tämän hetken parhautta

me, muoti, ootd, podcast, pohdintaa

Ohjelma / Suomen kaunein koti. <3 Aivan ihana hyvän mielen ohjelma ja samalla utelias puoleni pääsee kurkkimaan toisten koteihin.. 😀 Hihii! Katsomosta löytyy uutta kautta kolme jaksoa ja tänään illalla tulee neljäs.

Retkeilypaikka / Porkkalanniemi. Käytiin viime sunnuntaina kaveriperheen kanssa Porkkalanniemessä ja rakastuttiin paikkaan täysin. Olen käynyt kouluni Kirkkonummella, joten olin ihan varma että paikka herättäisi muistoja pintaan. Ajattelin aluksi, että en ole koskaan käynyt Porkkalanniemessä, mutta sitten kun aloin kaivelemaan vanhoja muistoja, niin kyllähän siellä on tullut käytyä. 🙂 Ajateltiin mennä heti ensi viikonlopulla uudestaan!

Musiikki / Olen kuunnellut suht vähän musiikkia viime viikkoina, mutta Birdy on mieleeni ja Sanni jonka Hartsu lähestyyyyy!! 🙂

Podcast / Tähän varmaan pitäisi sanoa Papupata ja se tietty onkin lempparini, mutta tässä kuussa olen kuunnellut paljon englanninkielisiä podcasteja ja listaan tähän suosikki jaksoni.

The Goop Podcast / Gwyneth x Sarah Jessica: On Heartbreak, Business, Books, and Reality TV / täällä

The Good Podcast / Gwyneth x Oprah: Power, Perception & Soul Purpose / täällä

From The Heart: Conversations with Yoga Girl / Using Hardships To Fuel Your Fire with Isabella Löwengrip / täällä

Oprah´s SuperSoul Conversations / Amy Schumer: A Modern-Day Warrior Woman / täällä

Paras makea resepti / Ehdottomasti tämä omenapiirakka. Ajattelin, että teen pellillisen omppupiirakkaa ja kaupassa selasin reseptejä. Tätä varten ei tarvinnut ostaan mitään, kun kaikki löytyi kotoa. Todella hyvää tuli!

Paras suolainen resepti / Kurpitsakeitto. Teen ohjeen tämän mukaan, mutta jätän tuon lakritsiosuuden pois. 🙂 Tästä keitosta Matilda tykkää myös ihan hirveästi ja nimenomaan niin, että päälle ripotellaan fetaa ja krutonkeja.

Vaatteet / Suosikkina tällä hetkellä on neuleet ja kerrospukeutuminen. Ostin myös uudet Doc Martens kengät joita olen ihaillut jo pitkään (tulossa kuvia pian missä myös ne näkyy). Mulla on tainnut olla viimeksi maiharit Matildan pikkuvauva-aikana ja käytin ne totaalisen puhki parissa-kolmessa vuodessa. Nyt päätin satsata uusiin ja hyvä niin, koska ne ovat asuneet ostosta lähtien jaloissani. 🙂

Juotava / Tykkään edelleen juoda kahvini kauramaidolla ja niin, että maito vaahdotetaan. 🙂 Toinen suosikki juoma on mehu josta löytyy porkkanaa ja inkivääriä. Jos kotoa ei löydy mehustinta (meillä ei oo) tällaisen juoman voi ostaa esim Jungle Juice Bar:ista nimellä O.C. DETOX.

Oho, tulipas paljon linkkejä sinne ja tänne. 😀 Toivottavasti sieltä löytyy myös teille mieluisia uusia tuttavuuksia. 🙂 Mä lähden nyt Salkkareiden studiolle starttailemaan päivää. Tänään ulkokuvauksia koko päivä ja luulen, että vedän ensimmäistä kertaa merinovillat päälle. Aurinkoa! <3Sara

vaatteet / Indiska / saatu

kengät / Timberland / saatu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

8 kommenttia

 1. kata 26.09.2018

  Mä oon kans tulossa Sannin hartsulle! Ihanaaaaa! <3 Kivaa viikkoa!<3

  Vastaa
 2. Pauliina 27.09.2018

  Oi, olenkin etsiskellyt suomenkielisten podcastien lisäksi englanninkielisiä. Kiitos siis vinkeistä, lähti tuo the Goop Podcast heti listoille kuunneltavaksi! Mukavaa torstaita 🙂

  Vastaa
 3. ida ihana 27.09.2018

  Kiitos omppupiirakkareseptistä ? Ja inkiväärijuomat on niin herkkua, suosittelen myös clipperin teetä!

  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  Vastaa
 4. Jade 28.09.2018

  En ookkaan tänne mitään pitkään aikaan kommentoinu, koulu on vieny aika paljon aikaa mutta nyt oli ihan pakko tulla kertomaan, että sun ja Johannan podcast on ihan parhautta! Sitä on tosi ihana kuunnella ja ootte molemmat tosi ihania ja piristäviä persoonia <3
  Ootan kans ite Sannin Hartsua ihan superinnoissani, se on eka Sannin keikka jolle pääsen ja aloin kirjaimellisesti itkeä, kun hommattiin sinne liput sillo ennakkoon ja siitä asti oon laskenu ensin kuukausia, sitten viikkoja ja nyt päiviä siihen 😀 oon fanittanut Sannia jo vähän reilun vuoden ja oon vaan niin innoissani Hartsusta!

  Tosi ihanaa perjantai-iltaa sinne! <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 29.09.2018

   EIKÄÄÄÄÄÄ ihanaa että pääset Sanniin. <3 Voin vaan kuvitella miten upea keikka tulossa 🙂 Halaus sinne ja kaikkea hyvää <3

   Vastaa