sadonkorjuusalaatti

design, koti & sisustus, me, resepti

Moikka! <3 Tämä salaatti on SUPER hyvää, jos tykkäätte vuohenjuustosta. Toki sen voi korvata jollain toisella juustolla. Kirjoitin tämän reseptin myös Kioski FOODin ig-tilille ja voitte kurkata täältä videon. Mulla on tänään megapitkä kuvauspäivä (12h) ja välissä käyn hakemassa lapset + lastenhoitajan ja säädän muutaman juoksevan asian. 😀

Tänään muuten Papupata-podissa jutellaan Johannan kanssa ruuasta. Laitan tähän vielä ohjeet miten podin löytää, jos ette ole käyneet kuuntelemassa. Meillä on nyt 11 jaksoa kasassa ja hirveästi suunnitelmia tulevan varalle. Podcast homma on vienyt kyllä täysin mukanaan! Tänään tulee ilmeisesti vettä vaakatasossa koko päivän.. Oh nice, mutta sitäkin suuremmalla syyllä kivaa tiistaita! <3Sara

Tarvitset:

pinaatinlehtiä

kirsikkatomaattia

punajuurta

porkkanaa

oliiviöljyä

rosmariinia

(hunajaa)

vuohenjuustoa

pinjansiemeniä

Ohje: Pilko punajuuret ja porkkanat pieneksi ja laita kuulottumaan pannulle öljyn kera. Sen aikaa kun juurekset pehmenee kasaa pinaatit ja halkaistut kirsikkatomaatit lautaselle. Pyörittele rosmariini pannulle ja halutessasi hieman hunajaa. Lisää pehmenneet juurekset lautaselle ja sen jälkeen paista vuohenjuusto kuumalla pannulla. Kannattaa kuumentaa pannua, jotta juusto ei pääse sulamaan liikaa. Näin saat rapean pinnan ;). Viimeisenä käytä pinjansiemenet pannulla ja valmista! NAMI! Täydellinen ruoka myös vaikkapa vieraille patongin kera. <3

 

Papupata-podin löytää helposti. Lataa puhelimeen Acast-sovellus, (voit myös kuunnella I phonella – Applen oman Podcast sovelluksen kautta) etsi Papupata.

 1. Laita meidän ohjelma ihmeessä seurantaan, niin saat jatkossa aina tiedon kun uusi jakso ilmestyy. 🙂
 2. Seuraa meitä Instagramissa @papupatapodi sinne päivitetään rentoa sisältöä, välillä vähän kieliposkella.. Pysyt myös hyvin kärryillä siitä mitä milloinkin Papupata meinaa. 😉 JA siellä luetaan aktiivisesti Direct viestejä, joten jos on risuja tai ruusuja podiin liittyen, aihetoiveita tai muuta mielenpäällä, niin sinne saapi rustailla.. <3
 3. Voit kuunnella jakson myös tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

5 kommenttia

 1. ida ihana 13.11.2018

  Oi, tää kuulostaa niin hyvältä!:) Kiitos! Varmaan juurekset onnistuisi uunissakin, jos tekee kerralla isomman satsin 🙂

  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  Vastaa
 2. Jossu 13.11.2018

  Nam! Kuulostaa tosi hyvältä!

  Vastaa
 3. A 14.11.2018

  Suosittelen leipomaan vuohenjuusto-munakoiso pitsaa johon tulee pinjansiemeniä ja tummaa balsamicoa päälle ? Voisin tehdä sitä itseasiassa tänään, se on niin herkkua! Mutta lähtee kyllä tämäkin ohje testiin ?

  Vastaa