pikkujouluristeilyllä

lapset, loma, me, travel

Kaupallinen yhteistyö / Tallink Silja

Iltaa <3! Täällä just tehtiin tyttöjen kanssa torttuja ja lämmitettiin glögiä. Nyt minit katsoo silmä kovana Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset elokuvaa. Meillä alkaa pikku hiljaa rytmi taas valumaan lomamoodiin, joten nukkumaan menolla ei ole samalla tavalla ”kiire”.

Me tultiin tänään Tukholmasta ja oltiin koko mun puolen perheen kanssa perinteisellä pikkujouluristeilyllä. Tämä taisi olla jo neljäs kerta. <3 Vitsit miten kivaa meillä oli ja voitte vain kuvitella miten innoissaan pienet olivat. Ollaan aina matkustettu Silja Line:lla ja täytyy hehkuttaa sitä miten hyvin lapset on huomioitu kaikessa laivalla. Heti laivaan astuessa oli Muumit tervehtimässä ja Tukholman päässä JOULUPUKKI!!! Samalla saatiin lastenohjelma käteen, josta oli helppo seurata mitä kaikkea laivalla tapahtuu. Pystyttiin hyvin sumplimaan ruokailut sen mukaan, että ehdittiin discoon ja leikkipaikalle.

Menomatkalla syötiin koko porukka Buffetissa ja oli kiva kun kaikki päästiin pitkään pöytään syömään yhdessä. Kannattaa siis etukäteen varata laivalta pöytä, jos tahtoo syödä yhdessä muun seurueen kanssa. Ollaan joka vuosi toimitettu kaikkien varausnumerot laivalle ja sen avulla saatu yhteinen pöytä. 🙂 Paluussa herkuteltiin ravintolassa (El Capitan) ja se oli kyllä mukavaa vaihtelua Buffetille.

Hytissä meillä oli ikkunat merelle, koska aiempina vuosina ollaan tajuttu, että tytöt rakastaa katsoa merta ja tutkia mitä kaikkea siellä näkyy.

Meidän äiti, eli lasten Mumma muistaa tyttöjä sekä siskoni poikaa aina pikkujoululahjoilla ja tänä vuonna me lapset oltiin tehty myös meidän äidille lahja. Jokainen meistä lapsista oli kirjoittanut 6 lappua Äidille, joten hän saa nyt 24 päivää nostaa lasipurkista ajatuksia, tehtäviä, terveisiä jne. Äiti oli todella otettu ja innoissaan! Tänään hän sai Matildan ajatuksen: ”Jos mun pitäisi valita joku, niin valitsisin Mumman.”

Lapsille risteily on aina todella iso juttu ja sitä odotetaan monta viikkoa. Juhlamekot oli pakattu matkaan jo monta päivää aikasemmin ja glitterisukkikset odotti discoa.. 😀 Vaikea edes sanoa yhtä parasta asiaa laivalta lastennäkökulmasta. Leikkipaikka on iso ja sieltä löytyy vaikka mitä. Meidän tytöt viihtyisi siellä varmasti koko päivän. 😀 Buffetissa sekä ravintolassa henkilökunta jakoi ”Muumi”-tehtävävihkot sekä kynät heti kun huomasivat, että lapset ovat syöneet ja pyöriskelee paikallaan. Tästä eleestä mulle tulee aina hyvä mieli! Vaikka en odota ravintolan puolesta mitään tarvikkeita lapsille, niin siitä tulee aina lämmin fiilis kun halutaan myös lasten viihtyvän. Onhan se myös sanomattakin selvää, että jos lapset viihtyy niin aikuisilla on mahdollisuus myös syödä ja seurustella pidempään. Disco, Muumit, Harri Hylje ja Joulupukki jäivät tyttöjen mieleen. Samoin myös uimassa käynti siskojeni kanssa. Risteilyn aikana lapset sai kyllä niin monta kokemusta, että kiukutteluun ei jäänyt aikaa. Eri juttu sitten, kun pääsi kotiin.. 😉

Oletteko te käyneet risteilyllä perheen tai lasten kanssa?

Sain Annan paras blogi 2018 voiton yhteydessä lahjakortin Silja Line:lle ja suunniteltiin jo josko käytettäisi se äitini ja tyttöjen kanssa. Itselle yksi paras puoli risteilyssä on se kun pääsee Tukholmaan päiväksi. Tällä kertaa sää ei suosinut, mutta silti pyörittiin kaupungilla ja kaupoilla. Ensi vuonna sitten uudestaan! <3Sara

<

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

20 kommenttia

 1. Martta 02.12.2018

  Missä välissä tytöt on kasvanut näin isoiksi?? Mimosaa ja Matildaa ei jokaisesta kuvasta heti erota kumpi on kumpi kun molemmat jo niin ison tytön näköisiä<3
  Rentouttavaa joulukuuta!

  Vastaa
 2. Sonja 03.12.2018

  Mulle tulee superhyvä mieli sun blogista, instasta ja Papupatapodista<3 oon niin happy, että löysin sun kanavat about vuosi sitten, kiitos! ?

  Vastaa
 3. kata 03.12.2018

  Ihana perinne!<3 Tuli jotenkin ihana fiilis tätä lukiessa!<3 Kivaa viikkoa Sara!

  Vastaa
 4. Eva 03.12.2018

  Itse en pidä laivamatkailusta ollenkaan 🙂 Ajatuskin Ruotsin risteilystä saa karvat pystyyn. Laivat ovat jotenkin nuhjuisia ja kaikki se risteilyohjelma jotenkin niin jämähtänyttä. Lisäksi etenkin Siljan hyttihinnat on ihan tähtitieteellisiä, samalla hinnalla pääsis melkein etelään. Varmaan lasten kanssa se on kuitenkin helppo tapa reissata ja heille se on jännää 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 11.12.2018

   Ymmärrän.<3 Lasten myötä sitä on itsekin löytänyt ihan eri puoli risteilystä 🙂

   Vastaa
 5. Nipsu 03.12.2018

  Eipä Instassa mainittu kaupallisesta yhteistyöstä. Moni skippaisi tarkoituksella ohi ne jutut missä on niitä. Varsinkaan jo ei ole lukijoille mitään alennusta niin ihan turhia.

  Vastaa
  • Sara Parikka 11.12.2018

   Ig:ssä ei ollut kaupallista sisältöä tämän tiimoilta. 🙂 merkitsen aina todella tarkkaan jos on, joten ei huolta siitä.

   Vastaa
 6. Minna 03.12.2018

  Kyllä laivassa olo on elämys lapselle jonka suo jokaiselle pikkuiselle ( ja isommillekin / huoltajille ) jolloin siihen tarjoutuu aina mahdollisuus ,ja mukavaa rentoa ”tiivistä” oleilua perheen ja ystävien kanssa. Lapsi saa tärkeää käsitystä siitä että kuinka iso se vesi ( meri ) oikeesti on ja oppii ja näkee siitä paljon asioita ihan konkreettisesti. Vesi on elementti joka varmasti kiinnostaa melkein meitä jokaista sen mitä moninaisemmissa muodoissaan., kesät-talvet. Uskon että ainakin melkein jokainen lapsi on vannoutunut laiva-fani-friikki kaikkine sen hionouksineen ja iloisine tapatumineen. Isossa ryhmässä ei hintakaan kirpaise pahasti . Elämässä täytyy olla monenlaisia seikkaluja, pieniä ja niitä vähän suurempiakin. Arkea pukkaa ihan tarpeeksi. Matilda ja Mimosa ovat niin reippaan näköisiä tyttöjä. Niinkuin lasten kuuluukin olla .. Kaikkea hyvää 🙂 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 11.12.2018

   Olen kyllä samaa mieltä 🙂 Lapset nauttii ja se on heille jännä, uusi ja ihana kokemus joka vuosi. 🙂 Kaikkea hyvää sinne myös ja kiitos ihanasta viestistä <3

   Vastaa
 7. Jossu 04.12.2018

  Kuulostaa tosi kivalta perinteeltä! Lapset on varmaan ollu intopinkeenä??

  Vastaa
 8. Jensku 04.12.2018

  Me oltiin just kans risteilyllä lasten kanssa ja juuri siljalla oltiin sillä suurella muumiristeilyllä, meillä lähinnä henkilökunta katsoi lapsia paheksuvasti kun he ei malttanut istua paikoillaan, kun olivat itse syöneet ja lopulta poistuttiin buffetista niin että meille aikuisille jäi kova nälkä :/ muuten risteily oli mielestäni tosi hyvä ja muualls henkilökuntakin oli mahtavaa! Ja meillä oli myös joulupukki ja se oli kyllä niin parasta ja ne muumit!

  Vastaa
  • Sara Parikka 11.12.2018

   Voi eii.. Meillä oli ihan eri kokemus henkilökunnasta.. Ymmärrän tosi hyvin sun fiilikset, koska jos mä koen lasten kanssa tuollaista, niin tulee aina paha mieli.. Ei kiva.. Onneksi muualla risteilyllä teillä meni kivasti <3 Mukavaa joulua sinne <3

   Vastaa
 9. Mimmi 05.12.2018

  Tosi kiva postaus! Tästä innostuneena varasin mulle, äitille ja lapsille laivamatkan tukholmaan ens kuulle ?? ollaan äitin kanssa puhuttu varmaan parin vuoden ajan kuinka kiva ois lasten kanssa mennä ja aina se on jäänyt. Nyt aloin sitten tän postauksen lukemisen jälkeen selvitellä laivareissuja ja laittelin heti äitille viestiä, että koska mentäis ? mullakin luultavasti tammi-helmikuu on töissä rauhallisempaa aikaa, niin oli hyvä sauma varata reissu su-ti lähdöllä ☺️

  Vastaa
  • Sara Parikka 11.12.2018

   oi miten ihanaa!!!! ihan parasta 🙂 Vitsit teidän lapset varmasti innostuu 🙂 <3 ja tuo lähtö on siinä mielessä hyvä, että laiva on tuskin tupaten täynnä 🙂

   Vastaa
 10. Katja 05.12.2018

  Me tykätään käydä laivalla.Kesällä tietenkin kivempaa kun näkee ikkunallisesta hytistä merelle.
  Ohjelmaa on lapsille kivasti et lapset aina innoissaan.

  Vastaa
  • Sara Parikka 11.12.2018

   just se.. ikkunallinen hytti kesällä on aivan ihana.. seurata sitä Ruotsin saaristoa <3 ja lastenriemu!

   Vastaa