kaverit ja Papupata

kuulumiset, me, podcast

*postauksessa kaupallinen linkki

Moi! Viime viikonloppu oli ihana. Lähdimme Ainon kanssa minilomalle Tampereelle ja automme starttasi heti Matildan tanssin jälkeen la aamupäivällä. Ajelimme rauhalliseen tahtiin, välillä pysähtyen ensin bensikselle ja sitten Ideaparkkiin. Käytiin lounaalla ja muutamissa kaupoissa. Olen käynyt Ideaparkissa viimeksi silloin kun se valmistui, joten muutama vuosi on ehtinyt vierähtää. 😀 Tampereella suunnattiin Torniin ja siitä Särkäniemen päättäjäisiin. Illalla käytiin syömässä Sitkossa pizzat ja painuttiin ennen puolta yötä pehkuihin. Oli hassua kuinka paljon törmäsin tuttuihin Tampereella olleessa. Siellä oli paljon erilaisia tapahtumia ja tuttuja/puoli tuttuja sai moikkailla lähestulkoon jatkuvasti. 😀
Pitäisi kyllä tutustua enemmän Suomen kaupunkeihin. Viikonloppureissut lähelle on niin kivoja, kun arjesta pääsee irti ja matkustaminen sekä pakkaaminen on helppoa ilman lentämistä. Ainoa miinus on se miten kalliita hotellit viikonloppuisin on. Tietty hyviä tarjouksia voi metsästää ja käyttää hyödyksi vaikka Airbnb palvelua. Pitäisikin tutustua siihen enemmän, kun niin monet kehuvat. 🙂 Onko teillä hyviä kokemuksia Airbnb:stä? Me ollaan muutaman kerran yövytty sitä kautta, mutta reissukaverimme ovat aina hoitaneet varauksen ja kaiken siihen liittyvän.
Tänään tiistaina on taas tullut uusi Papupata podi. Jee!! Aihe on todella läheinen itselleni ja innolla odotan mitä mieltä olette siitä. Höpötellään nimittäin koulutuksesta, urasta ja kaikista niistä paineista mitä aiheeseen liittyy.

Papupata-podin löytää helposti:

 1. Lataa puhelimeen Acast-sovellus, (voit myös kuunnella I phonella – Applen oman Podcast sovelluksen kautta) etsi Papupata.
 2. Laita meidän ohjelma ihmeessä seurantaan, niin saat jatkossa aina tiedon kun uusi jakso ilmestyy. 🙂
 3. Seuraa meitä Instagramissa @papupatapodi sinne päivitetään rentoa sisältöä, välillä vähän kieliposkella.. Pysyt myös hyvin kärryillä siitä mitä milloinkin Papupata meinaa. 😉 JA siellä luetaan aktiivisesti Direct viestejä, joten jos on risuja tai ruusuja podiin liittyen, aihetoiveita tai muuta mielenpäällä, niin sinne saapi rustailla.. <3
 4. Voit kuunnella jakson myös tästä.


Hei vielä pakko vinkkaa Elisa Viihteestä! Meillä ja itseasiassa kaikilla perheenjäsenilläni on Elisa Viihde käytössä. 🙂 Nyt saan antaa Elisa Viihteen kokeiluun nyt 1kk maksutta! Ei määräaikaa & peruuta koska tahansa helposti netissä. Tallenna lempiohjelmasi helpommin kuin koskaan, katso ohjelmia juuri silloin kun haluat, irtaudu aikatauluista ja mainoksista. Tilaa Elisa Viihde-tunnukset ja lataa ilmainen sovellus tabletillesi tai puhelimeesi sovelluskaupasta. Saat lisäksi Elisa Viihteen Aitio-ohjelmakirjaston 1kk 0€. Aitiossa on eniten kotimaisia elokuvia, ulkomaisia suosikkileffoja sekä TV-sarjoja ja lastenohjelmia. Täältä pääset ottamaan Elisa Viihteen* käyttöön!
Mukavaa tiistaipäivää kaikille!! <3Sara

Postauksen kuvat / Sam Jamsen / Asennemedia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

8 kommenttia

 1. Janina 12.09.2018

  Mä en löydä podcastia IPhonen omasta podiapista kun kirjotan papupata 🙁 sanoo vaan ei tuloksia, saako siihen mitään suoraa linkkiä laitettua? Oon nyt kuunnellut eri kautta mutta sieltä olis helpoin 🙂 kiva podi, uusia jaksoja taas odotellessa!

  Vastaa
  • Janina 14.09.2018

   Ratkeskin jo! Piti laittaa Wi-Fi päälle, 4G päällä ei löytyny mutta wifillä löyty, ilmeisesti joku asetus ongelma etten saa omalla netillä etsittyä 🙂

   Vastaa
  • Sara Parikka 14.09.2018

   voi eiii. siellä sen pitäisi kyllä olla :/ toivottavasti löytyisi!! <3<3

   Vastaa
 2. Jenna 12.09.2018

  Tän postauksen luettuani kävin etsimässä teidän podin, kuuntelin heti ekat jaksot ja tykkäsin tosi paljon. Jäi niin hyvä fiilis teitä kuunnellessa. Tosi samaistuttavia teemoja ja aitoja elämänmakuisia juttuja 🙂 ehdottomasti kuuntelen jatkossakin, hyvä te <3
  ps. mulla löytyi tuo podcast iPhonen omasta podcast-appista kohdasta ”kaikki podcastit” hakusanalla ”papupata” 🙂

  Vastaa
 3. Henna 14.09.2018

  Ideaparkissa on muuten ihana se fish spa jalkahoitola <3

  Vastaa