täsmäaseet syksyyn

design, kauneus, koti & sisustus, me, muoti, pohdintaa

Moi! Oon tosi innokas aina uuden kauden stratatessa, kuten syksy, alkuvuosi tai vaikka jokin uusi elämänvaihe.. Mutta samalla koen luopumisen tuskaa ja haikeutta siitä mitä jää taakse. Meillä on usein kesällä ja jouluna pitkät lomat ja paluu arkeen on samalla kutkuttava, helpottava ja jopa odotettu, mutta samalla harmittelen kuinka ihana loma on takanapäin. Ristiriitaiset fiilikset näissä taite kohdissa, vaikka oikeesti oon kyllä muutoksen ihminen enkä jaksaisi pitkään mennä täysin samalla kaavalla. Kyllä arki ja rytmi ovat tervetulleita. 😀 Fiilistelen myös uuden äärellä aina kaikkia pieniä juttuja. Mietin tarkkaan esim. aamupaloja ja sitä millaisilla keinoilla pystyn helpottamaan arkea ja mitkä varusteet olisi syytä hankkia. Tähän alle listasin suosikkejani tällä hetkellä.

tussit / Olin aivan innoissani näistä tusseista. Löysin nämä Suomalaisesta Kirjakaupasta ja leveilin niillä molemmille siskoilleni. 😀 He sanoivat hankkivansa myös samat tussit! Mä tarvitsen joka viikko yliviivaustusseja, kun merkitsen repliikkejä. Tähän hommaan kaunis väri on oikeasti yllättävän oleellinen juttu. Mä niin tiedän kuinka iloisena nappaan replat aamulla kouraan ja tsekkaan päivän menot ihanien värien läpi. I love it! <3 Kannattaa siis ehdottomasti tsekata omat työvälineet läpi ja satsata kauden alussa piristäviin ja laadukkaisiin tusseihin, vihkoihin, posted lappuihin tms.

anorakki / Vaikka oon nauttinut lämmöstä ja poikkeuksellisen aurinkoisesta kesästä, niin pieni osa mua odottaa syksyä ja sitä että pääsen vetäisemään anorakin päälle. <3 Syysvaatteet on musta vuoden ihanimmat kuteet ja jotenkin paksut neuleet, farkut, huivit, pipot ja kengät inspiroi ihan uudella tapaa kuuman kesän jälkeen. Syysmuoti oon valmis!
juomapullo / Kesällä on tultu juotua paljon vettä. Vesipullo on kulkenut kaikkialle mukanani ja nyt mulla on vakaa aikomus jatkaa vedenjuontia yhtä innokkaasti. 🙂 Huomaan kuinka töissä tulee juotua ihan liian vähän, ehkä jo siitä syystä että vessa ei halua rampata.. Mutta silti, nyt pitää jatkaa nesteytystä kun olen jo hyvässä vauhdissa. Puhdistamon vesipullo on suosikkini.

kassi / Innostuin viime syksynä kangaskasseista ja siitä saakka olen enevimässä määrin käyttänyt kangaskasseja. Syksyllä luulen, että nämä ovat kovaa valuuttaa. Tämän hetken suosikki = Marimekko ja Vaiko

voide / Olen kirjoittanut useasti suosikki kasvovoiteesta, eli Lumenen SOS tuotteesta. Pintakuivalle iholle täydellinen ja tiedän, että kun ilmat viilenevät niin ihokin alkaa taas kaipaamaan ihan eritavalla kosteutusta ja huolenpitoa.

uusi tuoksu / Tilasin tuota SOS voidetta Bangerhead.fi sivuilta ja samalla nappasin myös uuden tuoksun ja deodorantin. Tykkään vaihdella tuoksuja ja kokeilla uutta, mutta en ole koskaan tilannut tuoksua ilman että olisin tiennyt miltä se tuoksuu. Onneksi tein sen, koska tämä CLEANin Fresh Lines on aivan ihana. Sitruksinen ja menee kerralla kärkeen lempparituoksuissa. Kannattaa tuoksuttaa! Nappasin myös CLEANIN deodorantin kokeiluun ja ainakin muutaman käyttökerran jälkeen olen tykännyt. Tämä taitaa olla enismmäinen kerta kun hankin dödöksi jonkin muun kuin markettipullon (tai ehkä joskus ollut myös apteekista). 🙂

Ensi viikolla palaan lasten syyssuosikkeihin muutamaan otteeseen. 🙂 Nyt nautitaan tästä toistaiseksi viimeisestä hellepäivästä. Ilmeisesti Suomessa on ollut tänä vuonna yhteensä 55 hellepäivää, joten jos lasken meidän reissut mukaan, niin ollaan oltu tänä vuonna yli kaksi kuukautta helteessä. Aika hyvä saldo sanoisinko 😉 Kyllä nyt pitäisi hyvin jaksaa viilenevä sekä pimenevä syksy ja talvi. Ai että, pian saa viritellä kynttilälyhtyjä jne.. <3Sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

8 kommenttia

 1. Anniina kuuttii 05.08.2018

  Sä ot tosi kaunis

  Vastaa
 2. Johanna 06.08.2018

  Kirjotit taas ajatukseni tekstiksi ? Sanoin just äidille pari päivää sitten, että ihana päästä pukemaan vaatteita päälle, varsinkin kun kaapissa odottaa pari kivaa uutta neuletta! Mutta samaan aikaan haikailen tän niin mielettömän kesän ja perheen yhdessäolon perään ? Mutta tosiaan, nämä kesäpäivän ihanat muistot kantaa pitkälle. Tsemppiä hirmuisesti arjen aloitukseen! ❤️

  Vastaa
  • Sara Parikka 06.08.2018

   haha, siellä ajatellaan ihan samalla tavalla <3 🙂 Samoin sinne, ihanaa syksyä ja sen myötä arkea!

   Vastaa
 3. Emmi 06.08.2018

  Voi hitsi, kun tuli taas kiva fiilis! Ihanaa, että joku tuntee samalla tavalla. Vaikka kesä onkin ollut ihanaa, niin on kiva palata (mun osaltani) koulun penkille ja viettää taas yliopistoelämää sen kaikkine hyvine ja huonoine puolineen 😀 Mä itse kanssa fiilaan niin paljon syksyä ja ootan jo villapaitoihin kääriytymistä ja kynttilän poltteluita. Ihanaa päivää sinne! 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 06.08.2018

   Vitsit kuulostaa kivalta! 🙂 Tsemppiä hurjan paljon opiskeluun ja tunnelmallista syksyä <3

   Vastaa
 4. Pia paivi 08.08.2018

  Moi. Kiitos ihanasts postauksesta.harmi vaan ettei oo isompaa kuvaa anorakista. ?. Hyvää alkavaa syksyä.kun sit koittaa. ?.

  Vastaa