syyskoti

design, koti & sisustus, lapset, me

*postauksen linkki on kaupallinen

Heippa! Nämä päivät on ihan parhaita. Kasataan aamulla lapset autoon, nakataan ovi kiinni ja kun tullaan takaisin meillä on käynyt siivooja. Otettiin Kotirinki kautta siivousplavelu vuoden loppuun saakka ja voi miten ollaan tykästytty tähän apuun. Tänään on vuorossa tehosiivous, joten kaikki huoneet kiiltää puhtaana ja vieläpä samaan aikaan. 😀 Meillä käy siivooja joka toinen viikko, eli kaksi kertaa kuussa. Toinen kerroista on tehosiivous ja toinen kerroista on ylläpito. 🙂 Tietty siivoustarpeen voi määritellä tilausvaiheessa ihan itse. 🙂

Mutta hei kuvissa tämä siisteys/pölyt lattialla tuskin näkyy. 😀 Kuvasin nimittäin nämä otokset maanantaina, kun starttasin (tämä) viikkoa. 🙂 Se on hassua miten erilaiselta koti näyttää kuvissa.. Tai siis jotenkin tuntuu, että kuvissa kotimme näyttää runsaalta ja värikkäältä. Pitää ehkä joskus tehdä videopostausta vaikka jostain tietystä huoneesta niin näette mitä tarkoitan. Esimerkiksi tämä yläaula näyttää kuvissa musta tosi oudolta ja ei mitenkään erityisen kivalta, kun taas ”luonnossa” se on tosi ihana. Kyse voi olla myös kuvaustaidon puutteesta, kun en saa otettua tyylikkäitä otoksia. 😀

Laitoin viime viikon lopussa mun työpöydän toriin myyntiin ja se meni alle 5min. Pyrin aina laittamaan hinnan mukavan alas, jotta tavara pääsee takuulla nopsasti uuteen kotiin. Pääsin samana iltana työpöydästä eroon ja aloin suunnittelemaan uutta ilmettä yläkertaan. Työpöytä sai lähteä, koska en istu siinä i k i n ä. Jos muutamme joskus uuteen kotiin, niin tarvitsen ison työpöydän, jonka äärellä mahtuu kirjoittamaan, olemaan koneella, syömään jne. Olenkin miettinyt, että nykyisestä ruokapöydästämme tulisi uudessa kodissa taatusti työpöytäni. Saisin nimittäin sen päälle hyvin ison pöytäkoneen ja ruokapöydäksi olen haaveillut 10-12 hengen pöytää. 🙂

Halusin siirtää avohyllyn portaikon alta ylös, jotta ruokapöydän ympärillä olisi entistä paremmin tilaa. En tajua miten en ole aiemmin tehnyt tätä ratkaisua. Nyt tila hengittää ihan uudella tavalla ja viihdyn paljon paremmin pöydän ääressä myös silloin kun saadaan vieraita.

Täältä voit kurkata miltä yläkerta näytti ennen.. Tosin pakko sanoa, että kuvat ovat kaukana todellisuudesta. 😀 Yleensä pöytä oli ihan täynnä lippusia ja lappusia, käytettyjä vaatteita, koruja jne jne. Ihan kamala kaaos 98% ajasta. Tykkään siisteydestä, mutta kaappien ja oman työpisteen kanssa olen mahdoton. Ehkä jos olisi enemmän tilaa, niin että ne kaikki kamppeet mahtuisivat hyvin..? Veikkaanpa vain, että paras keino olisi karsia ja vielä kerran karsia. 😀

Tultiin juuri Mikon kanssa aamiaiselle ja molemmat näpyttää koneita samalla. Päivällä käydään töissä ja iltapäivästä haetaan tytöt sekä viedään heidät uimaan. Tytöt oppi tosi hyvin olemaan vedessä kesällä, joten yritetään nyt käydä läpi talven säännöllisesti uimassa. Ihanaa viikon keskimmäistä! <3Sara

;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

17 kommenttia

 1. Anniina kuuttii 12.09.2018

  Tuleeko tänään jouluna joulukalenteria sun bolkin?

  Vastaa
 2. Laura 12.09.2018

  Ihana koti ja sisustus 🙂

  Vastaa
 3. Sarppa 13.09.2018

  Aivan ihana keittiön matto! Ja muutenkin kaunis koti❤ Kiva välillä vaihtaa järjestystä ja tehdä uusia oivalluksia 🙂

  Vastaa
 4. Elina 14.09.2018

  Ei ihme, että päädyn aina välillä lueskelemaan blogiasi, mulle tulee niiin hyvä fiilis aina kun oon katsonut miten sulla/teillä menee! Olet ihana kun osaat välittää niin paljon iloa ja saat mut inspiroitumaan elämästä, kiitos että kirjoitat. <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 14.09.2018

   Voi apua.. tulipa ihana olo kun luin tämän, KIITOS <3 Kaikkea hyvää sinne 🙂

   Vastaa
 5. Pauliina 14.09.2018

  Heippa!
  Ihana postaus. Mistä noi kuvassa näkyvät ihanat, nahkaiset aamutossut ovat? ???

  Vastaa
  • Sara Parikka 14.09.2018

   Mun tossut on IHAN PARHAAT!!! ne on Shepherd merkkiä <3<3

   Vastaa
 6. Rakkaudella Henna 14.09.2018

  Ihana postaus, ja ihana koti <3

  Vastaa
 7. Saaga 14.09.2018

  Hei mistä tuo ihana musta/ruskea hylly on (joka näyttäisi olevan yläkerrassa)? Ihana 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 14.09.2018

   Se on ostettu aikoinaan kodin1 loppuunmyynnistä ja tuunattu vielä matalammaksi.. Joten ei varmaan löydy mistään 🙁

   Vastaa
 8. Katja 16.09.2018

  Kyl on kaunis koti <3
  Kodin laittaminen on parasta koska sinne on aina ihan tulla kun siistiä ja kaikki järjestyksessä 🙂

  Vastaa
 9. Jenni 13.10.2018

  Moi! Pakko kysyä, että mistä liikkeestä nuo teidän tv-taso ja sen viereinen lipasto ovat? Ne on niiiin kivat! 🙂

  Vastaa