Millainen on täydellinen sunnuntai..?

design, koti & sisustus, kuulumiset, lapset, me, pohdintaa

Helou! Ihan ekana, apua miten hyvä vastaanotto saatiin eilen! <3 Meidän podin ensimmäinen jakso sai aivan ihanan vastaanoton. Kiitos <3 Tämä on yksi tämän syksyn kivoimmista projekteista ja on ihanaa jakaa se Johannan kanssa.

Postauksen kuvat on napattu sunnuntailta. Mun yksi lempi viikonpäivistä.

Sunnuntaisin maili pysyy hiljaa, silloin meillä vietetään piiitkä aamu yhdessä, käydään ulkoilemassa ja syödään hyvää ruokaa. Sunnuntaisin myös usein alkava viikko on jo katsottuna ja suunnitelmat selvänä. On aikaa hengähtää ennen uutta viikkoa.

Viime sunnuntai oli kaikinpuolin onnistunut. Heräilin tyttöjen kanssa aikaisin ja köllöteltiin sohvalla tuijottaen lastenohjelmia. Valmistin ison aamupalan ja Matilda kävi herättämässä Mikon. Syötiin pitkään yhdessä, jonka jälkeen lähdettiin käymään leikkipuistossa. Sen jälkeen pyörälenkillä ja poikettiin vielä metsässä poimimassa marjoja. 😀 Tytöt rakastaa napsia marjoja suuhun suoraan maasta! Tämän jälkeen lounas (uuniperunoita ja soosseja edelliseltä päivältä) ja päikkärit. Kun työt nukkui, juotiin kahvia, löhöiltiin sohvalla ja lueskelin lehtiä. Iltapäivällä kävin lenkillä, minkä jälkeen (..tai no eka puuskutin monta minuuttia terassilla 😀 katso:viimeinen kuva) lähdettiin Mikon vanhemmille päivälliselle ja sinne tuli myös tyttöjen serkut perheineen. Iltapalaksi kotiin, Fort Bojard, muutamat herkut ja saunan kautta nukkumaan.
Tuo on mulle sitä ihan parasta elämää.. <3 Onko teillä samantyyppinen vai mikä tekee teidän vapaa-päivästä täydellisen? Juuri tuossa kuulin, että ensi viikolla mulla on viikollakin vapaata. Näiden kiire-kiire viikkojen jälkeen tulee enemmän kuin tarpeeseen. Hei aurinkoa keskiviikkoon! <3Sara
 
Tein muuten Mikon porukoille pienen mustikkapiirakan ja ajattelin jakaa reseptin, kun tästä herkusta on aina tullut niin paljon kehuja 🙂

MUSTIKKAPIIRAKKA:

makean piirakan pohja / valmis tai itse tehty (pirkka verisossa riittää vain toinen levy, jos tekee pieneen vuokaan)

200g pakastemustikoita

200g vanilja tuorejuustoa

1 kananmuna

1/2 dl sokeria

ohje: Levitä piirakkapohja vuokaan ohuelti. Lisää päälle jäiset mustikat. Sekoita tuorejuusto, kananmuna ja sokeri keskenään.. Kaada seos mustikoiden päälle. Paista uunissa 200 asteessa noin 20min riippuen uunista. Niin, että piirakka saa hieman kullanruskeaa väriä reunoille. 🙂 Tarjoile piirakka joko yksinään, tai sitten tuoreiden marjojen ja vaniljakastikkeen/vaniljajäätelön kera.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

12 kommenttia

 1. Ss 05.09.2018

  Hellou, ihan mielenkiinnosta kyselen, saatko podcastien teosta rahaa?
  Entäs blogi? Mainoksista/yhteistöistä saat varmaan?
  Entäs salkkareissa näyttely, saatko yhtään valottaa millaista palkkaa siitä? Tunti- vai kuukausipalkka?
  Haha kiva jos vastaat!

  Vastaa
 2. Heidi 05.09.2018

  Hei! Mistä noi tyttöjen ihanat asut noissa viimeisissä kuvissa jossa ovat ulkona. Vissiin adidaksen? Kiitos jos vastaat 🙂

  Vastaa
 3. Viveka 05.09.2018

  Moi!
  Ihana podcast teillä. En ole ennen kuunnellut podcasteja mutta ihastuin tähän täysin. Innostuin kuuntelemaan myös suosittelemaasi Afterwork-podia ja tykkään siitäkin tosi paljon. Kuunnellessa tulee sellainen fiilis kuin olisi itse osallisena keskustelussa. Muutenhan tämä ei haittaa, paitsi silloin kun tajuaa nauravansa ääneen yksin keskellä katua kuulokkeet päässä 😀 Jään innolla odottamaan seuraavia osia!
  Ja jos toiveita saa esittää, niin kiinnostaisi kovasti kuulla teidän ajatuksista opiskelun, työn, perhe-elämän ja muutenkin tulevaisuuden suunnitelmien suhteen.

  Vastaa
  • Sara Parikka 06.09.2018

   Oi miten IHANA kuulla, KIITOS todella paljon viestistä 🙂 Niin siistiä jos tykkäsit 🙂

   Vastaa
 4. Emssu 06.09.2018

  Mitä teillä oli uuniperunoiden täytteenä? Olisin vailla hyviä ohjeita ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 11.09.2018

   tein sekalaista soossia 😀 Pitää ens kerralla katsoa ja kasata tarkemmin ohje 🙂

   Vastaa
 5. NNiina 06.09.2018

  Moi,
  onpa herkullisen näköinen toi mustikkapiiras! (: pitääkin tehdä viikonloppuna sitä ja tiedän toi podcast juttu on todella mahtava! Tykkään siitä

  Vastaa
 6. Anniina kuuttii 08.09.2018

  Moi sara voisiko tehdä tänään jouluna kalenteria

  Vastaa
 7. Jenni Wallden 12.09.2018

  Moikka!
  Tein ohjeesi mukaan mustikkapiirakkaa ja se olikin erittäin helppo ohje, saa laittaa jatkossakin tollasia helppoja jälkkäri ohjeita. Ihana tuo teidän podcast, tykkään! 🙂 Mukavaa syksyn jatkoa sinulle ja perheellesi.
  -Jenni

  Vastaa