rauhallinen vkl & kuvat aamulta

design, koti & sisustus, kuulumiset, lapset, me, ootd

Moikka! Meillä menee viikonloppu lähestulkoon kotosalla ja rauhallisesti. Matilda ja Mimosa ovat molemmat kipeänä (vaikka virtaa riittää 😀), joten parannellaan täällä. Kävin eilen kaupassa ja ostin ison määrän vihanneksia, hedelmiä, kalaa, herkkuja ja perustarvikkeita. Tykkään käydä kerralla kunnolla kaupassa, jotta joka päivä ei tarvitse rampata asioilla.

Suunnitelmana siis myös kokkailla paljon ja jaan reseptejä teille, mikäli ruuat onnistuu.

Onneksi meillä on olkkarissa isot ikkunat, niin pystyn ihailla auringonpaistetta ja lehtien värejä sohvalta käsin. Voin vain kuvitella miten ihania syysretkiä tänä viikonloppuna tehdään ympäri suomea. 🙂 Mulla listalla on kokkailun lisäksi vaatekaappien siivous sekä nyc:in matkan varaaminen.

Tässä kasa kuvia meidän aamulta. Kuvista saattaa päätellä, että täällä on suht väsynyttä porukkaa. 😀 Aamulla herättiin aikaisin ja läpi yön tytöt heräili kurkkukipuun, jne jne. Nyt minit meni juuri päikkäreille, Mikko lähti pelaamaan beach volleytä ja mä juon kahvia. 😀 Aurinkoista viikonloppua! <3Sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 kommenttia

 1. ida ihana 29.09.2018

  Viihtyisä koti ja tiedän chihu on kyllä supersöötti!!:) (

  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  Vastaa
 2. Johanna 29.09.2018

  Näyttää just sellaselta ihanalta viikonloppuaamukta josta tykkään. Hyvä aamupala, hidas meno…saa olla ja venytellä pitkin aamua ☺

  Vastaa
 3. Laura 30.09.2018

  Ihanaa syksyn alkua teille! Ihanan näköinen aamupala, mitä laitoin leivän päälle avocadon alle?

  Vastaa