anorakissa

me, muoti, ootd

Heippa!

Mitä teille kuuluu?

Anorakista mulle tulee mieleen oma lapsuus. Mun isosiskolla taisi olla tällainen kun olin pieni. Lämpimiä muistoja. Tämä mun anorakki on super kevyt ja silkkimäinen, joten se on usein jäänyt päälle myös sisälle tultaessa. Tykkään eniten etutaskusta joka helpottaa kauppareissuilla, puhelimen kanssa ja muutenkin on tosi kätevä.

Tällä hetkellä tykkään kovasti käyttää mekkoja ja hameita sekä yhdistellä niitä lämpimien sukkisten, neuleiden ja takkien pariksi. Farkut ovat seisseet lähestulkoon käyttämättömänä jo monta viikkoa. Housuiksi on valikoitunut kollarit tai silkkihousut. Se on hassua miten välillä tulee selkeitä kausia sen suhteen millaisia vaatteita käyttää.

Vähän jo odotan sitä, että saan vetäistä lämpimän pipon, kaulahuivin ja takin päälle.. Eiköhän tämä starttaava lokakuu sen meille pian tarjoile. Varattiin muuten nyt mulle ja Mikolle vajaan viikon reissu Nyciin joulukuulle. En malta odottaa! Siitä alkaa samalla meidän perheen joululoma ja kevennetty työtahti. Eipäs ole näitä hulinaviikkoja tiedossa mun osalta enää kuin 8vk. <3 Tälläkin viikolla saadaan apuja lähipiiriltä, kun päivät tuppaa venymään. Onneksi viikonloppuna saatiin halia ja levätä kunnolla.

Ihanaa ja energistä uutta viikkoa! <3Sara

psst. tässä asussa näkyy mun uudet Dr Martensit.. Enpä ole muita kenkiä käyttänytkään! 😀 

kuvat / Amanda Aho

kengät / Dr Martens

sukkikset / Lindex

mekko & mekon alla oleva college / na-kd*

anorakki / Lexington*

laukku / marimekko

*saatu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

16 kommenttia

 1. Tintti 01.10.2018

  Hei!
  Voisitko kertoa tarkemmin noista kengistä joskus, sillä olen pohtunut niiden ostoa pitkään! Kertoisitko esimerkiksi niiden hinnan, mistä ne ovat, mihin vuodenaikaan ne sopivat, niiden mallin, millaisten vaatteiden kanssa voi yhdistää jne.?

  Kiitos hyvästä postauksesta ja seuraavaa odotellen! 🙂

  Vastaa
 2. Kati 01.10.2018

  Meidän vaatetyylit eroaa todella paljon, mutta tämä kuvissa näkyvä kokonaisuus hivelee kyllä omaakin silmää! Hyvännäköinen!
  Enkä siis missään nimessä tarkoita että mielestäni siun tyyli olisi ruma tmv. VAIN erilainen omaan makuuni 🙂 tiiäthän mitä tarkoitan?
  Itse olen enemmän sellanen perustuulipuku tyyppinen syksypukeutuja ja se harmittaa välillä kun kiva olis uskaltaa leikitellä syksyvaatteillakin! Kokeilin joskus legginssejä ja pitkää villapaitaa (puoleen reiteen), isoa huivia ja matalapohjaisia saappaita. Ajatuksena siis kylmään syksypäivään toimi mielestäni hyvin, mutta ei-vaan-istunut miulle tai sitten kun eroaa niin paljon siitä perusjutusta niin siksikin tuntui vieraalta.

  värikkäitä syksypäiviä sinne 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 04.10.2018

   Hei ihana kuulla, että seurailet ja tykkäät vaikka tyyli onkin erilainen 🙂 On niin tärkeää kuunnella omaa itseään ja pukeutua sen mukaan mikä tuntuu hyvälle 🙂
   Ihanaa syysviikkoa sinne <3

   Vastaa
 3. Janina 01.10.2018

  Eikä noi dr martensit, mistä oot löytänyt tuon mallin? ?

  Vastaa
 4. Johanna 01.10.2018

  Molemmat anorakin ja useammat maiharit olen omistanut nuorempana, olusko 80-90 luvulla? ! Taidan olla siskosi ikäinen. 37vee. Maiharit kyllä voisin hankkia?

  Vastaa
 5. ida ihana 01.10.2018

  Oi, ihanaa! Nycin reissu täälläkin haaveissa ? Kaunis anorakki myös ?
  Hyvää alkanutta viikkoa!<3
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  Vastaa
 6. aino 01.10.2018

  Hei oon miettiny kans noitten Dr Martensien ostoa jo tooosi pitkään, mutta osa on sanonut että ei oo mukavat jalassa, mitä mieltä oot ollu niistä? Ihana asu muutenkin 🙂

  Vastaa
 7. Riitta 01.10.2018

  Näin ensin vaan tuon otsikon ja mietin pitkään mikä anora kissa oikein on ??

  Vastaa
 8. Heidi 03.10.2018

  Heippa! Mullakin kiinnostais kuulla vähän lisää noista martenseista. Itselläkin kun tuollaiset haaveena. Onko noissa sivuissa vetskaria? Mistä tuollaiset mahtais löytyä? Kiitos paljon jos ehdit vastaileen <3
  Ps. Sun blogi on yks parhaista 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 04.10.2018

   tänään postaus aiheesta <3 Ihanaa syysviikkoa 🙂 <3 kiiitos niin paljon!!

   Vastaa