syysvaatteissa

me, muoti, ootd

*postaus sisältää kaupallisen linkin

Moikka! Oon varmaan joka vuosi hehkuttanut syyspukeutumista ja muotia. En tajua miten yksi vuoden aika kolahtaa niin eri tavalla kuin mikään muu. Jotenkin syksyn kohdalla pukeutuminen kiinnostaa aina entistä enemmän ja ihan fiiliksissä koluan vaatekaappia läpi sekä mietin erilaisia yhdistelmiä. Tällä hetkellä mielessä on kerrospukeutuminen, mekkojen käyttö, kaulahuivit ja pitkät housut. Olen toivottanut syystakit ja uuden anorakin myös innolla vaatekaappiin. Tämän hetken trendeinä taitaa olla mm. eläinkuosit ja pyöräilyshortsit. Olen yleensä se tyyppi joka ei osaa pukeutua juuri kuumimman trendin mukaan, mutta nuo shortsit on kyllä ihan mun juttu. 😀 Olen käyttänyt mekkojen ja hameiden kanssa trikooshortseja jo pitkään, joten voitte kuvitella kuinka tykkään yhdistää ne myös ison löysän hupparin/neuleen kaveriksi. Laitan kuvia teille, jos uskaltaudun ulos niissä vermeissä.. 😉 Eläinkuosi sen sijaan ei napostele ainakaan tällä hetkellä.. Katsotaan, niin tulen jälkijunassa tämän kanssa! 😀
On muuten hassua miten elokuu on yleensä ollut se lämpimin kuukausi ja nyt tuntuu, että syksy on tullut jäädäkseen. Ajattelin, että elokuussa olisi vielä ollut rantapäiviä jne, mutta onneksi saatiin niitä mieletön määrä keskikesällä. Talvea varten mun pitäisi hankkia extrasuper lämmin talvitakki, kun viime vuonna sen metsästys oli lähestulkoon mahdotonta. Heräsin nimittäin ihan liian myöhään ja siinä vaiheessa kaikki oli jo loppuneet/myyty. Sain teiltä paljon hyviä vinkkejä takeista (täällä) ja meinaan käydä ne läpi uudemman kerran nyt kun lähden etsimään lämpöistä takkia. 🙂
Tänään olen kuvauksissa aamupäivällä ja iltapäivällä tunnin pätkät. Siinä välissä ehdin hoitaa muita töitä ja käydä lounaalla. Aurinkoista syyspäivää! <3Sara

kengät / Timberland*

housut & paita & takki / NA-KD*

laukku / Louis Vuitton

*saatu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia

 1. Jenna Henriikka 23.08.2018

  Olen niin innoissani syksystä! Ja onpas kivat vaatteet ja iloisuus sekä positiivisuus paistaa sinusta tänne asti. Ihanaa syksynalkua!

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.08.2018

   Voi ihana kuulla että sielläkin ollaan innoissaan <3<3 Ihanaa syksyä sinne myös 🙂 <3

   Vastaa