viikonlopun viettoon mars

design, koti & sisustus, lapset, me

Hellurei! Meillä on ihana viikonloppu edessä. Mennään nimittäin mökille koko Mikon perheen voimin. Tuntuu, että kesä saisi jatkoa, kun viikonloppusuunnitelmat irrottavat niin konkreettisesti arjesta. Sain myös kaikki perjantai päivän työt sudittua edestä pois, joten heti aamusta aloitin rentoilun. 🙂 Nämä alla näkyvät kuvat on muuten otettu meidän yläterassilta, jonne ollaan muutaman kerran tehty piknik iltasella. Tytöt ovat kyllä ihan samanlaisia kun minä pienenä siinä mielessä, että he tykkää retkeillä ihan vaikka omassa kotona. 😀 Tosi usein rakennetaan maja, tehdään piknik lattialle tai mennään leikkimään johonkin sellaiseen paikkaan missä ei normisti olla, kuten yläterassi, makkari, portaiden alla tms. 🙂
Heii asiasta toiseen, teistä varmasti moni tietää, että tykkään kuunnella podcasteja. Mutta niiden lisäksi oon innostunut äänikirjoista uudemman kerran.
Kuunteluun menevät ainakin (otan myös vinkkejä vastaan ;)!) nämä :

 • Veitola / Maria Veitola
 • Idiootit ympärilläni / Thomas Erikson
 • Aki Hintsa – Voittamisen anatomia (tätä aloitin lukemaan keväällä, mutta en ole päässyt yli puoli välin, joten jatkan kuuntelemalla) / Oskari Saari
 • Mielikuvituspoikaystävä / Henriikka Rönkkönen
 • Tunne lukkosi / Kimmo Takanen

Nyt kahvia, aamupala ja pakkailua. Ihanaa viikonloppua! <3Sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

 1. Sarppa 17.08.2018

  Ihanan näköiset herkut teillä ollut! En ole kuunnellut äänikirjoja vielä, mutta kiitos tosi paljon noista vinkeistä 🙂 Aloin lukea blogiasi vasta viime päivinä, todella suloinen ja piristävä❤

  Vastaa
 2. Eva 17.08.2018

  Kun klikkaa tosta BookBeat-linkistä, niin avautuvalla sivulla mainitaan vain se perinteinen ”kokeile kaksi viikkoa”. Enköhän vaan löydä oikeaa linkkiä vai pitääkö mun klikata siitä kahden viikon kokeilusta?

  Vastaa
  • Sara Parikka 19.08.2018

   Voi eiii.. Selvitin tämän ja siinä on käynyt niin että tuo 4vk ilmainen kokeilu oli super suosittu ja ”täyttyi” :/ Suuret pahoittelut, että en päässyt korjaamaan asiaa tänne blogiin tarpeeksi ajoissa. Toivottavasti tuosta 2vk tutustumisajasta on iloa. Kaikkea hyvää <3

   Vastaa
 3. Kati 18.08.2018

  Ah, tuollanen parveke olis niin minun rauhan paikka jos sellainen kotoa löytyis ♡
  Meillä isompi tytär (7v) viritti juuri linnateltan (niitä sisäleikkitelttoja) pihamme perälle, itse viritti puuhun sen kiinni ja nyt keräilee eväitä sinne hänelle ja siskolleen. Ihanaa kun sinä jaksat touhuta noin tyttärien kanssa! Miulla työpäivät imee välillä voimia niin paljon, että ihastelen vain noiden oma-alotteisuutta..välillä olisi ihanaa jaksaa osallistua muutenkin kuin katsomalla sivusta.

  Vastaa