Pehmoiset suosikit

design, koti & sisustus, lapset, me, muoti, ootd

Kaupallinen yhteistyö, Pierre Robert

Moi! <3 Kirjoitin teille ensimmäisen kerran merinovillasta viime vuonna. Sain nimittäin ensimmäisen merinovilla aluskerraston töissä käyttöön ja kokeilun kautta rakastuin täysin. Olin kuullut jo aiemmin merinovillasta, mutta ajattelin että materiaali tuntuisi kutittavalta ja saisi oloni liian kuumaksi. En ollut siis paneutunut aiheeseen tarpeeksi, koska näinhän merinovilla ei toimi.

Merinovilla hengittää sekä pitää ihon lämipimänä silloin kun tarve vaatii. Jos tulee lämmin olo materiaali siirtää kosteutta ja näin ollen viilentää. Täydellinen aluskerrastoksi syys-kevät kaudelle. Jo viime vuonna aloin enenevissä määrin viihtymään myös kotona merinovillassa juurikin siitä syystä, että se säätelee niin tehokkaasti lämpöä.

Oli myös aivan ihanaa huomata kuinka hyvin Pierre Robertin ideologia osuu yhteen minun pukeutumisen kanssa. Se, että ”vaatteiden tulisi sekä tuntua, että näyttää hyvältä päällä”. Just näin! Varmaan suurin osa teistä tietääkin, että vannon mukavuuden nimeen pukeutumisessa.

Tämä kyseinen kuvissa näkyvä mallisto on ollut todella suosittu Ruotsissa ja Norjassa. Nyt saimme nämä ihanat vaatteet myös mulle sekä tytöille testiin. Huomaan kuinka innoissani olen näistä Pierre Robertin merinovillaisista alusasuista myös lasteni kohdalla. Tietysti, kun olen itse todennut merinovillan niin hyväksi käytössä on ihan parasta pukea myös lapset siihen materiaaliin. Meidän tytöt ovat molemmat aikamoisia ”kuumakalleja” ja usein he ovat kuumissaan. Siinäkin mielessä nämä vaatteet ovat täydelliset, koska voin jättää minit tarhaan ulkoilemaan tietäen etteivät he palele tai paahdu.

Jos merinovilla ei ole vielä tuttu, niin suosittelisin aloittamaan kokeilun sukista tai piposta. Merinovillasukat ovat todella miellyttävät ja ihanan lämmittävät jalassa. Fiilistelin näitä sukkia yksi päivä kotona niin paljon ja mietin että tämä olisi ihan paras joululahja lähimmäisille. 🙂 Itse pidän näitä sukkia ulkoillessa sekä arkena farkkujen ja maihareiden parina. Tosi hyvä valinta myös silloin, jos villasukka ei mahdu kenkään. Pipo sen sijaan on täydellinen lenkkeilyyn tai muuten vain reippaaseen elämään. Ainakin itse huomaan toistuvasti olevani hiessä, jos päässä on liian paksu pipo.  Pienillä onkin ollut jo toista vuotta päiväkodissa merinovilla pipot. 🙂

Pierre Robertilla on myös mahtava kampanjatakuu, eli jos kuluttaja ei ole tyytyäinen tuotteisiin Pierre Robert lupaa rahat takaisin. (Tämä kampanjatakuu koskee 28.2.2019 mennessä ostettuja kampanjaan kuuluvia tuotteita. Pääset tsekkaamaan kampanjasäännöt täältä) Mainittava on myös, että tuotteilla on joutsenmerkki ja muutenkin yrityksenä Pierre Robert toimii vastuullisesti. Täältä pääset kurkkimaan näitä 100% merinovilla ihanuuksia. Pehmoista viikonalkua! <3Sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

11 kommenttia

 1. Martta 05.11.2018

  Nyt sattui yhteistyö juuri oikeaan aikaan, jes! Olen nimittäin toivonut joululahjaksi merinovillakerrastoa. Muutama viikko sitten partio eräkurssilla jäädyin vaikka oli toppavaatteet päällä, puuttui nimittäin lämmittävä kerrasto alta?
  Merinovilla kyllä vaikuttaa täydelliseltä materiaalilta, lämmittää muttei aiheuta paahtumisen tunnetta?
  Tsemppiä syksyn loppu rutistukseen❤

  Vastaa
  • Sara Parikka 06.11.2018

   Siis kannattaa kyllä kokeilla, koska mä ihastuin tähän nimenomaan kylmällä säällä, kuvauksissa, viime vuonna. <3 Kiitos paljon, sitä samaa sinne!! <3

   Vastaa
 2. Heli 06.11.2018

  Moikka!
  Mä oon seurannut sua jo pitkään ja tykkännyt kovasti seurata blogiasi, ig:tä jne. Papupataa en ole vielä ennättänyt kuunnella, mutta tarkoituksena oli.

  Nyt jotenkin on pistänyt silmään ja jo ihan siihen ärsytykseen saakka noi yhteistyöjutut. Jotenkin viimeinen ”niitti” oli, kun sun lapset oli kipeät ja kerroit leffavinkkejä. Oli pettymys, kun siihenkin oli löydetty yhteistyöhomma. Tuli jopa mieleen, että mahtaako lapsi edes olla kipeä.

  Ymmärrän tän somevaikuttajan ja sitä että se on tätä päivää. Uskon kuitenkin että suurin osa katsoo sinua ja perhettäsi muista syistä, kun siitä että mitä pastilleja pidät mukanasi tai mitä ulkovaatteita teidän lapset pitää.
  Tavallaan jännä, että tällaisena aikakautena kun yritetään saada hävikkiä pienemmäksi ja kierrätystä kohotettua, blogit tuputtaa ostamaan sitä ja tätä, alekoodia sinne tänne.

  Kiitos näistä, taidan jäädä kuuntelemaan vaan papupataa, siellä ei ehkä mainosteta ainakaan suoranaisesti mitään. Blogi ja insta saa nyt jäädä tämän kaupallisuuden vuoksi.

  Vastaa
  • Sara Parikka 06.11.2018

   Kiitos viestistä <3 postaan aiheesta pian, niin tule lukaisemaan mikäli kiinnostaa. Kaikkea hyvää!

   Vastaa
 3. Irina Åhman 07.11.2018

  Moikka,
  mun mielestä tämä oli mukava ja itselleni hyödyllinen postaus. Uskon, että tämä tuote on aidosti teidän perheelle tarpeellinen ja siksi sinulle luonnollinen yhteistyökumppani. Minua ei millään tavalla harmittanut postauksen kaupallisuus. Ehkä pääsen itsekin lukijana hyötymään siitä että olette päässeet tuotteita testailemaan. Olen itse nimittäin myös lapsille näitä tilaamassa mutta pohdin, että minkälaista mitoitusta nämä ovat? Kumpaa tuplakoon kokoa mielestäsi vastaa? Aluskerrastoksi ei viitsisi liian isojakaan tilata että olisivat ihoa vasten lämmittämässä ja siirtämässä kosteutta.

  Vastaa
  • Sara Parikka 07.11.2018

   Heippa Irina. <3 Et tiedäkkään miten kiva mieli viestistäsi tuli <3 Kiitos.
   Tosiaan mulla on nämä merinovillat ollut päällä nyt jo yli vuoden verran, joten tosiaan voin suositella.. Lapsille nappasin tuplakoon isompaa ja tämä oli hyvä. Mallit on aika pitkiä ja kapeita, eli ne eivät tipu päältä vaikka olisi vähän isompi. Tai näin ainakin meillä. 🙂 Tuo on kyllä aina hankalaa kun pitää miettiä minien kokoa 😀 Itse eniten pihalla kenkien suhteen, kun pitää olla tarpeeksi tilaa mutta silti pysyä jalassa. 😀 Hei ihanaa viikkoa sinne!

   Vastaa
   • Irina 07.11.2018

    Kiitos vastauksesta, näppäilen siis ostokset loppuun ☺️ Ihanaa viikon jatkoa myös sinne!!

    Vastaa
 4. Jensku 07.11.2018

  Mä oon seurannu sun blogia jo pitkään ja lukenut joka ikisen postauksen, eikä mua oo yhtään häirinnyt yhteistyöt, toiset ei vaan ole ollut mulle ajankohtaisia tai kiinnostanut niinkään, mutta silti olen halunnut lukea nekin läpi, tosin jos sattuisi tulemaan postaus mitä ei huvita lukea niin sitten en lue mutta en mä silti koko blogia lopettaisi, mulla samoina vuosina syntyneet lapset kun teillä ja etenkin tälläiset yhteistyöt ovat erittäin mielenkiintoista luettavaa ja niin on ollut moni muukin mitkä ei ole edes lapsiin liittynyt ja monesti oon napannut alekoodit ja koittanut suosittelemiasi tuotteita ja itsekkin niihin tykästynyt. Mun mielestä vaikutat ihan rehelliseltä ja vilpilliseltä, joten uskon todella että et tee yhteistöitä mitkä sua ei itteesi kiinnosta tai jos et ole tyytyväinen niin varmaam sanoisit siitä suoraan tai jättäisit kirjoittamatta.
  Jatka samaan malliin! <3
  Nii ja meilläkin tarkotus hommata joululahjaks lapsille merinovilla sukkia ja pipot ja ainakin tytölle myös kerrasto! 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 07.11.2018

   Kiitos, olipas ihanaa lukea tämä viesti. <3 🙂 Kiitos kun kirjoitit ja ihanaa kun uskot. <3
   Voi miten kivalta kuulostaa. Uskon, että tulette tykkäämään niistä ja meidän lapset ainakin tykkää, kun ei tarvii valittaa "hikipäätä" 😀
   Kaikkea hyvää koko teidän perheelle <3

   Vastaa
 5. tanja tallaaja 13.11.2018

  Kannattaisi googlettaa merinovillan eettisyys =(
  mtv kolme esim. tehnyt jutun tästä aikanaan 45min. ohjelmassa kuinka lampaita rääkätään, että tätä
  hienoa villaa saadaan… Itse en sillä pue päälleni vaikka ihanaltahan hieno villa tuntuu :/

  Vastaa
  • Mari 14.11.2018

   Pierren merinovilla taitaa olla mulesing vapaata. Jos ei ole, niin kannattaa siirtyä mulesing vapaisiin merinotuotteisiin. Niitä löytyy ja ihan kotimaisena.

   Vastaa