pysähdys

koti & sisustus

Moi <3 Varmaan monet teistä jo huomasi (mun ig stooreissa eilen), että jouduin tyttöjen kanssa perjantaina auto-onnettomuuteen. Voimme kaikki hyvin ja luojan kiitos ei käynyt pahemmin. Auto meni lunastukseen, mutta peltiä saa uutta. Meidän auto (Toyota C-HR, 2018) oli selkeästi turvallinen, samoin lasten turvaistuimet (Britax). Maailman isoin kiitos sadoista/tuhansista viesteistä joita olen saanut. Aito välittäminen on tuntunut täällä saakka ja kyyneliltä ei olla vältytty. Luulen, että tämä riittää aiheesta tältä erää ja ehkä joskus myöhemmin lisää.. Hetki menee..<3

Tytöt katsoo juuri tuossa Kaunotar & Hirviö elokuvaa, kynttilät palaa ja meidän ikkunoista näkyy keltainen metsämaisema. Ne on ne pienet asiat, itsestäänselvät asiat, jotka tekee elämän. <3 Halaus! <3Sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

42 kommenttia

 1. Oona 07.10.2018

  Onneks selvisitte säikähdyksellä ❤️ tollasten tapahtumien myötä huomaa, miten mitään ei kannata pitää itsestäänselvyytenä. ??

  Vastaa
 2. Sarppa 07.10.2018

  Hui! Voi, onneksi olette kunnossa! Tsemppiä tosi paljon ja ihanaa alkavaa viikkoa koko perheelle! ❤

  Vastaa
 3. Emmi 07.10.2018

  Kauheeta, miten säikähdinkään sun storya kattoessa! Onneksi kaikki ihmiset kunnossa <3 Näin sitä aina huomaa, miten pienestä elämä voikin olla kiinni, pitäis itsekin osata arvostaa joka hetkeä ja sitä, että on läheiset ympärillä ja saa elää tervettä elämää. Suojelusenkelit oli teidän matkassa perjantaina ja toivotaan, että ne myös aina kaikkien mukana. Ihanaa sunnuntai-iltaa teille!

  Vastaa
 4. Johanna 07.10.2018

  ❤️

  Vastaa
 5. Niina 07.10.2018

  ❤️

  Vastaa
 6. Mimmi 07.10.2018

  ❤️❤️❤️

  Vastaa
 7. Janika 07.10.2018

  Tuollaiset asiat pysäyttävät kyllä. Tuo teidän tapaus sai kyllä kyyneleet täälläkin silmiin. Onneksi olette kaikki kunnossa. ❤ Itsellä myös kaksi pientä lasta (2,5v & 3,5vko) ja kosketti kyllä itseäni ja pisti ajattelemaan että en tiedä mitä tekisin jos näille pienille tapahtuisi jotain. ja kaikki voi olla niin pienestä kiinni ja ikinä ei tiefä mitä tapahtuu…. voimia teille ❤

  Vastaa
 8. Laura 07.10.2018

  ? ? ?

  Vastaa
 9. Ronja 07.10.2018

  ❤️

  Vastaa
 10. Niisku 07.10.2018

  ? Kyllä pysäytti se sun story ja sai todella miettimään miten pienestä kaikki voi olla kiinni. Meilläkin täällä pohjoisessa luminen sää yllätti ja muutti ajatuksiamme lähteä viikonloppureissulle ja hyvä niin, koska sillon olikin sattunut lukuisia peltikolareita tms.
  Viikonloppu menikin sitten toisenlaisissa tunnelmissa ja vietimme perheen kesken aikaa, rauhoittuen, herkutellen ja kynttilöiden valossa tunnelmoidessa.
  Ihanaa alkavaa viikkoa teille ☺️

  Vastaa
 11. Emilia 07.10.2018

  Hei, Paljon tsemppiä sinne!<3 Uskon, että tällainen pysäyttää todella voimakkaasti ja muistuttaa meitä kaikkia siitä, miten pitää nauttia hetkestä ja olla onnellinen niistä pienistäkin asioista. Hassua, miten tämä teille sattunut onnettomuus herätti tunteita itsessäkin, vaikka en todellisuudessa tunne sinua tai perhettäsi. Totesin kuitenkin tätä poikaystävälleni selittäessä, että muutaman vuoden epäsäännöllisen säännöllisesti olen sinun blogiasi ja ig:tä seurannut, joten ihmekös tuo. En lähes koskaan kommentoi postauksia, koska se ei tunnu itsestäni kovin luontevalta. Haluan kuitenkin nyt kiittää, että jaoit tämän tapauksen, vaikka arvata saattoi, että media siitä nappaa kopin klikkiotsikkoon. Sinun positiivinen elämänasenteesi välittyy kaikessa, mitä teet ja koen, että se on vaikuttanut myös omaan ajattelutapaani paljon näiden muutaman vuoden aikana. Olet ihmisenä todella saman tyyppinen kuin itse olen ja sinuun on helppo samaistua. Kiitos kun jaat hyvää! Uskon, että se kantaa pitkälle ja vaikutat myös seuraajiisi positiivisesti 🙂 Kaikkea hyvää teidän perheelle!

  Vastaa
  • Sara Parikka 09.10.2018

   Ihanaa kun kirjoitit <3 Kiitos! Sanasi merkitsee paljon. Kaikkea hyvää ja halaus <3

   Vastaa
 12. Henriikka 07.10.2018

  Kyllä ajatukset oli teidän luona kun kuulin ig stooristasi tapahtuneesta❤️? sai muistamaan juurikin sen että ikinä ei tiedä mitä saattaa tapahtua ja että pitää nauttia elämän pienistäkin iloista? toivon teille kaikkea hyvää ja onneksi ei käynyt pahemmin?

  Vastaa
 13. Kati 07.10.2018

  Ouh, mie en oo instassa.

  Mahtavaa, että olette kunnossa!! <3 <3
  Toivottavasti ei tyttöjen mieliin oo pahoja kuvia jäänyt. Ja kyllähän sitä aikuisellekin yhtälailla jää käsiteltävää.

  Vastaa
 14. Sanna 07.10.2018

  <3

  Vastaa
 15. M 07.10.2018

  Mullakin tuli kyyneleet silmiin katsoessa sun instastoreja eilen illalla. Vielä tänäänkin autolla ajaessa, 2v tytär kyydissä, ajattelin teitä. Oikein sydämessä muljahti kun mietin miten hirveä se tilanne on voinut olla, etenkin teille vanhemmille kun ensimmäinen ajatus törmäyksen jälkeen on varmasti ollut, että ”lapset!!”! Onneksi olette kaikki kunnossa! ❤️

  Vastaa
 16. kata 07.10.2018

  Iso halaus sinne! ❤

  Vastaa
 17. kaisu 07.10.2018

  Onneksi olette kunnossa <3

  Vastaa
 18. Jade 07.10.2018

  Kun kuulin tosta lauantaina, säikähdin ihan kunnolla mutta olin sitten helpottunu, kun kuulin että ootte kunnossa. Onneksi <3
  Tälläset tapaukset tosiaan pysäyttää ajattelemaan, että miten pienestä kaikki onkaan tosiaan kiinni ja kuinka jokainen päivä pitäs elää ja nauttia täysillä ja muistaa kertoa läheisille kuinka paljon heistä välittää.
  Jossain mytologiassahan (onkohan mytologia ees se sana mitä hain) muistaakseni (antiikin Kreikan?), jokaisella ihmisellä on oma elämänlanka ja kun se leikataan poikki, ihminen kuolee. En muuten mytologiasta hirveesti välitä, mutta tuo kuvaus on aika osuva elämään. Elämä tosiaan on kuin heiveröinen lanka, se saattaa katketa nopeasti ja helposti, tai se saattaa kestää pitkään, ikinä ei voi tietää.
  Pahoittelut nyt kun tää meni vähän synkäksi, mutta oikeesti ihmiset, eläkää jokainen päivä siitä nauttien, koska koskaan ei voi tietää mitä seuraava päivä tuo tullessaan.
  <3

  Vastaa
 19. Essimmm 08.10.2018

  Täälläkin pysäytti teidän onnettomuus. Ite just samaisena päivänä katselin, kun kaksi autoa ajoi huomattavaa ylinopeutta taajamassa ja olemattomalla turvavälillä. Todella ikävää, ettei ihmiset välitä muiden turvallisuudesta. Tosin olin itekin joskus asenteella, että olen niin hyvä ajaja, ettei mulle mitään käy. No se luulo muuttui, kun ajoin ojaan väsyneenä. Herätykset on välillä hyviä, etenkin silloin kuin siitä onneks selviää säikähdyksellä ja rahalla. Aina ei ole onnea mukana. 🙁

  Vastaa
 20. Jensku 08.10.2018

  Mun pitäisi käydä ostamassa meijän vauvalle valmiiksi turvaistuin jää kohta kaukalo painorajotuksissa pieneksi, oon kauheesti lukenu arvosteluja eri istuimista ja katellu testituloksia, nyt mulla on 3vaihtoehtoa istuimesta (jokainen on britaxin) ja tällä hetkellä ehkä yks olisi ylimuiden, mutta saanko kysyä mitkä britaxin istuimet teillä on käytössä? Teillä nimittäin oikeasti ollut hyvät istuimet! Joten jos sattuu olemaan tuo mitä oon miettinyt niin, sit on varmasti sen! 😀

  Vastaa
 21. Anna 08.10.2018

  Onneksi peltiä saa uutta, ihana ettei käynyt pahemmin! Parempaa syksyn jatkoa teille kaikille! <3

  Vastaa
 22. Heidi 09.10.2018

  Voi kamala, tuo oli varmasti tosi pelottava kokemus! Voin kuvitella että pysäytti ja pyörii vielä pitkään mielessä.

  Aivan kylmiä väreitä meni kun kuin tätä postausta. Vaikutatte niin ihanalta perheeltä ja jaat aina niin paljon hyvää mieltä muille. Teillä oli onnea matkassa ettei käynyt pahemmin, toivon teille kaikkea hyvää tähän syksyn jatkoon ❤

  Vastaa
 23. Sanna 09.10.2018

  Onneksi selvisitte säikähdyksellä <3 Laittaa tosiaan miettimään omassakin elämässä jokaisen hetken tärkeyttä!! Haluaisin myös tietää tarkemmin, mitkä Britaxin istuimet teillä on/oli käytössä (täytyykö törmäyksen jälkeen varmuudeksi hankkia uudet istuimet, vaikka vanhoille ei mitään kävisikään?)? Meillä on juuri teidän Mimosan ikäinen tyttö, joka istuu nyt jo kasvot menosuuntaan – istuuko teidän Mimosa kasvot menosuuntaan vai päinvastoin (mietin, miten niska kesti/kestää törmäyksestä tulleen rasituksen)? Tämä todella kiinnostaa, sillä jos rahalla voi ostaa jopa lapsensa "hengen", on se tärkeä sijoitus. Kiitos jo etukäteen, jos viitsit vastata! 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 09.10.2018

   Heippa <3 niinpä..
   Me käytiin hankkimassa uudet britaxit, koska ei uskalleta käyttää enää samoja, vaikka ne olisivatkin selvinneet.. En usko että niin myöskään suositeltaisi. Meillä Mimosa menee vielä selkä menosuuntaan, olisikohan se suositus että selkä olisi menosuuntaan kolme vuotiaaksi.. En ole aivan varma.. Mutta ensiapu-ammattilaiset sanoivat myös, että on tosi tärkeää, että istuimet on kiinnitetty oikein autoon.. Vaikka lapsi pysyisi istuimessa, niin itse istuimen pitää pysyä penkissä eikä lähteä liikkumaan autossa mahdollisen kolarin yllättäessä. Onneksi tämä oli meillä kunnossa!
   Kaikkea hyvää teidän perheelle <3

   Vastaa
   • Noora 11.10.2018

    Se on juuri niin, että vanhoja kolarissa olleita istuimia ei saa käyttää uudelleen. Koska aina sitä vikaa ei päällepäin näy. Lisäksi turvaistuimissakin on ”parasta ennen päiväys”, muovikin hapristuu. Etenkin jos on autossa pakkasilla ja kesäkuumilla, se materiaali vain elää.

    Vastaa
 24. julia lainio 24.10.2018

  luojan kiitos selvisitte? kaunotar & hirviö on paras??‍♀️? toi piirustus on ihana!!!?? ajelkaa varovasti ja kattokaa että turvavyö on kiinni??

  Vastaa