keskiviikon kuulumiset

me, muoti, podcast, pohdintaa

Heippa! Mitä teidän keskiviikkoon kuuluu? 🙂 Mä oon ollut alkuviikon pääosin kotosalla, joten tänään on ihan hauskaa päästä liikkeelle ja illasta vielä kuvauksiin. Mun piti aamulla suunnata kaupungille, mutta tuli pari pientä muuttujaa. 😀 Nyt kaikki on hyvin ja saan Helmi-Marian illaksi hoitamaan minejä. Välillä kyllä Mikon kanssa nauretaan näille meidän palapeli päiville, joissa ei ole päätä eikä häntää. Läpsystä vaihto ja sitä rataa. 😀 Yritän saada mahdollisimman paljon töitä tehtyä ennen perjantaita, jotta voisin pitää Matildan kotona. Hän on jo muutaman viikon puhunut, että kaipaisi aikaa kahdestaan kanssani, joten pitäähän se pienelle järjestää.

Ulkona on mitä kaunein syyssää ja olo muutenkin energinen. Tuntuu, että kaikki rullaa vaikka tehtävää riittäisi jaettavaksi. Nyt nappaan ison kupin kahvia, porkkanamuffinssin sekä ryhdyn hommiin. Ihanaa päivää! Alla vielä kooste kuinka löytää meidän Papupata podiin. Eilen tuli tosiaan kolmas jakso ja ollaan molemmat Johanna kanssa kyllä niin fiilareissa tästä. Aivan ihana projekti ja ei malteta odottaa, että päästään nauhoittamaan uusia jaksoja. Teiltä on tullut todella paljon hyviä vinkkejä ja puhelimeni muistiinpanot kukoistaa toinen toistaan mielenkiintoisempia aiheita, joita varmasti tullaan käsittelemään tai ainakin sivuamaan. Mutta hei nyt, lopetan! Haha! Aurinkoa! <3Sara

Papupata-podin löytää helposti:

 1. Lataa puhelimeen Acast-sovellus, (voit myös kuunnella I phonella – Applen oman Podcast sovelluksen kautta) etsi Papupata.
 2. Laita meidän ohjelma ihmeessä seurantaan, niin saat jatkossa aina tiedon kun uusi jakso ilmestyy. 🙂
 3. Seuraa meitä Instagramissa @papupatapodi sinne päivitetään rentoa sisältöä, välillä vähän kieliposkella.. Pysyt myös hyvin kärryillä siitä mitä milloinkin Papupata meinaa. 😉 JA siellä luetaan aktiivisesti Direct viestejä, joten jos on risuja tai ruusuja podiin liittyen, aihetoiveita tai muuta mielenpäällä, niin sinne saapi rustailla.. <3
 4. Voit kuunnella jakson myös tästä.

kuvat / Sam Jamsen / Asennemedia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

12 kommenttia

 1. Juulianna 19.09.2018

  Moikka!
  Laitoinkin sulle jo instagramiin, että voisitko tehdä sellaisen postauksen jossa kirjoittaisit keskusteluasi lasten kanssa? Olisi ihana lukea lasten suusta tulleita viisauksia ja mielipiteitä jostain helposta aiheesta, josta teidän on luonnollista puhua. Idea tuli mieleeni ig storystasi jossa kokkailitte kaikki yhdessä 🙂 Ymmärrän kyllä myös jos et lastesi ajatuksia halua blogiin tuoda!

  Kiitos ihanasta ja luonnollisesta blogistasi! <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 19.09.2018

   Hei joo, toi vois olla hauska, kiitos ideasta <3 kehittelen tätä 🙂

   Vastaa
 2. A 19.09.2018

  Onko tarkoituksena viedä siis Mimosa perjantaina päiväkotiin ja olla Matildan kanssa kotona? 🙂 Miten teillä päiväkodin työntekijät reagoi tämmöseen, olettaen siis että tytöt on samassa päiväkodissa? Itse oon kuullut negatiivista palautetta ja sitä on paljon ihmetelty miksi toinen lapsi on tuotu päikkyyn jos on toisen kanssa kotona. Lähinnä kysyn siis sitä minkälaisen vastaanoton oot saanu jos oot aiemminkin tehny tälleen!

  Vastaa
  • Sara Parikka 19.09.2018

   Heippa! Ajattelin, että Mimo on tuolloin vajaan päivän, kun heillä on retkipäivä niin on mukavaa että hän pääsee retkellä mukaan 🙂 Meillä on aivan ihanaa porukkaa päiväkodilla ja koen että kaikki sujuu yhteisymmärryksessä 🙂 Meillä on lähestulkoon koko ajan lapset olleet vajaata viikkoa ja vajaita päiviä, joten en usko että hekään näkevät tässä ongelmaa. Ymmärrän kuitenkin pointtisi. 🙂 samaa multa on kysytty siihen liittyen kun teen töitä kotona, että eikö lapset voisi olla kotona tms, mutta mielestäni meillä on toimiva balanssi päiväkodin ja kotona olon suhteen. 🙂 Tämä on tosiaan ensimmäinen kerta kun näin teemme näin päin.. ennen vein Matildaa vajaita päiviä ja Mimo oli kanssani kotona. Tässä ei ainakaan ollut mitään ongelmaa, vaan henkilökunta ymmärsi kuvion. 🙂

   Vastaa
 3. Johanna 19.09.2018

  Hei mistä sun ihana paita ja farkut on??☺☺

  Vastaa
  • Sara Parikka 19.09.2018

   Kiitos ihana <3 farkut on na-kd ja paita on forever21 🙂

   Vastaa
 4. Niina 20.09.2018

  Moikka!
  En ollut ikinä aiemmin podeja kuunnellut, mutta nyt oon molemmat teidän jaksot kunnellut! 🙂
  Illalla kun oon mennyt poikaa nukuttamaan, niin oon laittanut kuulokkeet korviin ja kuunnellut teitä samalla. Aikas hauska idea tollanen podi! Jään odottamaan uusia jaksoja 🙂

  Vastaa
 5. Riikka 20.09.2018

  Moi, mua kiinnostaisi todella paljon kuunnella teidän jutustelua liittyen teidän ammattiin tai lähinnä siihen miten se vaikuttaa teihin, parisuhteeseen ja perheeseen.

  Mm:

  Tunnistetaanko (tai varmasti tunnistetaan, mutta jäädäänkö tuijottamaan/juttelemaan) teitä usein kadulla?

  Häiritseekö joskus olla julkisessa ammatissa tiedostaen, että ”koko Suomi” tietää kuka olet?

  Tuntuuko että ihmiset yrittävät kaveerata helpommin, koska on ns. ”julkkis”?

  Pystytäänkö mustasukkaisuudelta välttymään parisuhteessa, jos toisen puoliso esim pussaa vastanäyttelijää (esim. Alissa-Jiri kuvio)?

  Lähinnä Saralle: Pelkäätkö/oletko koskaan pelännyt lastesi puolesta missään tilanteessa johtuen julkiseen ammattiisi?

  Kiitos jos vastailette näihin jossai podissa. 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 29.09.2018

   Kiiiiiitos näistä. 🙂 otetaan ehdottomasti näitä puheeksi 🙂

   Vastaa
 6. Suvi 02.10.2018

  Hejj!
  Oletpa ihana ja inspiroiva nainen!
  Aivan mahtava podi teillä Johannan kanssa. Etenkin jaksot Syksyn bucket list ja Kroppalove herättivät ajatuksia. 🙂 Harvoin tulee annettua palautetta, mutta oli pakko kehua Papupatapodia, Yle Kioski FOODia, blogiasi ja Instagram-tiliäsi, sekä ihan vaan tuota ainutlaatuista elämänasennettasi, josta huokuu positiivisuus ja aito välittäminen. Kiitos, kun tuot valoa tähän pimeään syksyyn!

  Vastaa
  • Sara Parikka 04.10.2018

   HEI APUA!! KIITOS tuhannesti <3<3<3 tulipa ihana olo! Kaikkea hyvää ja halaus syksyyn!

   Vastaa