vihdoin Suomessa = CeraVe

kauneus

Mainos / CeraVe

Heippa! Ehkä muistatte, että olen kärsinyt pintakuivasta ihosta nyt muutaman vuoden ajan. Tilanne helpottuu aina kesällä, mutta sitten kun kylmät ilmat saapuvat tulee samat ongelmat. Ihoni janoaa kosteutusta ja mulla on ollut vaikeuksia löytää sopivia tuotteita.  Nyt vihdoin tuntuu, että oon löytänyt tuotteita jotka toimii mun kuivien poskien kanssa. 🙂

Olin jo varaamassa aikaa iho-analyysiin, kun ihan sattumalta kuulin, että kulttimaineen omaava CeraVe ollaan lanseeraamassa Suomeen. Pääsin ilokseni testamaan heidän tuotteita ja vieläpä tekemään yhteistyötä. CeraVe on ihotautilääkäreiden kehittämä tuotesarja päivittäiseen ihonhoitoon, joka on lanseerattu yli kymmenen vuotta sitten.

CeraVe on kasvattanut huikean suosion kotimaassaan Yhdysvalloissa sekä muilla kansainvälisillä markkinoilla ja nyt tuotteet ovat viimein rantautuneet myös Suomeen.

CeraVe:n tuotteet sopii koko perheelle ja meidän minit ovatkin päässeet jo kokeilemaan voiteita mm. kutiaviin taipeisiin. Vaikka tytöillä on pääosin todella hyvät ihot, niin huomaan että ilmojen kylmeneminen vaikuttaa etenkin Matildan ihoon. Rasvaillaan monesti iltasuihkun jälkeen kuivat kohdat piiloon, jotta nukkumaan meno sujuu ilman kutittavaa tunnetta.

Minulle sana ”keramidi” oli täysin tuntematon ennen kuin aloin tutustumaan CeraVe:en ja siihen mitä tuotteiden takana on. Cerave on brändi, joka sisältää kolmea iholle välttämätöntä keramidia (1, 3 ja 6-II). Keramidit vahvistavat ihon suojamuuria ulkoisia rasitteita vastaan tehden ihosta täyteläisemmän ja kosteutetun. Ne myös korjaavat kuivuudesta johtuvia vaurioita ja vaikuttavat solujen uusiutumiseen. Säännöllisesti käytettynä tuotesarja vähentää myös atooppisen ihon oireita ja koko valikoima on lisäksi hajusteeton.

Olen käyttänyt nyt neljä viikkoa CeraVen tuotteita ja huomannut käytännössä sen kuinka säännöllinen käyttö vaikuttaa ihoon. Ensimmäisen viikon jälkeen kaikki kireys oli kasvoilta poissa ja tuntuu että iho voi nyt kuukauden jälkeen paremmin kuin pitkään aikaan. Nyt en ihan helposti uskalla luopua näistä tuotteista, kun kerran toimivat löytyi. 🙂 Tuotesarjassa on myös hyvä hinta-laatusuhde ja tuotteet löytää kätevästi apteekeista.

CeraVe:lta löytyy 10 eri tuotetta päivittäiseen ja kokonaisvaltaiseen ihonhoitoon. CeraVe –ihonhoitorutiini perustuu kahteen vaiheeseen; puhdistukseen ja ihon hoitamiseen. Tajusin vasta viime vuonna, että nimenomaan mun kannattaa kiinnittä huomiota siihen millaista puhdistusainetta käytän. Sitä ennen ajattelin, että pelkästään voiteilla on merkitystä. Ihotautilääkärit suosittelevat CeraVe-sarjaa kuivalle ja vaurioituneelle iholle. CeraVe tuotteet eivät tunnu rasvaisilta tai tahmaisilta iholla vaan jättävät ihon pehmeäksi sekä silkkisen tuntuiseksi. Tämä pointti näkyy erinomaisesti esimerkiksi käsirasvassa josta on nousuut yksi lemppari tuotteistani. Se jättää kädet taivaallisen pehmeiksi, ilman tahmaista tunnetta.

Iloksemme CeraVe löytyy nyt myös Suomesta ja tosiaan apteekeissa voi käydä tutkimassa tuotteita. Itse tykkään panostaa ihonhoitoon ja erityisesti siihen, että käytän iholleni sopivia tuotteita. Näin ennalta ehkäisen iho-ogelmia ja ravitsen ihoa sen vaatimalla tavalla. Toivottavasti tämä postaus tuo myös teille apua, jos sitä kaipailette. 🙂 Juttelemme myös huomisessa Papupata-podijaksossa ihonhoidosta ja kerromme parhaat vinkit siihen miten saa heleän ihon.

Valoa uuteen viikkoon! <3Sara

Tässä vielä mun ilta – ihonhoitorutiinit:

Meikitön päivä:

Puhdistus: CeraVe Hydrating Cleanser / Koko perheen kosteuttava puhdistustuote normaalille ja kuivalle iholle, kasvoille ja vartalolle. CeraVe Hydrating Cleanser puhdistaa ja kosteuttaa häiritsemättä kasvojen ja vartalon ihon suojamuuria. Saippuaton puhdistusvoide sopii erityisesti kutisevalle ja ärsyyntyneelle iholle. Sopii sekä lapsille että aikuisille. Hajusteeton.

Hoitaminen: CeraVe Facial Moisturising Lotion / Kevyt ja kosteuttava kosteusvoide normaalille ja kuivalle kasvojen iholle. Öljytön päivävoide kosteuttaa ihoa ja auttaa vahvistamaan ihon suojamuuria. Ei sisällä hajusteita. Ei tuki ihohuokosia.

Meikkiä kasvoilla:

Puhdistus: CeraVe Micellar Cleansing Water / Micellar-puhdistusvesi normaalille, kuivalle ja erittäin kuivalle iholle. CeraVe Micellar Cleansing Water puhdistaa, kosteuttaa ja poistaa meikin tehokkaasti häiritsemättä ihon suojamuuria. Öljytön ja kosteuttava koostumus. Sopii herkille silmille.

Hoitaminen: CeraVe Facial Moisturising Lotion / Kevyt ja kosteuttava kosteusvoide normaalille ja kuivalle kasvojen iholle. Öljytön päivävoide kosteuttaa ihoa ja auttaa vahvistamaan ihon suojamuuria. Ei sisällä hajusteita. Ei tuki ihohuokosia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 kommenttia

 1. Sarppa 15.10.2018

  Hei ihanaa että teit tälläisen postauksen! Mulla on ihan täysin samanlainen iho, mitä kuvailit itselläsi olevan. Kaikkea on kokeiltu ja ei ole löytynyt vielä sellaista oikeesti hyvää tuotetta mikä olisi mennyt lemppareihin ja mitä ostaisi aina uudestaan ja uudestaan. Lapsellani myös kuiva iho talvisin, varmasti kokeilemme tätä! Ja toi käsirasva kuulostaa tosi hyvälle, koska itellä talvisin kädet kuivuu tosi pahasti.. Kiitos tästä ja kivaa viikkoa! 🙂

  Vastaa
 2. NNiina 15.10.2018

  Hei,
  Kyllä tämä postausta on todella apua ja tuntuu että nyt olen löytynyt oikeat tuotteet Jees!. (: Kun olen kokeiltu kaikkea ja ei ole löytynyt vielä sitä oikea tuotteita mutta toi cerave sarja kuulostaa hyvältä.
  Kiitos tästä ja todella mukava viikkoa! 🙂

  Vastaa
 3. Kati 17.10.2018

  Oon kuullut että silmänympärysvoide olis aika tärkeä varsinkin kun ikää alkaa tulla. Olkoon miun kolmenkympin kriisi nyt se että mietin paljon enemmän ihonhoitotuotteita. Tämä sarja vois olla kokeilun arvoinen ja tuo olis itsellrkin tärkeää et sopis koko perheelle, kun toisen tyttären iho vaatis rasvausta kyllä.
  Kuitenkin, ootko tämän sarjan dilmänympärysvoidetta kokeillut tsi jotain muuta hyväksi todennut? 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 21.10.2018

   Hei mulla ihan sama.. 😀 Käytän juurikin tämän sarjan silmänympärysvoidetta ja tykkään kovasti 🙂 Ihanan pehmoisaksi jätää silmänympäryksen, ei tule kireää tunnetta, kuten joissain merkeissä. 🙂
   Ihanaa pian alkavaa uutta viikkoa!<3

   Vastaa
   • Kati 22.10.2018

    Olipas miulla moni s mennyt deeksi kirjoituksessani 😀

    Mut kiitos vastauksesta, otan kokeiluun! 🙂

    Vastaa
 4. Sofia 25.10.2018

  Vaikuttaa hyviltä tuotteilta. Ilmeisesti tämä päivävoide sopii sulla myös yövoiteeksi (en kyllä koskaan ole erityisemmin tajunnut niiden eroa, ehkä yövoide on hoitavampi tms)? Mulla nimittäin loppui juuri yövoiteeksi tarkoitettu kosteusvoide ja mietin, olisiko tämän sarjan putsari+voide-kombo kokonaisuudessaan tarpeeksi kosteuttava. 🙂

  Vastaa