Syksyn pehmoiset suosikit

kidsfashion, koti & sisustus, lapset

Mainos / Cubus

Heippa! Te jotka olette lukeneet blogiani pitkään, ehkä muistatte kuinka inspiroidun nimenomaan syyspukeutumisesta. Omien vaatteiden lisäksi lasten pukeutuminen on uuden kauden äärellä taas tapetilla. Kävin kesällä tyttöjen vaatekaapin kahteen kertaan läpi ja lähetin kaksi isoa kassillista pienille lähipiirin tytöille. Meillä tyttöjen vaatteet ovat pysyneet sen verran hyvinä, että lähestulkoon kaiken on pystynyt kierrättämään. Tietysti joskus vaate on mennyt pilalle ruuasta tai ratkennut jostain saumasta, mutta yllättävän harvassa nämä kerrat ovat olleet ja hyvä niin. 🙂

Kuvissa näkyy Cubuksen uutuuksia ja kaikki näistä ovat luomupuuvillaa. Olen muutenkin tykästynyt siihen kuinka pehmeitä ja hyvälaatuisia lastenvaatteita Cubukselta saa. Eniten tykkään Cubuksen aleista jotka ovat aivan mielettömän kovia lastenvaatteiden kohdalla. Olen löytänyt vaikka kuinka monta kertaa vaatteita muutamalla eurolla. Muistan kuinka joulualeista ostin omille sekä läheisten lapsille vaatteita kesää ajatellen ja jemmasin niitä sitten kevään ajan. Toinen suosikkijuttu Cubuksella on Ota 3, maksa 2 (tarjoaa edullisimman) kamppikset ja juuri tämä kyseinen kamppis on heillä käynnissä nyt 31-34 viikot. Monesti meillä se tarkoittaa sitä, että valitsen 6 vaatetta ja maksan sitten vain neljästä. Kaikki postauksessa näkyvät vaatteet ovat mielestäni hurjan monikäyttöisiä ja ne menevät päälle, niin kotona, vierailla kuin päiväkodissa. 🙂 Samaten kaikki postauksessa näkyvät lastenvaatteet ovat luomupuuvillaa ja olen huomannut kuinka pesukerrat eivät pilaa vaatteita. Laatu on ehkä jopa vielä tärkeämpi arvo nyt kun lapset ovat kasvaneet, sillä samalla kulutus on kasvanut temppuilun ja leikkien myötä. Olen myös huomannut kuinka ekologisuus on alkanut kiinnostamaan vuosi vuodelta enemmän.

Turkoosi collegemekko

Vaaleanvioletti collegemekko

Lasten pukeutumisessa tärkeintä mulle on ehdottomasti se, että vaatteet ovat mukavat päällä. Mielestäni lapsen pitää pystyä liikkumaan mutkattomasti ja vaatteiden pitää edesauttaa arkea. Pyrin siihen että en varjele vaatteita, vaan jos joku kohta likaantuu niin se ei haittaa. Haluan, että lapset saavat keskittyä omiin juttuihin. 🙂 Tosin nykyään täytyy ottaa myös lasten toiveet huomioon, koska molemmat meidän tytöistä ovat aika tarkkoja vaatteistaan. 😀 Kaikki mitkä muistuttaa mekkoa tai ovat ”hamemallia” ovat täydellisiä ja ne puetaan saman tien päälle ilman mitään mutinaa. Housut sen sijaan saavat joskus aikaan ärsytystä, mutta nämä kuvissa näkyvät farkut yllättäen ei. Vaikka farkut näyttävät aivan farkuilta, niin ne ovat pehmoista jogger mallia. 🙂 Nämä housut pitää kyllä hankkia molemmille tytöille viilenevään syksyyn. Farkkujen rinnalla syksyn suosikiksi nousee alla näkyvä kauniin värinen vakosamettihame. Cubuksen vaatteissa on ihania ykistyskohtia (kuten tämä paita), jotka piristävät arkivaatteita ja näin ollen lapset sekä mami tykkää.. 😉

Tykkään mätsätä tyttöjen vaatteita sävysävyyn ja välillä heillä on ihan identtiset vaatteet. Tytöt itse tykkäävät tästä tosi paljon (vielä :D), joten olen ajatellut nauttia tästä tämän pikkulapsiajan ja niin kauan kun heitä ei itseään se häiritse. Cubuksella on ihana valikoima vaatteita sellaisissa sävyissä, että kaikki sopii kaikkien kanssa. Katsoin valikoimaa myös siitä vinkkelistä jos minulla olisi poika ja aivan ihania sävyjä sekä vaatteita löytyi myös poikien puolelta. 🙂 Muistan kun siskoni poika oli pieni (nyt jo 12), niin silloin ei vielä juurikaan ollut valikoimaa poikien vaatteissa. Nykyään onneksi löytyy melkein samalla mitalla kuin tytöillekkin.. Tietty vaatteita voi myös miksailla oman mielen mukaan, eikä tuijottaa vain sukupuolta. Monet vaatteet ovat meiltä menneet pikkupojille ja toiste päin. 🙂

Multa löytyy myös Cubuksen olovaatteita (kuten kuvissa näkyvät) ja myös heidän alusvaatteita. Oon kotona vannoutunut käyttämään vain mukavia vaatteita, mutta samalla en halua olla aina yökkärissä. Tähän hommaan nämä löysät housut ja teepaita ovat parhautta. Pystyy käydä ulkona ilman vaatteiden vaihtoa ja jos pistäytyy yllätysvieraita niin siitä vaan!

Joko teillä on katsottu syksyä silmällä pitäen vaatekaappiin? 🙂 Entä onko arkirytmiin astuttu jo ja jos on niin missä tunnelmissa? 🙂

Mukavaa päivää! <3Sara

psst.. Cubuksen lastenvaatteita ei löydy jokaisesta myymälästä, mutta verkosta saa aina tilattua asuu missä päin Suomea tahansa.

vaatteet / Cubus / saatu&/lainassa

Sara / housut & t-paita

Matilda / collegemekko / hame / paita / farkut

Mimosa / collegemekko

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

9 kommenttia

 1. Jensku 10.08.2018

  Ihanat nuo farkut ja tuo paita, täytyypi käydä omallekki tytölle hakemassa!

  Vastaa
 2. Janika 10.08.2018

  Oli ihan pakko mennä tilaamaan kyseinen asu mein neidille mikä on mimosan päällä, ihana ? ja vielä noi farkut ? ja tuli samalla hyödynnettyy tarjous.
  Kiitos vinkistä. ? Meinaan en tiennyt että cubukselta saa lastenvaatteita kun meilläpäin ei myymälässä ole lastenvaateosastoa.
  Hyvää loppukesää ja alkavaa syksyä teille! Täällä elellään raskauden vikoja viikkoja (neidistä tulee isosisko ?) ja odotetaan jo syksyä ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 13.08.2018

   Siis niin ihanan pehmoinen setti tuo Mimosalla oleva 🙂 Joo siis Cubus on kyllä yks suosikeistani, sieltä kannattaa kärkkyä tarjouksia 😉 Hei tuhannesti onnea tulevaan <3<3 aah, ihan parasta!

   Vastaa
 3. Eve 10.08.2018

  Olen kanssa tehnyt lapsille hyviä löytöjä Cubuksen valokoimista. Monissa vaatteissa on joku kiva yksityiskohta ja väriyhdistelmät on olleet myös mieluisia. Hyvin ovat myös käytössä kestäneet energisillä pojilla. Hinnat myös kohdillaan!! Itselleni olen löytänyt mm. huippu mukavia sukkia?

  Vastaa
  • Sara Parikka 13.08.2018

   niin samaa mieltä 🙂 <3
   Hei kiiitos sukka-vinkistä 😉 pitääpäs tsekata!

   Vastaa
 4. Eve 10.08.2018

  Olen kanssa tehnyt lapsille hyviä löytöjä Cubuksen valokoimista. Monissa vaatteissa on joku kiva yksityiskohta ja väriyhdistelmät on olleet myös mieluisia. Hyvin ovat myös käytössä kestäneet energisillä pojilla. Hinnat myös kohdillaan!! Itselleni olen löytänyt mm. huippu mukavia sukkia?

  Vastaa
 5. Sh 12.08.2018

  Kiitos vinkistä! Huomasin, että myös villat kuuluvat tähän Cubuksen tarjoukseen! Villaa myy elokuussa tuskin kukaan, vaikka minä mieluummin ostan ne nyt kuin sitten etsin ensipakkasten iskiessä!
  Pitää katsoa, löydänkö mitään muuta ostettavaa Cubukselta.

  Vastaa