playsuit

design, koti & sisustus, kuulumiset, me, muoti, ootd

*siivous saatu alennuksella / Kotirinki

Hello! Tänään suhataan Mikon kanssa asioilla ja selvitetään erinäisiä asioita. Meinataan myös käydä kaksin lounaalla ja pyörähtää kaupoilla. Huomenna mulla on tiedossa kauden ensimmäinen kuvauspäivä Salkkareissa ja siitä se syksy sitten virallisesti starttaa. Toissapäivänä fiilisteltiin ensimmäistä kertaa tuikkujen kera ja kaivoin syksyyn liittyviä sisustustavaroita esille. Kuvailen teille kotona nyt joku päivä! <3

Arvatkaa muuten mitä..? Meillä kävi eilen ensimmäistä kertaa siivooja!!! Mua jotenkin jännitti ihan sikana, koska meillä ei ole mitään aiempaa kokemusta siivouspalvelun käytöstä. Lapsuuden kodissa meillä ei myöskään koskaan käynyt siivoojaa, joten palvelun käyttö ei ole tullut luonnostaan. Ollaan palloteltu siivooja-ajatusta jo pitkään, koska arkena tuntuu että kädet ei riitä kaikkeen ja siistinä ihmisenä oon jatkuvasti rätti kädessä. 😀 En tarkoita, että meillä pitäisi olla kaikki tip top, mutta tuntuu että lähes koskaan meillä ei ole kaikki paikat puhtaana yhtä aikaa. Pyykki- ja astiarumba vie paljon aikaa, sekä siihen päälle kaikki se juokseva siivoaminen. Itse tehty tehosiivous on lähinnä haave, johon en millään malta/ehdi upottaa aikaa. Mietittiin jo keväällä keinoja millä autetaan syksyn työtilannetta ja siivouspalvelun käyttö oli yksi apu, jonka Mikko keksi. Olen vuosien saatossa muutamia kertoja viestitellyt Kotirinki nimisen yrityksen kanssa, joten tuntui mieluisalta hakea apua siivoukseen ennestään tutulta yritykseltä.

Hei jos siellä on tarvetta siivoojalle, niin iloksemme Kotirinki haluaa tarjota teille lukijoille liittymisetuna (säännöllisen palvelun tilaajille) ensimmäisen kuukauden puoleen hintaan. Koodi on SARA. Itse voin tätä suositella, koska vitsit miten siistiä meillä on!! Ja kaikissa houneissa samaa aikaa :D. Vaikka tavarat olikin paikallaan ehkä 5minuuttia sen jälkeen kun tytöt tuli kotiin, niin se PUHATUS on se juttu mistä oon eniten fiilareissa. 🙂 Olisi myös kiva kuulla millaisia kokemuksia teillä on kotisiivouksen suhteen? Me nyt otettiin palvelu vuodenvaihteeseen saakka ja pidempi aika sitten kertoo maltetaanko enää luopua tästä palvelusta.

Nyt me lähdetään suuntaamaan keskustaan päin! Aurinkoa päivään! <3Sara

psst. kasaan tästä päivästä ”päivä mun kanssa” postauksen! Se tulossa ke tai viim to. 😉

playsuit / NA-KD*

alustoppi / Victorias Secret

laukku / Louis Vuitton

tennarit / Converse

kello / Cluse*

korvikset / Pernille Corydon

*saatu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

 1. Henna 14.08.2018

  Harmi että kotirinkiä ei ole porissa 🙁

  Vastaa
  • Sara Parikka 15.08.2018

   ääh voi eiii.. :/ sieltä löytyy varppina joku toinen hyvä! <3

   Vastaa
 2. Sissukka 28.08.2018

  Hei Sara. Oletko koskaan harkinnut valmiin ruokaboksin tilaamista? Itse tilasin eilen ja ensimmäinen boksi toimitetaan maan.3.9. Jännää 🙂
  Mulla on käynyt silloin tällöin siivooja ja on se kyllä luksusta. Varsinkin se tuoksu. Jotenkin tuntuu ettei asunto likaannu niin nopeasti siivoojan jälkeen.

  Vastaa
  • Sara Parikka 31.08.2018

   Hei itseasiassa oon 🙂 kuulostaa kyllä mahtavalta konseptilta!! joo hei tuo tuoksu ja puhtaus, ihanaa luksusta 🙂 <3

   Vastaa