Joulun suosikit

koti & sisustus, lapset, me, ootd

Mainos / Martinex

Heippa! Mä rakastan joka vuosi miettiä millaisia paketteja teen ja mitä värejä niissä käytän. Olen päätynyt tänä vuonna mustan ja kullan yhdistelmään. Olen paketoinut jo muutamat lahjat, mutta suurin osa on vielä paketoimatta. Tykkään suosia sellaisia verkkokauppoja mistä saa kerralla tilattua kaiken tarpeellisen. Helpottaa kummasti jos koko perheen lahjat löytyy yhden osoitteen alta. 🙂 Martinexin sivuilla on myös kätevä lahjavinkit osio, missä voi käydä inspiroitumassa.

Meidän perheessä/lähipiirissä hankitaan joululahjoja lähinnä lapsille. Tänä vuonna ollaan sovittu, että keskitytään erityisesti tarpeellisiin joululahjoihin. Olen puhunut monien läheisten kanssa lahjoista jo etukäteen ja ollaan kyselty puolin sekä toisin vinkkejä siitä mitkä lahjat olisi tarpeellisia. Monesti mulla on lahjaa ostaessa juuri se pulma, että en tiedä mitä toiset tarvitsevat. Tällöin on helppoa valita esim jotain askarteluun liittyvää, hiustarvikkeita tai jotain muuta käyttötavaraa. Mitä mieltä te olette?

Kasasin tähän mun suosikit Martinexin verkkokaupasta:

Muumi-tuotteet / Vaatteissa on musta hyvä hinta-laatu suhde. Muumi-vaatteet on testattu meillä päiväkoti käytössä, joten käyttöä ja pesua on kertynyt paljon ja silti esim leggarit pysyy hyvinä. 🙂 Myös kaikki muut muumituotteet ovat kovassa huudossa. Mimosalle lähtee pukinkonttiin tämä ihana vaaleanpunainen laukku. <3 Ja hei mites noi meidän Muumi-yöpuvut???? <3

GALT / Viime vuonna tutustuttiin näihin taikavihkoihin ja vitsit miten meidän tytöt viihtyi niiden parissa monta tuntia. Loistava keksintö ja mieletön lahja sellaiselle lapselle jolta löytyy kaikenlaista. Martinexilla on laaja valikoima Galtin tuotteita. 🙂

Askartelu / Kaikki askartelukamppeet löytyy Martinexistä kaiken ikäisille lapsille. Matilda ja Mimosa tekee aikalailla samoja juttuja, mutta on kiva kun sivuilta löytyy myös pienemmille taaperoille sopivaa muovailuvahaa ja sormivärejä. Myös lasten hittituotetta Slimyä löytyy kaikissa väreissä.. 😀

Pelit / Pelit ovat nyt kovassa huudossa ja niitä meidän perhe toivoo joululahjaksi. Kovasti odotetaan yhteisiä peli-iltoja.

Kodin tuotteet / Martinexiltä löytyy aivan ihana ”koti”-osio, josta voi napata joulun kyläilyjä varten lahjoja tai omaan kotiin jotain tarpeellista. Löysin myös aivan ihanat ”Peppi Pitkätossu”-pussilakanat jotka on ehkä pakko tilata eräälle pienelle lähipiirin tytölle. <3

Meillä lasten suosikit keskittyy ehdottomasti askarteluun ja tekemiseen. Lelut eivät niinkään innosta tai ainakaan pitkällä juoksulla. Olen huomannut, että eniten tyttöjen puoleen vetää keittiönpöytä ja kaikki mitä tapahtuu siinä ympärillä. 🙂 Lisäksi sitten tietty ulkoilu ja esim pallon pelaaminen sekä uiminen.

Millaiset leikit, lelut ja pelit ovat teidän/lähipiirin lasten suosikkeja? <3

Saan ilokseni jakaa teille alekoodin: SARA25 ja se oikeuttaa 25 % alennukseen osoitteessa www.martinex.fi. Koodi on voimassa 18.12.2018 asti (tähän mennessä tehdyt tilaukset ehtivät jouluksi perille). Toivottavasti koodista on teille iloa. 🙂 Ihanaa uutta viikkoa! Ääk pian mennään jo joulukuun puolessa välissä! <3Sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 kommenttia

 1. Jossu 10.12.2018

  Kiitti vinkistä ! Taitaa mennä ens vuoteen toi martinex..lähes kaikki lahjat jo hankittu? Toivottavasti muistan silloin vielä? !! Ihanaa joulun odotusta teille ja ihania asuja tytöillä?

  Vastaa
  • Sara Parikka 11.12.2018

   Vähänkö hyvä, että sulla on homma jo hoidossa :)<3 Kiitos paljon, kaikkea hyvää teille myös <3

   Vastaa
 2. Kati 11.12.2018

  Kiitos Sara suuresti tästä postauksesta <3 juuri tänään surffailin mm. slimyä etsien vaan onneksi en kerinnyt tilata. Muutakin kun tarvitsee ja samalta nettisivulta ei löytynyt niin jäi tosiaan siksi tilaamatta. Menenkin tästä martinexiin kunhan kerkiän.

  Meillä tuo lima on hitti molemmilla tytöillä sekä lautapelit 🙂 niitä odotellaan ja itse avustetaan joulupukkia 😉
  Ihanaa joulunodotusta teille!

  Vastaa
  • Sara Parikka 20.12.2018

   Mahtavaa! 🙂 <3 Joo siis voin vaan kuvitella kuinka meilläkin limasta tulee hitti 😀 Ihanaa joulua sinne <33

   Vastaa
 3. kaisu 11.12.2018

  Taidanpa hyödyntää tämän alekoodin 🙂

  Vastaa