kuun 12 parhaat

kuulumiset, me, ootd, pohdintaa

Kivaa tiistai-iltaa! 🙂 Tässä mun kuun parhaat! <3Sara

Juhlat / Ensin kasa pikkujouluja, jotka on tämä vuonna erityisen kivoja. Mikon 30v, joka juhlitaan osittain Nycissä ja osittain Suomessa. Sen jälkeen itse JOULU ja kaikki siihen liittyvä. Koristellaan kuusi, nähdään perhettä monta päivää putkeen, syödään hyvin jne. Sitten onkin meidän Mimosan kolme vee synttäreitten vuoro, jonka jälkeen vietetään uutta vuotta. Tässä kuussa ei ole viikkoa ilman juhlia! <3

Kirja / ääääk, mun kirja tulee tässä kuussa painosta ja on pian kaikkien saatavilla.

Joulupuu-keräys / Olen nähnyt aiheeseen liittyen jo monta ihanaa somepäivitystä ja joka kerta herkistää se miten ihmiset on valmiita auttamaan. Haluan ehdottomasti osallistua keräykseen tänäkin vuonna lasteni kanssa sekä myös omalla lahjalla. Täältä pääset lukemaan asiasta lisää mikäli ei ole entuudesta tuttua.

New York / Ollaan oltu kahdestaan reissussa viimeksi vajaa kaksi vuotta sitten, joten What can I say!? <3

Naapurit / Meidän naapuriin muuttaa mun siskon perhe. <3 Kirjoitan tästä oman postauksen jossain vaiheessa. 🙂 jihuuuuuu!

l o m a / Pidän kokonaisen viikon LOMAA joulun alla + kevennettyä viikkoa pitkin joulukuuta sekä vuoden vaihdetta. Ihan parasta tämän hektisen syksyn jälkeen. Meillä on minit vajaan kuukauden lomalla, joten tiedossa on paljon yhteistä aikaa. <3 iso plussa mulla on myös se, että pääsen olemaan päiviä ja viikkoja ilman meikkiä, hiukset luonnontilassa jne. Luksusta sen rinnalla, kun töissä usein pyntätään. 😀

tortut & glögi & riisipuuro / Tuntuu, että en ole vuosiin nauttinut glögistä ja tortuista.. Tai toki olen sellaisen setin joka vuosi syönyt vähintään kerran, mutta en ole erityisemmin fiilistellyt niitä. Nyt jostain syystä tekee mieli uunista tulleita torttuja ja lämmintä glögiä. Rakkaus riisipuuroon syntyi viime vuonna ja keitämme joulunaikaan viikottain aamupalaksi riisipuuroa. Paras maito puuron keittämiseen on mielestäni Valion Kiehu, kun ei ole vaarana pohjaan palaminen. 🙂

Mitkä asiat ovat parhaita Sinun joulukuussa?

kengät / Dr Martens

farkut / JC Jumbo*

huppari / Levis*

takki / nakd*

reppu / gaston luga*

*saatu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia

  1. Sandra 05.12.2018

    Parasta on joulun fiilistely, aika perheen ja läheisten kanssa. Sekä loma, jota on lähes 2 viikkoa. ❤ Mukavaa joulukuuta ⭐

    Vastaa