PAPUPATA PODCAST

kuulumiset, me, pohdintaa

Hello!!! Heiii tänään pääsen kertomaan, että meillä on Johanna Puhakan kanssa PODCAST nimeltään Papupata! Tämä on ollut meidän molempien mielenpäällä jo pitkään ja nyt kesän lopussa saimme kaiken järkättyä! Jeee!
Olemme Johannan kanssa kuunnelleet molemmat paljon podeja ja yhteinen podcasthaave on ollut pinnalla jo vuoden verran. Ihan parasta on myös se, että päästiin tekemään podia Asennemedian kanssa. Olen diggaillut heidän meininkiä jo todella kauan ja heidän tuottamia podeja on ollut ilo kuunnella!

Papupata podcast keskittyy nimensä veroisesti höpöttelyyn ja kuulumisiin, mutta toki myös joku pieni punainen langanpätkä joka jaksosta löytyy.

Meidän jakso ilmestyy jatkossa aina tiistaisin ja toiveita jaksojen suhteen otetaan tietty vastaan! Pyrimme tekemään jaksot mahdollisimman reaaliajassa 😉

Papupata-podin löytää helposti:

 1. Lataa puhelimeen Acast-sovellus, (voit myös kuunnella I phonella – Applen oman podcast sovelluksen kautta, Papupata löytyy sieltä vuorokauden sisään) etsi Papupata. (voit kuunnella myös tästä)
 2. Laita meidän ohjelma ihmeessä seurantaan, niin saat jatkossa aina tiedon kun uusi jakso ilmestyy. 🙂
 3. Seuraa meitä Instagramissa @papupatapodi sinne päivitetään rentoa sisältöä, välillä vähän kieliposkella.. Pysyt myös hyvin kärryillä siitä mitä milloinkin Papupata meinaa. 😉 JA siellä luetaan aktiivisesti Direct viestejä, joten jos on risuja tai ruusuja podiin liittyen, aihetoiveita tai muuta mielenpäällä, niin sinne saapi rustailla.. <3

Tänään oon koko päivän kuvauksissa.. Vitsit tämä viikko on hulinaa. Meillä on nyt viime viikot olleet lievästi sanottuna palapeliä :D. Onneksi tämä on se meidän perheen kiiremaksimi ja tiedossa on paljon rauhallisempia viikkoja.. Tai ainakin luotan siihen.. Tuntuu myös, että meidän tytöt ovat nyt päässeet päiväkotirytmiin kiinni ja päivien jälkeen ei ole kipuilua tai surua puserossa. Olemme saaneet paljon apua perheeltä näinä viikkoina ja siitä olemme äärimmäisen kiitollisia. Tänäänkin siskoni mies pelastaa meidät, kun aikataulut menevät muutamilla minuuteilla yli. 😀 Miten teidän arki on lähtenyt käyntiin? Ja hei meinaatteko käydä kuuntelemassa meidän podia? 🙂 <3Sara

postauksen kuvat / Sam Jamsen / Asennemedia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

11 kommenttia

 1. Hanna 04.09.2018

  Ihanaa saada uusi podi kuuntelulistalle! Eli todellakin aion kuunnella ? Podit on just parhaita kun lenkkeilee, siivoaa tai laittaa ruokaa. Täälläkin eleteään uutta arkea, aloitin hoitovapaan jälkeen uudessa työpaikassa ja kaksoset pääsivät tutulle hoitoon. Takana nyt kaksi viikkoa ja aletaan päästä uudesta rytmistä kiinni. Tsemppiä kiireiseen arkeen ja ihanaa syksyä!

  Vastaa
  • Sara Parikka 06.09.2018

   hei ihana kuulla <3 tiovottavasti tykkäät meidän höpöttelystä!!
   voi miten kiva tilanne teillä on <3 kaikkea ihanaa ja parasta teidän perheen syksyyn :)<3

   Vastaa
 2. Noora 04.09.2018

  Heh mä en ees tiedä mitä ne sellaiset pop jutut on… Tässä kohtaa ois ehkä hyvä sivistää itseään 🙂
  Arki meillä alkaa vasta kunnolla marraskuussa. Olen siis kotona kahden tyttöni kanssa, toinen 3v8kk ja toinen 9kk. Minä palaan töihin lokakuussa ja mies jää puolestaan kotiin. Mutta sitten marraskuussa tytöt lähtii päikkyyn ja me miehen kanssa molemmat jatketaan töissä. Vanhemmalle lapselle tarhapaikka onkin tuttu

  Vastaa
 3. Laura 04.09.2018

  Esikoinen aloittaa päiväkodin ensi viikolla ? täytti juuri 3v, miten se aika menee niin äkkiä. Vähän haikeaa mutta eiköhän se siitä 😀 uskon että hänellä tulee olemaan mukavaa hoidossa.

  Vastaa
 4. Mamma*5 04.09.2018

  Hei! Mä en oo koskaan aikasemmin kuunnellut mitään podcastia mutta nyt oli pakko kuunnella kun kuulin että teiltä on tulossa oma podi ja voi vitsit kun mä tykkäsin. Todellakin meinaan kuunella kaikki jaksot. Oon seurannut teitä molempia somessa ja ootte molemmat niin ihania tyyppejä. Teistä molemmista huokuu sellainen positivisuus ja aitous.

  Vastaa
 5. Jutta Sinko 05.09.2018

  Hei! Tämä on aivan mahtava uutinen! ? Podcastit on niin kivoja ja olenkin etsinyt itselleni uutta kuunneltavaa. Kiitos tästä. ?

  Vastaa
 6. kaisu 05.09.2018

  Olipa hyvä teijän eka podcast, kävin tänään kuuntelemassa 🙂 Toivottavasti tulee pian lisää. Pystyykö teijän podcastia jossain vaiheessa kuuntelemaan kenties esim spotifysta..? Ihanaa loppuviikkoa sinne <3

  Vastaa
 7. Sofia 06.09.2018

  Oli ihana kuulla teijän yhteisestä podcastista?kuuntelin ekan ja aijon jatkossakin kuunnella!! Seuraan teitä molempia somessa ja molemmat vaikutatte aidoilta ja olette inspiroivia persoonia.
  Ihanaa syksyn jatkoa!

  Vastaa
 8. Johanna 08.09.2018

  Tässä vielä 1-vuotiaan kanssa kotona, puolen vuoden päästä alkaa tarha ja työt, saas nähdä kuinka rupee sujumaan! Poika varmaan sopeutuu paremmin ku äiti?? Mutta voisin kuunnella mielelläni höpötyksiä!!

  Vastaa
  • Sara Parikka 11.09.2018

   hehe, niinhän se meilläkin meni, että lapset ne paremmin jäi ja mä suunnilleen juoksin itkemään autoon 😀 Hei kaikkea hyvää teille <3<3

   Vastaa