inspistä hakemassa

kuulumiset, me, muoti, ootd

Hello! Tänään nokka osoittaa Habitareen. En muista koska olisin ollut yhtä innoisaan näistä messuista. Useampana vuonna olen vieraillut Habitaressa, mutta tänään erityisellä mielellä. Saan Mikon seuraksi ja mennän ideoimaan mahdollista uutta rakennusprojektia ja kotia. Nappaamme toivottavasti ideoita, ihastelemme uutuuksia ja ihmettelemme uusia ratkaisuja. Mitään isompaa hankintaa tuskin teemme, mutta otamme selvää senkin edestä. Mikko menee illalla muutamaksi tunniksi töihin ja meillä on tyttöjen kanssa tiedossa perus viikonloppu startti. Ulkoilua, saunomista ja lekottelua sohvalla. Tuntuu, että meidän koko porukka nauttii viikonlopuista nyt enemmän kuin koskaan, koska työt ovat muutaman kuukauden ajan 5pv viikossa päiväkodissa. Sen jälkeen meinataan jatkaa tutulla 3-4pv viikossa.

Rakastan sitä, että pidän välillä mammalomapäiviä ja nyt kun mahis siihen tulee niin miksipäs ei.

Tytöt saavat aina valita iltasadun vuoronperään ja nyt ollaan melkein koko viikko luettu joulutarinoita. Joulupukki, tontut ja lahjat kiinnostavat minejä ja kysely siitä koskas se pukki taas tulikaan on alkanut. 😀 Vielä on odotettavaa! Ajattelin tänä vuonna toteuttaa kalenterin jollain spesiaalilla tavalla. Olisiko teillä vinkkejä siihen? Mitään traditiota mulla ei ole ehtinyt muodostua, joten jotain hauskaa olisi kiva keksiä pienten päänmenoksi. 🙂
Palaan teille sisustushommista heti, kun saan kuvat koneelle ja inspikset kirjoitettua. 🙂 Parasta viikonloppua! <3

Kiitos Ainolle kuvista, napattiin nämä viime la kun olimme matkalla Särkänniemen päättäjäisiin.<3

mekko & takki / NA-KD*

kengät / Flatterd*

laukku / Louis Vuitton

*saatu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

7 kommenttia

 1. Kati 14.09.2018

  Hei taas, nyt on pakko heittää alkuun kommenttia että sinun ja Johannan podi on huippu 🙂 en olisi uskonut innostuvani sellaisesta, mutta teitä jaksaakin kuunnella hyvin. Ootte ihanan aitoja!
  Joulukalenteriin…miulla on ollut joulusukka tytöille jo useamman vuoden. Taas tänä vuonna yritän ajoissa alkaa keksiä sinne jotain pientä, koska en nyt tahtois että joka päivä karkkiakaan sieltä löytyy. Ystävä on välillä tehnyt lappuja ”Tänään on uimahallipäivä” ”Tänään leivotaan pipareita” jne. Nekin varmaan pienille toimii vielä kivasti. Meillä on joulusukassa ollut myös pinnejä, pampuloita, pieniä kirjoja jne.
  Kuulen mielelläni mitä itse lopulta keksit!

  Vastaa
  • Sara Parikka 14.09.2018

   Kiitos, aivan ihana kuulla <3<3
   Hei tosi kivoja nuo vinkit.. en malta odottaa 🙂 <3

   Vastaa
 2. Johanna 14.09.2018

  Ihanaa kun ilmat viileni niin voi taas käyttää nahkatakkia?? Jeeee!!!!

  Vastaa
 3. Anniina kuuttii 14.09.2018

  Joulukalenteri firjon muodossa

  Vastaa
 4. Silja 16.09.2018

  Näin jossain idean, missä paketoitiin kotoa löytyviä joulukirjoja tai leffoja. Niistä lapsi saa joka päivä avata yhden ja sitten se luetaan/katsotaan. 🙂

  Vastaa