365 ilon ja inspiraation vuosi

me

Moi <3 Oon aina varonut sitä, että en liikaa hehkuta asioita joita on tulossa, vaan puhun sitten kun on puhuttavaa. NYT SITÄ ON!!! Monet teistä on varmasti huomanneet kuinka tämä vuosi on ollut kiireinen ja olen tainnut kirjoittaa monet kerrat siitä miten haastavaa palapeliä arkemme ajoittain on. Rivien välistä on myös voinut lukea, että ammatillisesti tämä vuosi on tuonut eteen valtavasti uutta, haastavaa ja kiinnostavaa työtä. Telkkutöiden ja blogin lisäksi uutena on tullut: Kioski FOOD, Papupata podcast ja KIRJA!

Tällä viikolla lähtee painoon minun kirjoittama kirja !!!!!! Kerron teille nyt mistä on oikein kysymys. 🙂

Omista hetki itsellesi joka päivä

Sara Parikan 365 – ilon & inspiraation vuosi on päivittäinen annoksesi ihanuutta ja omaa rauhaa. Aloita hyvän olon vuosi, jona omistat enemmän aikaa itsellesi ja läheisillesi.

Kauniisti kuvitettuun kirjaan on koottu 365 hemmotteluun kannustavaa vinkkiä, voimauttavaa sitaattia ja herättävää ajatusta, jotka lisäävät päiviisi mielenrauhaa ja rakkautta. Kirjaa voi lukea monella tapaa: aloita vuosi kohdasta 1 ja etene päivä kerrallaan, valitse päivittäinen mietteesi satunnaisesti tai hae voima-ajatuksia tarvittaessa. 365 johdattaa sinut kauniimpiin päiviin.

Sara Parikka on muotia, sisustamista ja ruoanlaittoa rakastava yrittäjä ja Salatut elämät -tv-sarjasta tunnettu näyttelijä, joka kirjoittaa elämästään suositussa blogissaan. Kahden lapsen äitinä hän ymmärtää itselle omistettujen hetkien merkityksen. 

Yllä oleva teksti on kirjan mainosteksti (sen kirjoittaja wsoy) ja mielestäni sen avulla saa hyvin käsityksen siitä mitä on luvassa. En olisi ikinä lähtenyt kirjoittamaan kirjaa mikäli se ei tuntuisi 100% omalta. Meninkin ensimmäiseen tapaamiseen WSOY:lle todella skeptisissä tunnelmissa. 😀 En ollut tajunnut, että koko projekti lähtee minusta. Samantien sovittiin, että saisin kirjalle sen verran aikaa kun tarvitsisin ja innostuin älyttömän paljon ideasta. Tiesin, että pääsisin tekemään jotain täysin omaa ja itselle luontevaa sisältöä. En oikein vieläkään voi uskoa, että minun kirjoittama kirja lähtee painoon ja pian se on kaikkien saatavilla. Ehkä tästä tulee nyt todellisempaa kun pääsen jakamaan asian teidän sekä ystävien ja tuttujeni kanssa.

Tämä kirjoitusurakka kulki mukanani koko kevään ja kesän ja olen jakanut asian vain muutaman ihmisen kanssa. Sain apua lähimmiltä, mutta muuten halusin antaa kirjoittamiselle rauhan. On ihana puhua asiasta nyt kun kirjan voi jo pian hankkia. <3 Olen todella tyytyväinen kirjan ulkonäköön, vaikka kriiseilin jossain vaiheessa että onko se nyt tarpeeksi tätä tai tuota. 😀 Onneksi jokainen osa-alue on ammattilaisten käsissä ja näin ollen voin luottaa lopputulokseen. 🙂 Uskon, että minulle itselle tulee olemaan kirjasta PALJON apua, sillä nuo keräämäni ja kirjoittamani kohdat eivät ole minulle mitään itsestään selvyyksiä. Aina on hyvä muistuttaa itseään tietystä asioista. Luulen, että kirja ei myöskään kulu käytössä eikä sitä voi lukea loppuun.. Asiat kolahtavat eritavalla eri elämäntilanteissa ja näin ollen kirjan luokse voi aina palata.

En malta odottaa, että pääsen näyttämään teille enemmän! <3Sara

Isoin kiitos kustannustoimittaja Ilona Räihä, olet parhautta & teit kaikesta mahdollista <3

 

*kuva / Bryan Saragosa / Agency Leroyn

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

58 kommenttia

 1. Heidi 14.11.2018

  Voi miten mahtavaa, onnea! ❤ Tätä mä vähän toivoin kun puhuit aiemmin kirjoitusprojektista. En kyllä osannut yhtään aavistaa minkälainen kirja voisi olla tulossa, mutta tuo kuulostaa aivan ihanalta ja menee heti hankintalistalle.
  Pystytkö vielä sanomaan koska kirjaa voi ostaa ja voiko jostain (ennakko)tilata mahdollisesti nimikirjoituksella? ? En malta odottaa, on kyllä niin upea juttu!

  Vuosi on varmasti ollut todella työntäyteinen, toivottavasti nyt loppuvuodesta ehdit vähän hengähtää ?
  Kiitos kun jaat positiivisuutta, ja kiitos vielä vastauksestasi edelliseen viestiini, se merkitsi paljon ❤

  Vastaa
  • Sara Parikka 14.11.2018

   ääää melkein alkaa itkettämään tämä vastaanotto.. Jännitin super paljon ekaa kommenttia ja koko ajan käynyt kurkkimassa kommenttiboksia. <3 KIITOS!! Tämä on niin rakas projekti itselle <3
   Tarkkaa päivää en uskalla sanoa, mutta heti kerron täällä kun tiedän 🙂 Varmasti saadaan myös ennakkotilaus+nimikirjoitus järkättyä (+alekoodi) mikäli innostusta löytyy 🙂 Menen myös ennen joulua ja joulun jälkeen pk-seudulla muutamaan kirjakauppaan kirjoittamaan kirjoihin omistuskirjoituksia ja muutenkin tapaamaan ihmisiä <3 niistäkin voin infota myös lähempänä. <3
   Odotan jo että pääsen näyttämään kirjan teille 🙂

   Ihanaa päivää ja kiitos kun piristit omaani <3 Halaus!

   Vastaa
 2. Heidi 14.11.2018

  Täytyypä toivoa tuota kirjaa joululahjaksi. On varmasti ollut jännittvä ja antoisa projekti 🙂 v

  Vastaa
  • Sara Parikka 14.11.2018

   Hei ihana kuulla, että kirja innostaa <3 Mukavaa että se ehtii jo jouluksi, kun alunperin se piti saada markkinoille alkuvuodesta. 🙂 Kaikkea hyvää sinne <3

   Vastaa
 3. Niisku 14.11.2018

  Oi, miten mahtavaa! Ja paljon onnea uudesta aluevaltauksesta ?. Aivan varmasti tämäkin kirja päätyy omiin kirjakokoelmiin ja on ihan mahtavaa, jos kirja on sellainen että siihen voi palata aina uudelleen ja uudelleen. Yleensä kun kirja luetaan vain sen kerran..
  Yks päivä jo tuossa ehdin pohtia ääneen etten tarvitse mitään pukinkonttiin, mutta nyt taidankin pyörtää puheeni ja hankkia tämän lahjaksi itselleni ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 14.11.2018

   Voi miten kauniisti sanottu <3 Kiitos! oon kyllä iloinen että ehditään saada kirja nyt jo jouluksi, kun alunperin sen piti olla saatavilla vasta alkuvuodesta.. 🙂 Odotan niin paljon että saan sen omiin käsiini ja pääsen näyttämään ideaa teille kaikille. <3 Ja mietin itse juuri samaa, että tätä kirjaa ei samalla tavalla voi laittaa kiertoon kavereille ja sitä kautta pois (kuten usein teen kirjojen kanssa) vaan tähän voi aina palata. Sieltä löytyy kaikki mun lemppari ajatukset, voimalauseet jne. Kun mieli on maassa niin ei muuta kuin selailemaan. 🙂 Kiitos kun kommentoit <3

   Vastaa
 4. Piia 14.11.2018

  Paljon onnea!!! Hieno uutinen!

  Vastaa
 5. Riitu 14.11.2018

  Onnea, todella hieno uutinen.

  Vastaa
 6. ida ihana 14.11.2018

  Oi vau, hienoa!!:) Suuren suuret onnittelut! Olet upea nainen!

  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  Vastaa
 7. kaisu 14.11.2018

  Tosi hieno juttu, onnea! 🙂 Ja kuulostaa jotenkin niin sulta jos ymmärrät mitä tarkoitan <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 14.11.2018

   Siis tää on niin mun juttu!! Ihanaa, että siellä aistit sen myös <3 Kiitos paljon!!!!!!! 🙂

   Vastaa
 8. Päivi 14.11.2018

  Kuulostaa aivan ihanalta ja niin sun näköiseltä! Pitää ehdottomasti hankkia 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 14.11.2018

   Ihana kuulla, että ajattelet noin. <3 Itsellä juuri sama fiilis! Kiitos todella paljon <3

   Vastaa
 9. Jonna 14.11.2018

  Paljon onnea! <3 Aivan mahtava juttu, ehdottomasti täytyy hankkia! 🙂

  Vastaa
 10. Laura 14.11.2018

  Onnea 🙂

  Vastaa
 11. Minna 14.11.2018

  Aivan mieletön uutinen Sara , olet kyllä todellinen moni-osaaja !! Super ISOT onnittelut !!

  Vastaa
 12. Jenni Ukkonen 15.11.2018

  Vau mikä uutinen, mielettömästi onnea!! Ja kirja kuulostaa muuten todella ihanalta <3

  Vastaa
 13. kata 15.11.2018

  Ihana juttu!<3<3

  Vastaa
 14. Nana 15.11.2018

  Vautsi, ihan mahtava juttu! Olen lukenut blogiasi pitkään, mutta en taida ikinä olla kommentoinut mitään. Tämä olikin hyvä ensimmäinen kommentti. Innolla jään kirjaa odottamaan 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 17.11.2018

   KIIIITOS kun kommentoit <3<3 merkitsee paljon! Kommentoin itse myös todella harvoin/juuri koskaan blogeissa, mutta IG:ssä herkemmin. Joten kiitos tuhannesti tästä viestistä 🙂

   Vastaa
 15. Kati 15.11.2018

  Ihan mielettömän paljon onnea! 🙂 <3

  Melkein jo itse herkistyin siun puolesta, kun tuosta kuuli (ja muistakin siun kommenteista) että tää on ollu iso ja jännittävä projekti siulle. Kirja kuulostaa siun näköiseltä. Jään innolla odottamaan 🙂

  -Onnitteluhalaukset<3

  Vastaa
 16. Teemari 15.11.2018

  Voi ei! Mulla tuli ihan kyyneleet silmäkulmaan kun tuli jotenkin sellanen fiilis, että tää vaikuttaa just sellaselta asialta mikä sopii sulle. Välillä on niin käsittämätöntä kuinka täysin tuntemattoman ihmisen onnistumiset saa itselle niin hyvän mielen, että aivan herkistää 🙂 onnea tuhannesti, en malta odottaa että saan kirjan luettavaksi, nautittavaksi ja koettavaksi. Rakastan just tällaisia kirjoja, jotka ovat elämäntilanteesta riippuen aina täysin erilaisia. Varma valinta pukinkonttiin!

  Vastaa
  • Sara Parikka 17.11.2018

   Siis voi apua!!!! KIITOS! Miten voitkaan olla noin ihana ?? <3 Halaus sinne ja kaikkea hyvää Sinulle <3<3

   Vastaa
 17. Katja 16.11.2018

  Kohta, kohta, kohta!! En malta odottaa!❤️❤️

  Vastaa
 18. Sofia 17.11.2018

  Ihana kuulla tälläisestä uudesta aluevaltauksesta!❤️Tää lähtee ehdottomasti ostoslistalle! Uskon, että tästä kirjasta moni saa pieniä elämän iloja arkeen❤️ Paljon onnea kirjan kirjoittamisesta!!

  Vastaa
  • Sara Parikka 17.11.2018

   KIITOS <3 Ihana viesti 🙂 Halaus sinne ja kaikkea hyvää <3

   Vastaa
 19. Jossu 17.11.2018

  Onneksi olkoon kirjan johdosta?!

  Vastaa
 20. Sanna 17.11.2018

  Onpa tosi hieno juttu! Onnea:) aion ehdottomasti hankkia kirjan ja ilmoittele blogissa myös jos olet tavattavissa joskus täällä Turun seudulla kirjakaupassa niin tulen hakemaan omistuskirjoituksen:)

  Vastaa
  • Sara Parikka 25.11.2018

   Kiitos, ihana kuulla 🙂 <3 Ilmoittelen missä kaikkialla käyn 🙂

   Vastaa
 21. Mimmi 18.11.2018

  Oi vitsi, aivan mahtavaa ? onnea! Ja miten ihana idea kirjalle! Kuulostaa kyllä just sun näköiseltä kirjalta ? tää on kyllä ehdottomasti hankintalistalla itselleni ❤️ vitsi mikä supernainen oot kun pienlapsiarjen keskellä jaksat innostua kaikista erilaista uusista projekteista ? en ymmärrä mistä saat kaiken energias ammennettua, mutta mielelläni voisin vähän itsellenikin ottaa ? todella paljon kyllä arvostan sua ihmisenä, äitinä ja vaimona ❤️

  Vastaa
  • Sara Parikka 25.11.2018

   Kiiitos <3 Voi apua Mimmi.. en kyllä oo yhtään superihminen.. itseasiassa juuri tuo -vaimo- ja -äiti- puoli on väkisinkin välillä hankalaa yhdistää kiireen kanssa.. Mutta onneksi pian on loma ja ensi vuonna enemmän vapaata. 🙂
   Ja hei samat sanat sinne uudelle yrittäjälle. Niin hienoa! <3
   Ihanaa sunnuntaita teidän koko perheelle 🙂

   Vastaa
 22. Iitu Sipilä 18.11.2018

  Oi vitsi kuinka ihana uutinen! ? Tuo kirjasi kuulostaa juuri siltä mitä itse tarvisin, joten testiin menee. ❤️ Vitsit kuinka innoissani oon tästä. On tosi upeeta, että lapsiarjen keskellä pystyt tekemään jotain tuollaista, mikä on aivan sinua.✨

  Vastaa
 23. SALLA 18.11.2018

  Sara ihan mieletöntä! Upeaa! Paljon onnea! Nyt jään vain odottamaan että saan kirjan käsiini <3 Olet mieletön!

  Vastaa
 24. Suvi 18.11.2018

  Moi Sara? oon ihan innoissani, oon vasta nyt syksyllä alkanut lukea kirjoja ja lukenut enemmän ku yhteensä 18v aikana. Oon nyt siis 26v. Toi sun kirjan kuvaus jo on semmonen, et noniin missä se kirja on!! Mahtava juttu. Ylpee susta.❤️??

  Vastaa
  • Sara Parikka 25.11.2018

   Ihanaa <3<3 Jeee 🙂 tuo on varmasti sellainen kirja mitä jaksaa lukea.. Itsekkään en ole koskaan ollut lukuhiiri 🙂

   Vastaa
 25. Mirva 18.11.2018

  Mahtavaa Sara, onnea! Tän tulen ehdottomasti ostamaan ?

  Vastaa
 26. Meri Lehtonen 18.11.2018

  Kerrankin kirja jonka aion varmasti lukea!!! Kun elämässä väkisin pyörii negatiiviset asiat niin on mahtavaa että jostain voi aina saada lisää iloista energiaa 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 25.11.2018

   Ihana kuulla, että ajattelet noin <3 Kiiiiitos paljon! Ja juuri näin, omassa elämässä myös väkisinkin kaikenlaista.. niin on hyvä muistutella itseään asioista. 🙂

   Vastaa
 27. Hanna 20.11.2018

  Hieno juttu!?✨ Oon seuraillut sun blogia jo pidemmän aikaa (ja tietysti kuunnellut kaikki podcastit!) ja nyt vasta ryhdistäydyin kommentoimaan. Näistä kaikista postauksista huokuu niin paljon positiivista energiaa ja aitoa elämäniloa, joka välittyy myös muille. En malta odottaa, että saan pian kirjan käsiini. Uskon, että kirja on kokonaisuudessaan inspiroiva ja upea kokonaisuus!?

  Vastaa
 28. Johanna 21.11.2018

  Ihan mahtavaa!!!! Hurjasti onnea ❤️ En malta odottaa et saan kirjan käsiini ?

  Vastaa
 29. Iris 28.11.2018

  Oi ihanaa! Mä niin halua lukea ton❤️oot positiivisuuden lähde ja uskon että se välittyy myös kirjasta niin kuin blogistasi, tää on ihana juttu!

  Vastaa