joulufiilistelyn startti

design, koti & sisustus

Moi <3! Meidän perheessä tykätään paljon joulusta. En tiedä kuka meistä on eniten jouluihminen. Tämä innostus meillä vanhemmilla on tosin kasvanut hurjasti lasten saannin jälkeen. Ollaan aikoinaan vietetty yksi joulu kahdestaan Miamissa ja nyt ajatus reissusta ei tunnu kivalta, kun haluaa kokea kaiken kotosalla.

Tykkäättekö te joulusta vai ei niinkään?

Minusta parasta joulussa on läheiset, aika, kiireetön yhdessä olo, herkut, ruoka ja se tunnelma. Otetaan lapset 3-4vk joululomalle, joten ehditään kunnolla hengähtämään yhdessä ennen seuraavan vuoden alkua. Pyrin myös saamaan kaikki työt tehtyä reippaasti ennen joulua, jotta ehdin pitää mukavasti lomaa. Viime vuonna muistan että hulina jatkui lähestulkoon joulun ja uudenvuoden yli, joten nyt osaan paremmin rajata.

Kasailin tähän alle viime ja edellisvuoden IG kuvia joululta ja vitsit mikä fiilis.. <3 Tänään ensimmäistä kertaa glögiä.. Yhdet valosarjat olen saanut seinälle ja kynttilät ovat palaneet jo tovin. Muiden koristeiden kohdalla odotan vielä maltillisesti. Olisipa ihanaa jos sataisi lunta, koska se antaa valoa niin paljon ja lapset tietty rakastaa leikkiä ulkona ihan eritavalla.

Ehkä tähän mun varhaiseen joulufiilistelyyn liittyy myös se, että mun työt siintää aikalailla jo joulussa. Monet joulukamppikset on suunnitteilla/toteutusvaiheessa sekä huomenna mietitään miltä näyttää Kioski FOODin joulu.<3 Lämpöistä keskiviikkoa! <3Sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

8 kommenttia

 1. ida ihana 01.11.2018

  Oi, ihania joulukuvia!:) Mun mielestä joulussa itseasiassa ehkä parasta on se joulunodotus ja siihen liittyvä taika. Jouluaskartelut ja leipomiset ja lahjojen paketoinnit ja lasten kanssa se innostus 🙂

  Ehkä teidänkin tytöt tykkäis näistä pikkuaskarteluista?
  https://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa/pari-kivaa-askarteluideaa

  Vastaa
 2. Viveka 01.11.2018

  Hei Sara!

  Ihania joulukuvia. Pakko myöntää, että täällä on keitelty glögiä jo muutamana iltana sekä paistettu parit joulutortutkin, vitsit mikä varaslähtö jouluun (kaikki tutut ei oo ollu ihan samoilla linjoilla mun kaa tästä) 😀

  Asiasta kukkaruukkuun, eikö Kioski Foodista tule enää livejä kun pariin viikkoon ei ole ollut tubessa? Mukavaa joulunodotusta!

  Vastaa
 3. Jossu 01.11.2018

  Joo! Jouluihminen ilmoittautuu!!! Joulutähdet on ollu jo yli pari viikkoa ikkunoissa ja suunnittelen joulukortteja ja koristeita ym.??

  Vastaa
 4. Ansku 01.11.2018

  Samoin – täälläkin joulua odotellaan ihan innolla. Ihanaa kun on pimeää ja keinovalot tuo sisään kirkkautta. Meillä on viikko vapaata lasten kanssa. Ihan luksusta. Pitkä yhteinen loma. Itse asiassa kaikki lahjat jo ostettu ja paketoitu. Ostan uusia vain jos löytyy jotain spesiaalia jollekin.

  Vastaa
 5. Maria 02.11.2018

  Ihania kuvia jälleen kerran ❤️ Oon niin jouluihminen ku vaan olla ja voi ❤️ Rakastan joulua, sen kiireettömyyttä ja läheisiä + tietty ruokaa ja herkkuja.
  Nyt tuntuu että höösään viä enemmän kun odotan esikoista, miehelle sanoinki että nyt mussa on tuplasti jouluenergiaa ja fiilistelyä ?❤️

  Vastaa
 6. kata 04.11.2018

  Ai vitsit mikä ihana joulutunnelma kuvissa<3 ois ihana saada lunta niin se vaan lisäisi tunnelmaa!

  Vastaa
 7. Aida 05.11.2018

  Mikä tunnelma kuvissa! Täällä ollaan kans niin joulu ihmisiä. En niinkään välitä siitä materiasta ja lahjoista, vaan siitä lämpimästä tunnelmasta, ihmisten hyväntuulisuudesta, joulun sanomasta, joululauluista, siitä kun tullaan yhteen pikkujoulujen ja itse joulun pyhä päivien merkeissä. <3 Ja pakko mainita jokavuotinen herkku, joulutortut, siis raakana. Aina pakko vetää yks raaka torttu sen marmeladin kera leivonnan yhteydessä. 😀

  Vastaa
  • Sara Parikka 07.11.2018

   Heiii ihana kuulla <3<3 Kaikkea hyvää sinne, tulipa Jouluinen olo 🙂 🙂

   Vastaa