lempparit kehiin

kuulumiset, me, pohdintaa, resepti

Moikka! Lupailin viime viikolla, että kirjoitan joku päivä jugurteista ja vanukkaista. 😀 Syön monta kertaa viikossa jotain jugurttia, rahkaa tai vanukasta joten ajattelin vinkata teille mun top suosikit. Nämäkin tietty aina vaihtelee, mutta tämä kolmikko (viimeisenä uusi tuttavuus) on kulkenut mukana jo hyvän aikaa. 🙂 Tällä hetkellä en juurikaan juo smoothieita.. Taisin saada niistä hetkellisesti yliannostuksen. 😀 Toisekseen ei tee mieli napata mukaan kylmää juotavaa, kun ulkona on viileää. Kivempi syödä töissä kahvin kaverina jugurtti/rahka/vanukas. 🙂 Vaihteleeko teillä aamupala tai välipalasuosikit?

ProPud / suklaa / Tosi hyvä ja täyttävä vanukas. Maistuu ihan (tai no ei nyt ihan, mut melkin ;)..) lapsuudesta tutulta Jacky makupalalta. Eniten tykkään yhdistää ProPudin hieman sulaneiden mansikoiden kanssa. Laitan usein ennen iltasuihkua/saunaa mansikoita pakkasesta sulamaan ja nautin ne sitten vanukkaan sekä teen kera. Kandee kokeilla. 🙂

Alpro soya vanukas / vanilja / Niin hyvää.. Tämäkin on parasta marjojen tai/ja myslin kera. Tätä ”keltaista herkkua”-Mimo rakastaa myös meidän tytöt.

Valio Eila kreikkalainen / persikka / Tämä on ihana herkkujugurtti. Kreikkalaisen jugurtin alta löytyy makeaa persikkaseosta. Naminami!

Valio Luomu välipalarahka / persikka-banaani / Tämä on uusin tuttavuuteni. Todella hyvää ja yllätyin, että sokeria on 100g/9,9g, eli suht maltillisesti. 🙂 Uskon, että tätä tulen jatkossa syömään usein.

Huikatkaa muuten teidän suosikkijugurtit, rahkat ja vanukkaat. Taatusti testaan! 🙂

Nyt ihanaa viikonloppua! Mä suuntaan tänään ensin Jukkataloille, sieltä ANNA & Kaksplussan blogipäivään, josta joudun harmikseni lähteä kesken kaiken kuvauksiin. Töissä on vain yksi kohtaus ja sen jälkeen menen pikkujouluihin kaverin luokse, jonne saapuu paljon lukio-aikaisia kavereita. Kiva, että yhteys pysyy myös vanhempiin ystäviin, vaikka elämä repii eri suuntiin. <3 Huomenna sen sijaan menen äidin kanssa syömään ja konserttiin. Ihanaa laatuaikaa mamin kanssa. Nyt mukavaa viikonloppua!! <3Sara

ps. ehkä huomaatte, että tuo välipalarahka on syöty, kun ”kansi” repsottaa.. 😀 en malttanut!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

13 kommenttia

 1. Krista 16.11.2018

  Yleensä ostan litran purkeissa maustamatonta luonnonjugurttia ja lisään siihen marjoja, mysliä tai chian siemeniä. Juustoportin melko uusi Hyvin-jugurtti banaanin makuisena on myös uus suosikki, koska siinä ei oo lisättyä sokeria eikä makeutusaineita, mutta maistuu hyvältä! Isoista purkeista syntyy vähemmän jätettä ja ne on edullisempia 🙂 Jos taas otan välipalaksi mukaan pikkupurkin niin se on usein Profeel-rahka mansikka tai mustikka 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 17.11.2018

   Heippa! 🙂 Hei toi on muuten tosi hyvä pointti, että isot purkit on parempia jos ei kuljeta.. 🙂 pitääpä muistaa jatkossa!
   Ja pakko kokeilla noita Sinun suosikkeja. Kiitos <3

   Vastaa
 2. Laura 16.11.2018

  Itse en juuri välitä rahkoista tai jogurtti mutta itse tekemä rahka on nami kun saa laittaa mieleisiä hedelmiä tai marjoja 🙂

  Vastaa
 3. Jossu 17.11.2018

  Moikka! Toi kreikkalainen persikka jogurtti on yksi munkin lemppareista?
  Sitten Arlan Ihana mango rahka??? Apua!! NIIN hyvää!!

  Vastaa
 4. 2 vuotta vegaanina 17.11.2018

  Hei! Tuli mieleen, ootko koskaan ajatellut että voisit ryhtyä vegaaniksi? 🙂 Miksi/miksi ei?

  Vastaa
 5. Kati 18.11.2018

  Mie ostan yleensä sen turkkilaisen jugurttisankon missä on sen parrakkaan miehen kuva 😉 Siihen on hyvä yhdistellä sitten myslit ja marjat tai mehukeitto. Usein kyllä tulee ostettua yksittäisiä rahkapurkkeja koska ne on äärimmäisen käteviä ottaa töihin mukaan jos ei työpaikalla tarjota aamupalaa tai sitten jos iltatöillä tarvii vähän huikopalaa. Skyrrin rahkoja oon jonkin verran ostanut. Tuota alproa voisin kyllä testata 🙂 Tykkään rahkoissa raikkaista mauista. Esim. vanilja rahkan makuna on miun suuhun liian ”tunkkainen”..

  Joskus luin että jos sokeria on alle 10g/100g niin se on vielä ookoo, eikä tarvii ajatella, että söis sokeria liikaa. Oon siis monesti hihitellyt jugurttien kohdalla, että ”no tää 9,9g on vielä ihan hyvä niin antaa mennä vaan” 😀 -enkä edes muista liittykö tää johonkin dieetti juttuun vai mikä oli mutta ärsyttävästi se on mieleen jäänyt!

  Vastaa
  • Sara Parikka 25.11.2018

   hahaha vitsit miten hyvä pointti tuo 9,9 😀 just niin perus..
   Hei kiitos vinkeistä, mä testailen sun suosikkeja 🙂

   Vastaa
 6. inka 19.11.2018

  Ihan lemppareita on Alpron jogurtit! Ite syön sitä natural unsweetened ja kun siihen laittaa kanelii, kardemummaa, (vanilja vegeprotskujauhetta), vadelmii, hedelmii, granolaa tms nii on terveellistä + hyvää!? samalta merkiltä myös esim. Mango ja omena-kiivi , joihin ei oo lisätty sokeria on hyvänmakusia. Sitten myös natural with almonds (alpro) on jees. Lisäks Yosa Sport- päärynä-vanilja ! Suosittelen testaamaan?

  Vastaa
  • Sara Parikka 25.11.2018

   Hei pitääpä ehdottomasti testata nuo suosikkisi <3 Kiitos!!

   Vastaa
 7. Loralii 19.11.2018

  Mun suosikki on ..
  2dl-4dl vispikermaa vaahdotettuna
  n. 1l. Esim Prisman kotimaista maustamatonta luonnon jogurttia (tai 1kg maitorahkaa(erityisesti Prisman extra merkki on hyvää,osan voi korvata kermaviilillä ).)
  Maun mukaan hunajaa/sokeria
  Mustikoita/puolukoita/karpaloita 100-200g
  Ja 1dl talkkunajauhoja jotka vispataan ennen marjoja sekaan.. Ja jos oikein haluu herkutella kinuski kastiketta punaisten marjojen kanssa..
  Kannattaa kokeilla edullista,hyvää ja riittoisaa..Meillä lapset syö monesti aamu tai iltapalalla .. Ja itekki tulee herkuteltua iltaisin,kun lapset menee nukkuu..

  Vastaa