12 kuvaa puhelimelta

me

Heippa! Tässä kuvia puhelimelta.. Kivaa torstaina! <3Sara

 1. Tykkään älyttömän paljon muureista.. 😀 Siis super random asia, mutta muurit on musta aivan ihania. Haha! Myös sisällä (kodin rakenteissa/sisustuksessa) olevat muurit on musta tosi kivoja. 🙂 Tämä kaunis vaaleanpunainen muuri tuli vastaan ulkokuvauksissa.
 2. Vitsit mikä taivas!!!! <3 Oltiin tyttöjen kanssa iltakävelyllä ja päädyttiin ihailemaan vaaleanpunaista taivasta. Molemmat minit ovat puhuneet taivaasta monta kertaa sen jälkeen.
 3. Ostin tämän kukkakimpun toissa viikolla. Se on pysynyt aivan mielettömän hyvänä! Rakastan tosi paljon leikkokukkia ja lähestulkoon aina meillä on maljakko-pari kotosalla.
 4. Päästiin siskon perheen kanssa veneilemään sunnuntaina. Ai että me nautittiin! Matilda oli aivan intona ja Mimoa jännitti hetken.
 1. Oon juonut teetä tosi paljon viime viikkoina. Erityisesti Clipper:in eri tee makuja, koska niissä ei ole kofeiinia ja näin ei tarvitse vahdata monta kuppia juon. 😀 Mulla nimittäin helposti alkaa kroppa tärisemään, jos saan liikaa kofeiinia.
 2. Meidän lapset r a k a s t a a piirtää. He piirtävät joka päivä ja se on ollut nyt jo monta kuukautta molempien lempi puuhaa. Täytyy myös sanoa, että nuo pikkuiset ovat molemmat todella taitavia ja tekee aivan ihania teoksia. 🙂 Se on muuten hauskaa, kun oon käyttänyt tuota ”teos” sanaa joskus ja tytöt ovat sen napanneet käyttöön.. Sitten kuuluu ”Äitiiii Mimosa koski mun teokseen”.. Hahahhaha, ihanan vaatimaton sana ;D
 3. Mä rakastan kotitoimistopäiviä. Ehkä myös siitä syystä, että ne on aika harvinaista herkkua. Jatkossa onkin tarkoituksena lisätä niiden määrää isosti. Tykkään työskennellä kotona ja saan siellä eniten aikaan. 🙂 Tiistaina tein töiden lomassa kasvohoidon, pesin hiukset ja join paljon vettä. Keskiviikko aamuna mulla olikin ekaa kertaa hetkeen terve olo. 🙂
 4. Puhdas koti on niin parasta. Tänä syksynä oon nauttinut siivouspalvelusta (Kotirinki) mikä on käynyt meillä kahden viikon välein. Silti hommaa riittää kotona ihan tarpeeksi (pyykkäys, astiat, jne jne) ja tämä siivousapu onkin ollut todella iso helpotus siinä, että tulee kunnolla puhdasta ja nimenomaan kerralla koko kotiin.
 1. Meidän kotiin paistaa keväällä ja syksyllä todella ihanasti aurinko. Se tulee matalalta ja pilkahtelee puiden välistä kauniisti sisälle.
 2. Tykkään vaihdella olkkarin tauluseinän julisteita. Niillä saa luotua niin kivasti tunnelmaa. Mun suosikki jullarimesta on Desenio. <3
 3. Nauretaan välillä mun äidin kanssa, että millaisia viikareita nämä meidän neidit välillä ovat. Tyttöjen Mumma on ihan muutaman kerran todistanut läheltä piti tilannetta, sitä kun sattuu, räkätystä ja pelleilyä joka vaan jatkuu ja jatkuu.. Äitini vaan aina toteaa, että ”kyllä on terveitä lapsia kun vauhtia riittää”.. 😀 Ihanan kannustava mama. <3
 4. Mikon kanssa tontilla. Sinne ne jalat usein vie kun lähdetään kävelylle. Kirjoittelen tästä teille pian lisää! 🙂 Tässäkin kuvassa on aivan ihana sää ja aurinko.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

1 kommentti

 1. Wannabe blogger 20.10.2018

  Siis tykkään tän tyylisistä postauksista ihan sikana! Ja ihanan hyvän tuulinen blogi niinkun yleisilmeeltään. Aloitin just itekkin blogin ja oon löytäny sun blogin ihan sitä kautta. Käyääkähän ihmeessä tsekkaamassa munkin blogi notesby-L.blogspot.com. Kirjoitan lifestyle blogia ja seuraava postaus on lomakohde/vinkki Mallorcalta!

  Vastaa