mitä haluan pitää päällä?

me, ootd, tyyli

Moi! Pukeutumisessa mulle on tärkeää mukavuus. Näin on ollut jo pitkään. By, by kireät vaatteet, kun oversize houkuttaa tiukkuutta enemmän. Ihailen tyköistuvia vaatteita toisten päällä, mutta itselle ne ei tunnu omimmalta. Tämä viikonloppu ollaan vietetty perheen kesken. Paranneltu viimeisen flunssan rippeet ja nautittu syyslomasta. Pe-Su omalla porukalla. <3

Ens viikko näyttää töiden puolesta erityisen kivalta ja vihdoin pääsen myös urheilemaan.

Katsotiin eilen Mikon kanssa kalenterit läpi, niin että molemmat ehtii töihin, jumpalle ja lisänä viettää aikaa yhdessä. Meidän illat on muuten mennyt nyt viimeiset viikot Youngerin parissa. En olisi alussa uskonut miten sarja koukuttaa ja aika alusta myös Mikko jäi koukkuun. Suosittelen siis ;)! Löytyy Cmoresta! 🙂 Leppoisaa sunnuntaita! <3Sara

Tällä hetkellä lemapiasuni koostuu näistä:

Neule / Olen aina rakastanut neuleita, mutta nykyään tykkään erityisesti sellaisista mitkä peittää dekolteen. Mulla on aika herkkä iho, joka reagoi mm jos jännitän. Tämä näkyy usein dekolteessa ja kaulassa.  Olen myös helposti paleleva, joten pyöreä kaulus toimii siinäkin mielessä paremmin. 🙂

Villakangastakki / Tämä on se takki, josta kirjoitin alkuviikosta. Tykkään super paljon oversize mallista ja mustasta väristä. Tämä klassikko on tullut kaappiini jäädäkseen. 🙂

Maiharit / No näistä olen kirjoittanut jo niin monta kertaa (esim täällä) että kengät eivät esittelyjä  kaipaa.

Pipo / Kun ilmat viilenee vedän pipon heti päähän. Suosikit löytyy esim. Vaiko, Myssyfarmi. Monesti mulla jää pipo päähän myös sisälle ja otan pois vasta kun on lämmin olo. Rakastan pipoja niiden stailin takia, mutta erityisesti käytännöllisistä syistä.

kengät / Dr Martens

farkut / JC Jumbo*

neule & takki / NA-KD*

laukku / Louis Vuitton

pipo / Vaiko*

koru / Aarikka*

*saatu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia

 1. Crista 21.10.2018

  Heippa! Mua kiinnostaisi tietää, että katsotko sarjoja/elokuvia ”näyttelijän” silmin, eli kiinnitätkö huomiota eri asioihin (mihin?), ja jos Mikon kanssa katsotte yhdessä, niin arvosteletteko yhdessä näyttelijäsuorituksia tms.? Vai katsotko telkkua ihan niinku me ei-näyttelijät ? 😀

  Vastaa
  • Sara Parikka 21.10.2018

   Hei hauska kysymys 🙂 Välillä katson erisilmin, mutta useimmiten pystyn myös uppoutumaan ihan normi katsojaksi. 🙂 Voisin joskus kirjoittaa aiheesta lisää! <3

   Vastaa