kodin -joulu- suunnittelua

design, koti & sisustus, kuulumiset, me

Moi! <3 Inspiroiduin kuvaamaan tänään kotona ja piakkoin on tulossa monta sisustukseen ja kotiin liittyvää postausta. Olin aamun asioilla ja kotiin tullessa meillä oli käynyt siivooja! Aah, ehkä paras sijoitus (Kotirinki<3) koko syksynä, jos mietin miten paljon apua siitä on ollut. No anyway, mulla oli hetki aikaa ihastella kotia, niin että kaikkialla oli puhdasta&siistiä samaan aikaan. Nyt illalla tilanne on jo toinen, vaikka tietty puhtaus on säilynyt. Kamppeita sen sijaan on hieman ympäriinsä, mutta niinhän kotona saa ollakin. Päivällä kamera tarttui siis käteen ja postaukset tulee mm meidän eteisestä, lastenhuoneesta jne. 🙂

Kuten kuvista näkee, niin joulu ei ole vielä saapunut meille. Yhden valosarjan olen sisälle virittänyt, mutta muuten syksyisissä sävyissä mennään. Olen ihastunut vihreään sävyyn joulua ajatellen ja luulen, että sitä sävyä tullaan meillä näkemään. Meillä on muutamia joulukoristeita kerääntynyt vuosien varrella ja kaivan ne pian esiin, jotta tiedän mitä kaikkea sieltä löytyy (en millään muista 😀). Olen himmaillut joulukoristeiden suhteen, koska en oikein ole osannut tehdä valintaa siitä millaisia koristeita haluaisin. Ne kuitenkin ovat lähestulkoon samat vuodesta toiseen, joten olisi hyvä olla tyytyväinen niihin. 😀 Meillä oli lapsuuden kodissa samat koristeet, joista tuli ajan mittaan legendaariset ja tärkeät. Onneksi äidillä on nämä vieläkin! <3 Haluaisin samaa fiilistä tytöilleni ja sen takia odottelen heidän omatekemiä joulukoristeita ja ajan kanssa valittuja yksilöitä. 🙂

Pitäisi myös vaihtaa terassilla olevat oliivipuut joihinkin talven kestäviin mini-puihin/kuusiin ja asettaa niihin vaikkapa sitten valosarjat. 🙂 Joko teillä on joulukoristeet esillä? Entä valosarjat ulkona? Juuri puhuin töissä kuinka kaipaan lunta ja toivoisin, että se pian sataisi. Sain osakseni pari kulmien kurtistajaa ja ymmärrän kyllä että sohjo lumi ei ole kaikkien mieleen. 😀 Mä taas koen, että se toisi niin paljon valoa tähän harmauteen ja illalla olisi helpompaa mennä lasten kanssa ulkoilemaan, kun vaatteet pysyisi puhtaana lumessa. Mutta tosiaan meinaan sitä pakkaslunta, enkä märkää sohjoa kuten usein täällä etelässä on. Eiköhän se lumi sieltä pian leijaile ja sitä ennen voidaan leikkiä sitten niitä kuraleikkejä riittämiin. 😀 Me juuri syötiin ja nyt kyllä suunnataan ulos, jotta ilta ei veny pitkäksi sisällä. Mukavaa iltaa! <3Sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

15 kommenttia

 1. Saaga 08.11.2018

  Valopallot meillä on makuuhuoneiden ikkunoissa ja olohuoneessa myös. Viime viikonloppuna annoin periksi tälle aiheelle. ? Toisaalta nää valot ei mielestäni oo liian jouluiset, vaan piristys pimeään.

  Vastaa
 2. Kati 08.11.2018

  Meille joulu tulee yleensä noin pari viikkoa ennen joulunpyhiä 🙂 ja koristeet lähtee yleensä ennen uutta vuotta varastoon.
  Ootko taiteillut jo sitä joulukalenteria tytöille?

  Miulla on aivan täysin samat fiilikset lapsuusajan joulukoristeista! 😀 ja niitä samoja vaivihkaa yriyän rakentaa omillekin tytöille.

  Vastaa
  • Sara Parikka 11.11.2018

   Kuulostaa kivalta 🙂 Meillä Mummi haluaa hoitaa tänä vuonna kalenterit, niin en nyt sitten ehkä tee tupla kalenteria. 🙂
   Hei hauskaa, että sieltä löytyy samoja muistoja <3

   Vastaa
 3. Pinja 08.11.2018

  Minäkin viime vkl erilaisia valoja virittelin vähän joka huoneeseen, ajastimella kaikki tietenkin, etteivät koko ajan pala 😀 Jotenkin tosi pimeää ja synkkää, niin valot vähän piristää, varsinkin takapihalla <3 Kattelin sellaista valopuuta Carlsonilta, ehkäpä sen vielä kotiutan…

  Vastaa
  • Sara Parikka 11.11.2018

   Oi parasta! <3 Hei vitsit muuten sellainen valopuu olis kiva, kiitos vinkistä 🙂

   Vastaa
 4. Laura 08.11.2018

  Ei ole vielä koristeita mutta valot vietän lähipäivinä parvekkeelle 🙂 mukavaa viikonloppua teille!

  Vastaa
 5. Laura 08.11.2018

  *viritän

  Vastaa
 6. Saara 09.11.2018

  Moikka! Mistä tuo kaappi on, mikä on tuon nojatuolin vieressä olohuoneessa? Ja mistä oot löytänyt noin hienon kukkapurkin peikonlehdelle? ?

  Vastaa
 7. ida ihana 09.11.2018

  Hei ihanaa että joku muukin jo odottaa ja tunnelmoi joulua, mullahan on joulubujo!:D Ja taidanpa laittaa jo jouluvaloja vähän viikonloppusiivouksen jälkeen meillekin kotiin -valaisevathan ne jo ihanasti Helsingin katujakin 🙂

  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  Vastaa
  • Sara Parikka 11.11.2018

   No sepä juuri 🙂 antaa ne kyllä niin paljon tunnelmaa!

   Vastaa
 8. Martta 10.11.2018

  Hei!
  En tiedä voitko vaikuttaa tähän asiaan mitenkään, mutta Annan sivulla ärsyttävästi pomppii mainosvideot, hyppii näytölle ylös alas ja tekstin lukeminen hankalaa… 🙁
  Aion kumminkin jatkaa sun blogin lukua, halusin vaan sanoa tämän palautteen!

  Vastaa
 9. Amanda 10.11.2018

  Täällä jää joulukoristeet pääosin tänä vuonna laittamatta, sillä olemme juuri joulukuussa reilu pari viikkoa ulkomailla, ja tuntuu jotenkin hassulta koristella kotia, kun ei kuitenkaan olla edes aattona kotona. 😀 Tuli muuten mieleen, oletkohan kirjoitellut/kertonut joskus teidän talohaaveista täällä enemmän? Itselläkin nimittäin rakennuskuume, ja olisi kiva kuulla lisää teidän talomietteitä. 🙂

  Vastaa