villakangastakki

me, muoti, ootd, podcast, pohdintaa, tyyli

Moi <3 Tykkään älyttömästi villakangastakeista ja viime viikolla tämä ruudullinen päätyi päälleni ekaa kertaa tänä syksynä. Hassua, että tähän saakka multa ei ole löytynyt kuin tämä yksi villakangastakki, vaikka rakastan tätä lookkia. Nyt hankinkin itselleni basic mustan villakangastakin, vähän oversize kokoisena. Laitan kuvia heti kun saan otettua. 🙂 Olen nimittäin rakastunut ja uskon että takki tulee olemaan hyvin pitkäikäinen.

Olen myös tänä syksynä päässyt testaamaan yhteistöiden myötä laadukkaita villapaitoja ja erityisesti merinovillaa. Tykkään mielettömästi näistä yksilöistä. Sain viime vuonna ensimmäisen merinovillaa olevan villapaidan ja se meni heti kärkeen käytetympien villisten joukossa. Se, että materiaali on hyvää ja tuntuu ihoa vasten miellyttävältä on erittäin tärkeää. Sain myös työkäyttöön merinovillakerraston jota voin käyttää ulkokuvauksissa. Tämän setin haluan myös itselleni, kun ulkoilua pienten kanssa on vuoden ympäri ja säässä kuin säässä. Pyrin todella siihen, että vaatekaappini yksilöt olisi pitkäikäisiä, kuten osa vaatteista on ollut tähänkin saakka. Haluan vain, että tämä prosentti kasvaa ;). Linkkaan teille tähän Kaisa Turusen postauksen tämä, mistä löytyy selkeästi infoa laadukkaista neuleista.

Tänään mulla on arkivapaa ja ehdin hoitaa kasapäin juoksevia asioita. Jee! Ihan parasta. 🙂 Laitan teille tähän vielä muistutuksen uusimmasta Papupata podista, mistä vinkkailin jo eilisessä postauksessa. Aurinokoa! <3Sara

Papupata-podin löytää helposti. Lataa puhelimeen Acast-sovellus, (voit myös kuunnella I phonella – Applen oman Podcast sovelluksen kautta) etsi Papupata.

 1. Laita meidän ohjelma ihmeessä seurantaan, niin saat jatkossa aina tiedon kun uusi jakso ilmestyy. 🙂
 2. Seuraa meitä Instagramissa @papupatapodi sinne päivitetään rentoa sisältöä, välillä vähän kieliposkella.. Pysyt myös hyvin kärryillä siitä mitä milloinkin Papupata meinaa. 😉 JA siellä luetaan aktiivisesti Direct viestejä, joten jos on risuja tai ruusuja podiin liittyen, aihetoiveita tai muuta mielenpäällä, niin sinne saapi rustailla.. <3
 3. Voit kuunnella jakson myös tästä.

kengät / Dr Martens

housut / Zara

paita & takki / NA-KD*

pipo / vanki

laukku / Louis Vuitton

koru / Aarikka*

*saatu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia

 1. Pia-päivi 16.10.2018

  Moii. Villakangastakit on myös mun lempparitakkeja. Kivaa päivää. ?????

  Vastaa
 2. Hieno takki:)

  Vastaa