Hiukset / jotain uutta

kauneus, me, tyyli

Moikka! Mietin, että en ole pitkään aikaan höpöttänyt teille mun hiuksista. 😀 Ne ovat jääneet vähälle huomiolle jo pitkän aikaa. Olen kyllästynyt siihen, että nämä kutrit ei millään kasva ja olen aika varma siitä, että latvojen vaalennuksella on tekemistä asian kanssa.. :/ Viime syksynä mulla oli vielä ruskea latva/oma väri ja silloin hiuksetkin olivat elinvoimaiset.. Nyt tilanne toinen ja tuntuu, että latva on karhea..

Olenkin miettinyt mitä siirtoja teen hiuksiin vuodenvaihteen jälkeen.

Melko varma olen siitä, että sävytän hiukset saman värisiksi, niin että latva mukailee tyveä. Tällä hetkellähän, mulla on oma väri tyvessä ja haluaisin sen olevan sitä kauttaaltaan. Alla näkyvät kuvat (tämä postaus) on otettu 2017 alkuvuonna ja tuo on juuri se mitä kaipailen hiuksiin takaisin. Pitääkin varata aika Tytille (hair Beat). 🙂 Myös alla olevissa kuvissa mulla on oma tyvi ja muutama vaalea osio jätettynä latvoihin. Jos nyt lähden vielä analysoimaan väriä, niin toivoisin ehkä enemmän lämpöiseen ja toffeeseen taittuvaa.. Sillä tämä punaisuus multa puskee anyway luonnostaan esiin. Aion siis sanoa bye bye hopeashampoolle, kun vaaleat latvat lähtevät. Ennen en tykännyt lämpimistä sävyistä yhtään ja nyt kaipailen niitä hiuksiini. Niin ne muuttuu ;D! Päähän liittyen oon miettinyt myös intialaista päähierontaa. Tekisipä hyvää!

Toinen juttu mitä olen speksaillut on 70 luvulta tutut bangs otsahiukset. En haluaisi/uskaltaisi kunnon otsatukkaa leikata, mutta sellaiset sivulla olevat kevyet osiot.. Minulla on aika korkea otsa ja jotenkin houkuttaisi tehdä isompi muutos.. Jos lopputulos ei tuntuisi omalta ehtisin kasvattaa hiukset kesään mennessä takaisin.. Oonko ihan hullu, vai mitä mieltä olette? Tein tähän alle kollaasin, niin näette vähän mitä fiilistä haen takaa.

kuvat / Pinterest

Jos kirjoitat Googleen ”70 bangs”, niin löydät paljon inspiskuvia. Minua inspiroi erityisesti nämä naiset:

Cara Loren

Dakota Johnson

Sienna Miller

Onneksi tässä on aikaa miettiä, pohtia ja samalla helliä latvoja. Toivon, että montaa senttiä ei tarvitse luopua, mutta toisaalta luotan ammattilaisiin hiusten suhteen. Kyllähän ne siitä sitten taas kasvaa ja ehkäpä tällä kertaa ilman vaalennusta vähän nopeammin. 🙂 Tiedän, että siellä lueskelee muutama kampaaja mun juttuja, niin olisi ihanaa kuulla teidän mielipiteitä asiasta ja toki kaikkien jotka vain jaksaa rustailla..? <3

Mukavaa uutta viikkoa! <3Sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

20 kommenttia

 1. Aida 19.11.2018

  Varmasti vaalennuksella on osuutta siihen ettei hiukset kasva, mutta toisilla myös hiusten vaihtuminen on tiheämpää. Hius siis ehtii katketa tai tippua ennen kuin se pääsee kasvamaan enempää, siksi hius ei aina kasva tiettyä mittaa pidemmäksi. Ja toi bangs otsis sopis ihan varmasti sulle! <3 Itellä kans nyt tommonen bangs -lookki kun aiemmin leikattu kevyt otsis kasvaa ulos, ja oon nyt viihtynyt tässä ja pitänyt sitä yllä.

  Vastaa
 2. Minna Mellen 19.11.2018

  Hei Sara . Minä en kyllä sinuna leikkaisi otsatukkaa vaikka se varmasti olisi kiva ja söpö ja tietysti pientä vaihtelua ja muutosta tuokin. Mutta jotenkin otsatukka usein ”latistaa” ( tai toki myös voi piristää ) ilmettä ja voi muuttaa ulkonäköä liian ”arkisen” näköiseksi. Ehkä vähän kömpelösti sanottu mutta uskon ,että näin voi käydä muillakin kuin minulla aikoinaan joka olen kokeillut otsatukkaa satoja kertoja ( ainakin melkein hih ) ja aina palannut pitkään . Toki kasvojen mallilla ja muodolla voi tässä olla joku rooli /mielipide esim. asiantuntijoiden mielestä mutta minusta myös korkealle otsalle sopii erittäin hyvin ellei jopa paremmin ”pitkä otsatukka” jos nuori nainen on tuollainen söpö ja suloinen luonnonlapsi kuten sinä ! (Harkitse ainakin hyvin tarkkaan JOS meinaat leikata … )

  Vastaa
  • Sara Parikka 25.11.2018

   joo oon kyllä samaa mieltä, että otsis on sellainen mitä kannattaa miettiä. 🙂 Tässä tapauksessa, en nimenomaan leikkaisi otsahiuksia, vaan kevyet bangs:it sivuille. 🙂
   Hei ihanaa päivää! <3

   Vastaa
 3. Ansku 19.11.2018

  Ehdottomasti sulle tollanen otsis.

  Vastaa
 4. Mimmi 19.11.2018

  Värin suhteen lähtisin ehdottomasti komppaan lämpimämpiä sävyjä, oon jotenkin itse ihan kyllästynyt viileisiin vaaleisiin ja on ihana kun asiakkaat haluaa lämpimämpiä ja luonnollisempia sävyjä nykyään ? jättäisin jonkin verran vaaleaa ettei koko pää menisi oman tummuiseksi. Sulla on kuitenkin aika hentonen hius, joten vaaleat tuo kontrastia ja tekee hiuksesta vahvemman näköisen. Mutta enempää en vaalentelis latvaa, jotta latva ei rasitu liikaa. Tollasta omaan väriin mätsäävää tummaa pohjalle ja vaaleaa lämmintä hunajaista balayageraitaa ☺️ Suosittelen myös erilaisia plexejä (simillä on simpex bonder, ihan huippu tuote! Olaplexiä tms) värien joukossa. Muiden valmistajien plexeistä ei oo suurta kokemusta (paitsi lorealin oman plexin, enkä vakuuttunut), mutta suo SIMin Simplex Bonder on aivan huipputuote. Korjaa, hoitaa ja ennaltaehkäisee vaurioita hiusta värjätessä, vaalentaessa ja muissa rakennekäsittelyissä. Voidaan tehdä myös erikseen hoitokäsittelynä. Omat hiukseni on luonnon kiharat ja luonnostaan melko karheat. Latvojen ahkeran vaalentelun ja kesän auringon jälkeen hiukset oli kuitenkin todella karheat ja tuntu että suoristusrautakaan ei oikein kulkenut hiuksessa. Laitoin sitten latvan sävyn joukkoon tuota bonderia ja hiukset on aivan kun eri hiukset ? otsista kannattaa ehdottomasti kokeilla! Uskon että sopis sulle todella hyvin. Ja juurikin aloittaa varovasti tollasella sivuille tulevalla otsiksella ja jos tykästyy ideaan otsiksesta, niin voi leikata kunnolla otsalle tulevaa otsista myöhemmin. Näkisin että sulle sopis paksumpi otsis paremmin ja sellanen vähän pidemmän mallinen, joka pitenis molemmille sivuille. ei mitään kauheen rikottua ja kevyttä, jos jossain kohtaa päädyt selkeeseen otsikseen ?

  Vastaa
 5. Loralii 19.11.2018

  Todellakin vaalentaminen kuluttaa hiusta ja suosittelen kyllä leikkaamaan latvoja ja sävyttämään latvoja tummemmaksi.Voithan jättää sinne vaaleaa sekaan 🙂 . Yleensä Silver shampoot kuivattaa hiusta..Suosittelen kevytväriä latvoihin,koska hiuksesi eivät tarvitse kestoväriä.. Ja minusta sinulle sopisi juuri tuollaiset otsahiukset,varsinkin sun omalla värillä ihanälyttömän kauniisti 🙂 Otsahiukset on kuitenki kätevä pestä ihan WC:n hanan alla ja föönata vaikka päivittäin ja aikaa menee max 5-10min.. Voithan tilata clip on otsatukka/hius pidennykset ja testailla ?. Itsekkin olen miettinyt otsahiuksia ,itse kun on kampaaja uskaltaa leikatakkin :). Oon miettinyt vähän long Bob mallia myös.. Jos joku kampaaja ystävä suostuisi leikkaan ,jos mä leikkaisin vastsapalveluksi hänen hiukset.. Naisilla on aina joku projekti hiusten kanssa. Mä olen nyt reilu kaks vuotta kasvattanut omaa väriä ja oon tykännyt ,vähän samanlainen ku sulla. Säästää kyllä hiuksia,hermoja ja lompakkoa,kun ei tarvi jatkuvasti värjätä tms.. Ja hiukset kasvaa aina takaisin ☺️..
  T. Kampaaja

  Vastaa
  • Sara Parikka 25.11.2018

   Hei kiitos tästä 🙂 ja hyvä tuo pointti, että pystyyhän etuhiukset nopsaa pesemään vaikka joku päivä.. Hehee, katsotaan nyt mihin päädyn. 😀 Ihanaa jos Sinulla on rohkeutta.. mä oon aina ollut tosi arka hiusmuutoksille. :/

   Vastaa
 6. Anniina kuuttii 19.11.2018

  Sopii sulle

  Vastaa
 7. Emilia Koskela 19.11.2018

  Sun ihonsävyyn ja piirteisiin sopisi hyvin kuparinsävyiset hiusvärit koska ne kehystäis sun piirteitä kivasti ja toisi lämpöä. ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 25.11.2018

   kiva kuulla, että oot tuota mieltä 🙂 Joo ne kyllä haluan!

   Vastaa
 8. Jenniina 20.11.2018

  Moikka Sara!
  Nuo kuvassa olevat hiukset sopii sulle tosi hyvin! Mä itse tekisin ehkä hiukan syvemmän värin tyveen mutta kuitenkin suht samaa tummuutta mitä sun oma väri on koska sitten ei tarvitse olla niin sidoksissa siihen värjäämiseen. Nykyään muutenkin värit ovat kehittynyt niin paljon että lopputuloksista tulee todella luonnolliset ja juurikasvu häviää huomaamattomammin.( olipas vaiketa sana :D) Itse myös jättäisin hiukan sitä vaaleeta sinne latvaan, sillä mitä enemmän tummuuseroja sen runsaammalta hiukset näyttää. En lähtisi vaalentamaan lisää latvoja, nykyinen tummuus on hyvä. Lämpimät sävyt ovat ihania, näkisin sulla tyvessä sellasen suklaanruskeen ja latvassa toffeen sävyisen. Ja ehdottomasti bangsit!!!
  Itse kampaajana tekisin näin 🙂 Ollaan äitin kanssa tulossa tammikuussa salkkarit risteilylle, ihana nähdä sua en malta odottaa <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 25.11.2018

   lämpimät sävyt kyllä kiinnostaa 🙂
   Hei onpa hauskaa, nähdään sitten siellä <3

   Vastaa
 9. Jossu 21.11.2018

  Sulla on aina kauniit hiukset ja vaihtelu virkistää! Aika lailla kaikille sopii jonkunlainen otsis , vähän pidempi ja osittain sivuille vedetty vois sopia sulle, se pehmentää kummasti ja on naisellisen näköinen, joten anna mennä. Jos ei jostain syystä siinä viihdy, pystyy ”otsiksen” sulauttamaan kyllä muihin hiuksiin kätevästi. Mullakin on tälläinen ”otsis” ja silti pidän toisinaan nutturaa päälaella ”otsis” myös taakse vedettyä ja hyvin sulautuu???

  Vastaa
 10. S 24.11.2018

  En muuten kommentoisi mitään tällaista, mutta olen huomannut saman ’virheen’ toistuvan jo useamman kertaa enkä enää voi olla selventämättä. Jos kirjoitat englanniksi hei hei se on bye bye, ei by by. By tarkoittaa aivan eri asiaa vaikka käytännössä lausutaan samalla tavalla kuin bye.
  En mitenkään pahalla, ihan vaan jatkon kannalta! 🙂
  Hauskaa joulun odotusta <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 25.11.2018

   OH MY GOOOOD! kiitos tästä 😀 just hyvä kun korjasit <3 Ihanaa joulunoodotusta sinne myös 🙂

   Vastaa