aamu-, ilta- ja välipalat

design, koti & sisustus, lapset, me, resepti

Heippa! Jos joltain on päässyt menemään ohi, niin r a k a s t a n kaikkia välipaloja sekä aamu- ja iltapalaa. Viime viikolla huomasin, että meillä oli viitisen banaania suht ruskettuneessa kunnossa. 😀 Mietin, että kaikkia en millään saa uppoamaan smoothieihin ja pohdin, että mitä keksisin. Banaanileipä on ihan parasta, mutta huomasin että meillä oli kuohukermaa jääkaapissa, joten homma oli selvä = banaani pannukakku! <3 Käytin tätä reseptiä ja taatusti teen uudemmankin kerran.

Oon joskus nauranut Mikolle, että oon niin superhassu tuon kuohukerman kanssa. Jos meillä on jääkaapissa kuohukermaa tai vaahtoutuvaa soijakermaa tms, niin mun on käytettävä se ennen kuin se menee vanhaksi. Vahtaan päivämäärää ja se on aivan saletti, että olen leiponut jotain ennen kuin se täytyisi heittää pois. Hyvä asia sinänsä, että ei tule heitettyä ruokaa turhaa pois, mutta luulen että tämä liittyy eniten makenhimooni ja siihen, että nyt kun on hyvä syy. 😀 Haha!

Tänään on Salkkareissa töissä ja huomenna Kioski FOOD päivä. Meillä on molemmilla Mikon kanssa tukkoinen olo, joten toivotaan että se menisi ohi ennen viikonloppua. Olisi ihanaa nauttia syysloma vkl tyttöjen kanssa ja tehdä vaikka jotain kivaa. Pidän muuten tänään ig-stoori puolella ”päivä mun kanssa” tyylistä päivää, joten siellä kandee seurailla jos kiinnostaa. Aurinkoa! <3Sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

10 kommenttia

 1. Ronju 17.10.2018

  Oi banaanipannari!<3 Tuo mieleen muistoja parin vuoden takaa, kun asuttiin poikaystävän kanssa opiskelija kämpässä, niin banaanipannarit oli helppoa ja halpaa herkkua, mitkä maistui myös kavereille. Sen avulla sai hyötykäyttöön tummat banaanit, ettei tarvinnut roskiin heittää. Kivaa päivää sulle ja kiitos kun jaksat ig:n puolella tehdä stooriin videoita! Niitä on kiva katsoa ja ihailen sua kun oot mm. niin positiivinen ja iloinen 🙂

  Vastaa
 2. ida ihana 17.10.2018

  Kiitos vinkistä ja pikaista paranemista teille!<3

  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  Vastaa
 3. Johanna 17.10.2018

  Moi! Täytyypä kokeilla? En oo koskaan maistanut!

  Vastaa
 4. Jetta 17.10.2018

  Oi, näyttää hyvältä! Pitää joskus testata ? Banaanilettuja oon joskus testannu, ne oli kanssa hyviä?

  Vastaa
 5. Sasu 17.10.2018

  Sulla on kiva blogi 🙂 Oon saanut täältä paljon vinkkejä milloin mihinkin.

  Pannukakku rintamalla suosittelen testaamaan yhteishyvän reseptiä: https://www.yhteishyva.fi/reseptit/pikkaisen-parempi-pannari/0423103. Mun ja 2,5v:n suosikki 🙂 Menee ihan tollasenaan tai herkutteluun jugurttia/jätskiä ja marjoja,nam!

  Vastaa
 6. Hannele 19.10.2018

  Tummentuneet banaanit voi myös pilkkoa ja laittaa pakasteeseen ja sieltä sitten smoothieen niin ei tarvi heittää pois jos ei just kerkee mihinkään muuhun käyttää.

  Vastaa
  • maikki 20.10.2018

   pakastetuista banaaneista ja kohmeisista marjoista tulee hyvää nicecreamia 🙂

   Vastaa
   • Sara Parikka 21.10.2018

    Hei totta!!!! Miten en edes muistanut tuota. Hyvä vinkkaus 😉 <3

    Vastaa
  • Sara Parikka 21.10.2018

   Joo hei totta! Näin olenkin tehnyt 🙂 Nami!

   Vastaa