannut levottomat jalat nuoruudesta saakka ja ajoittain ne vaivaa enemmän (kuten raskausaikana). Nuorena näitä mun ”kipuja” luultiin kasvukivuiksi, mutta kyllä jalkojen levottomuus tuli jäädäkseen. Se on hassua miten jalat menee ihan levottomiksi jos esim valvon liian myöhään.. Sitten pitääkin päästä heti nukkumaan. 😀

Tykkään tosi paljon houstata ja kutsua kavereita kylään. Usein kuitenkin noin tunti ennen vieraiden tuloa olen hektinen hääräjä ja kokkailen + haluan siivota äkkiä jonkun kulman tms. 😀 Olen kyllä rauhoittunut paljon tämän suhteen, mutta välillä naurattaa oma sähläys ja se kuinka ajan itseni samaan tilanteeseen aina uudestaan. Toisaalta siinä vaiheessa kun kyläilijät ovat saapuneet niin mielikin rauhoittuu. 🙂

Rakastan ukonilmaa ja tykkään myös sateesta. Sade on oikeastaan mielestäni tosi jees. Ainoa mistä en niin välitä on loska ja sellainen jääkylmä loska sade :D. Onneksi tähän vuodenaikaan on vielä matkaa! Tämä lämpö on nimittäin ihan parhautta. Uskon, että tämän kesän jälkeen ei ole vaikeuksia siirtyä syksyyn kun aurinkovarastot ovat ladattuna täyteen.

Ostan nykyään viikottain kukkia itselleni. Tykkään siitä miten leikkokukat tuovat kotiin tunnelmaa ja olen oppinut ”tuhlaamaan” niihin muutaman kympin kuussa. Vielä pitäisi opetella hyödyntämään kukkakauppoja ja ostaa välillä jokin ihana kimppu. Saan välillä kukkakimppuja yhteistyökumppaneilta tai perheeltä/ystäviltä ja lähestulkoon aina hämmästyttää se kuinka pitkään kimppu pysyy kauniina.

Olen hulluna mattoihin ja viherkasveihin.. Tätä ei ehkä päältäpäin uskoisi, koska meidän kotona ei ole kumpiakaan näistä älyttömästi. Mikko tosin allekirjoittaa tämän, koska haaveilen monta kertaa vuodessa uudesta matosta ja ostan aina välillä jonkin uuden viherkasvin. Matto asiaa on parhaiten auttanut se, että ollaan satsattu laadukkaisiin mattoihin. Niistä ei halua eroon ja voimme vaihdellen saada uutta ilmettä kotiin. Nyt meillä on olkkariin 3 erilaista mattoa joiden avulla voi vaihtaa ilmettä. 😀 En tajua mistä tämä into mattoihin on peräsin! Todella random vaikka itse sanonkin. 😀

Kun olen seurassa missä on paljon ihmisiä olen useimmiten enemmän tarkkailija kuin pölöttäjä. Kuuntelen mielelläni ihmisten kertomuksia ja olen huono heittämään väliin juttua. Tietty jos multa kysytään niin osaan reippaasti puhua, mutta ehkä ymmärrätte mitä haen takaa. 🙂

Pelkään rottia ja käärmeitä.. En jotenkin yhtään siedä niitä. Onneksi pystyn liikkumaan maastossa ilman turhaa speksailua, mutta jotenkin niiden kohtaaminen silti puistattaa. Sitten esimerkiksi ampiaiset tai hämäkit eivät jännitä yhtään, vaikka olen amppareille allerginen. 😀

..kuvat Kreikan lämmöstä ja itseasiassa Juhannusaatolta..

mun mekko / h&m

Matildan mekko / Polarn O Pyret / saatu

Mimosan hame & paita / Lindex

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

 1. Martta 19.07.2018

  Pystyn Niiiiin samaistumaan tuohon rottakammoon, mulla vaan siihen kuuluu kaikki mahdolliset jyrsijät. Toivottavasti pystytään välttämään molemmat nämä?♥️

  Vastaa
  • Sara Parikka 19.07.2018

   hehe, jep.. olisi kyllä ihanaa jos ei tartte kohdata 😀 mutta ihanaa että löytyy kohtalotoveri <3

   Vastaa
 2. Nina 21.07.2018

  Ohi aiheen mutta mitä aurinkorasvaa käytit lomalla lapsille? Ollaan menossa espanjaan ja pitäis ostaa. Ja munkin lapset ruskettuu ei pala helposti 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 23.07.2018

   Käytin apteekista ostettua ja lapsille suunnattua aurinkorasvaa.. mutta isoin apu oli uv uikkarit, joissa on 50 suojakerroin. 🙂 Iiiihanaa reissua teille <3

   Vastaa