”Näin valehtelen netissä” -haaste & pala kesää

kuulumiset, lapset, loma, me, pohdintaa

Moikka! Olen törmännyt tähän haasteeseen pitkin kesää ja nyt päätin, että rustailen myös itse aiheesta. 🙂 Kuvituksena työpöydän viimeiset kuvat kesältä. Tuo retki oli ihana.. Käytiin isolla kävelyllä vanhoilla kotikonnuilla ja Matilda pyöräili 7km!! Uskomatonta, kun kesän alussa hän ei osannut vielä edes pyöräillä. Tuo päivä oli yksi niistä mega hellepäivistä. Voi miten saimmekaan nauttia tänä kesänä auringon lämmöstä ja k u u m u u d e s t a !

Hei mitäs tykkäätte tästä haasteesta? Iloa päivään! <3Sara

“Menen niihin hotelleihin, ravintoihin ja tapahtumiin, joiden tiedän olevan some-ystävällisiä ja kaunista kuvattavaa.”

No en kyllä.. Tietty nappaan kuvia milloin mistäkin, mutta en valitse paikkoja sen mukaan. En ole tainnut ikinä tilata esim ravintolasta/kahvilasta mitään sillä perusteella, että siitä saisi hienon kuvan. Hotelliakaan en ole sillä silmällä valinnut.. Tosin olen miettinyt, että jos lähdemme New York:iin ennen joulua, niin olisi kyllä ihanaa napata sellainen hotelli missä on hienot näkymät. Tuntuu kuitenkin, että sisältö mitä luon on täysin omasta elämästä ja aikani ei riittäisi siihen, että tekisin ratkaisuja kuvien perusteella. Ehkä myös kuvieni taso paljastaa tämän 😉

“Sisustan, teen kattauksen tai pukeudun niin, että niistä saa hyviä kuvia.”

Tää on vaikee.. Koen, että joo totta, mutta kuvat ei ole se tärkein syy vaan se että olen visuaalinen. Uskon, että sisustaisin, kattaisin ja pukeutuisin ilman kuviakin.. Tykkään kaikesta kauniista ja usein siivoilen sotkut pois kuvien tieltä. On myös todella paljon tilanteita joihin en ota kameraa mukaan. Esimerkiksi monet häät olen juhlinut täydessä tällingissä ja jättänyt kuvaamatta. Meillä on myös ollut monta kertaa ystäviä viettämässä iltaa ja olen kattanut sekä tehnyt ”hienoja” ruokia ilman kuvailua. 🙂 Eli kuvien napsiminen silloin kun on ”hienoa” ei ole mikään vakio.

“En ota itsestäni kuvia, enkä Insta stories -videoita, joissa minulla ei ole meikkiä.”

Usein otan.. Ehkä blogiin voisi ottaa useammin.. Edellisestä kerrasta taitaa olla aikaa. Instan stooreissa pyörin tosi usein meikittä. 🙂

“Teen asioita ja kerron asioista blogissa, joiden tiedän tukevan omaa brändiäni.”

Tää on vieras ajatus.. Koen, että teen asioita joita haluan ja jaan niitä juttuja jotka tuntuu itsestä luontevalta. En myöskään ajattele itseäni brändinä tai mieti henkilöbrändäystä tms.. Tiedän, että voisi olla ihan hyväkin miettiä, mutta jotenkin se kuumottaa mua. 😀 Teen vain asioita joita haluan ja jotka tuntuu hyvältä.. Uskon, että se vie mua eteenpäin. 🙂 Tiedän myös aika tarkkaa mitä en halua tehdä ja vedän rajat sen mukaisesti.. Joten ehkä voisi ajatella, että kaikki asiat mitä työrintamalla teen tukee jollain tapaa brändiäni.

“Käsittelen kuvat niin, että näytän kauniimmalle.”

Nojoo, kyllä. Käytän filttereitä ig:ssä ja blogiin kirkastan hieman kuvia. En käytä lightroomia tai photoshoppia, joten kovinkaan paljon kuvia en käsittele. Mutta tietty valikoin sieltä ne näteimmät otokset jotka haluan jakaa.

“Silottelen elämääni somessa.”

Jollain tapaa, joo.. Meillä on 2 ja 4 v lapset, joten meno on välillä aikamoista. Teen paljon töitä somessa, joten joskus on tilanteita, joissa työt pitää hoitaa vaikka kotona olisi oksennustauti päällä tms. Tällöin tuon somessa esille esimerkiksi ennalta sovitun kamppiksen, enkä ala höpöttämään taudeista tai muista murheista. Olen myös monesti todennut, että blogini ja IG-tilini ovat pintaa ja näyttää vain tietyn puolen (vaikkakin aidon sellaisen) itsestäni. Olen myös avannut välillä vaikeita asioita, mutta viikottaista se ei somessani ole. Tykkään inspiroitua ja jakaa hyvää.. Se tuntuu mulle luontevalta. 🙂

“Bloggaajien elämä on glamourista.”

Hehe. Ymmärrän kyllä mistä tämä mielikuva syntyy.. Skumppalaseja, paljon ”ilmaisia” vaatteita, reissuja, visuaalisia illallisia.. jne jne.. On paljon kokemuksia joita olen työssäni saanut ja kokenut monesti olevani onnekas. Niin näyttelijäntyössä kuin bloggaajana. En kuitenkaan missään nimessä ajattelisi, että elämäni on glamourista. 😀 Noup! Mä en edes nauti tai tykkää hirveästi glamourista, vaan enemminkin fiilistelen kaikkia sellaisia arjen luksus asioita. En viihdy iltapuku päällä tilaisuuksissa, reissuissa tms. Kotona on just hyvä! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *