paras vuodenaika

koti & sisustus, kuulumiset, lapset, loma, me

Moi <3 Viikon päästä vietetäänkin joulua. Musta tämä on ihan vuoden yhtä parhaimmista ajoista. Joulua ennen on aina odottava ja kutkuttava tunnelma. Meillä lapset ovat jääneet joululomalle, joten tiedossa on paljon ulkoilua, leikkimistä ja vain rentoilua. Rytmi kääntyi heti lomamoodiin ja ollaan valvottu vähän myöhempää sekä vastaavasti aamupala ollaan syöty lähempänä kymmentä. 🙂 Mikon kanssa ollaan tehty paljon selvitystyötä rakennusprojektin suhteen ja vaikka homma on iso, niin saamme siitä mielettömästi energiaa.

Joulutorttujen suolainen ohje (alkuperäinen ohje tämä): neljä kuutiota fetajuustoa, teelusikallinen pestoa ja voitelu kananmunalla. NAMI miten hyvää! 🙂

Ihanaa viikkoa sinne joka ikiselle! <3Sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

8 kommenttia

 1. Sarppa 17.12.2018

  Noi suolaset tortut on ihan älyttömän hyviä! Joulu on kyllä ihanan tunnelmallista aikaa ja just lapsen kanssa on kiva keksiä kaikkea kivaa nyt :)Hei kerro tosta rakennus projektista joskus lisää jos haluat! Ja hei ootan sun kirjaa tulevaksi ihan innolla, se kuulosti niin ihanalta <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 20.12.2018

   Niin on 🙂 nami!
   Joo varppina kerron <3
   Ihanaa, että odotat <3<3 Parasta joulua!

   Vastaa
 2. Matilda 17.12.2018

  Kuulostaapa kivalta tuo suolainen resepti, pitää kokeilla! Toivottavasti pääsen lukemaan kirjasi heti, kun muutan pian Suomeen! Hyvää lomaa ja joulun odotusta <3

  Vastaa
 3. ida ihana 20.12.2018

  Kiitos vinkistä, aion ehdottomasti kokeilla suolaisia joulutorttuja, ja täytteihinhän voi käyttää omaa mielikuvitustaan 🙂

  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  Vastaa
 4. Petra 23.12.2018

  Olen yrittänyt aktiivisesti lukee sun blogia, mutta tuo rakennusprojekti haave on jäänyt kokonaan huomaamatta! Suosittelen lämposesti. Me alotettiin nyt syksyllä meidän ensimmäisen talon rakennus? Igstä löytyy: @omakotikouvolassa jos kiinnostaa käydä kurkkimassa mitä milloinkin tapahtuu ? Ihanaa Joulun aikaa teidän perheelle!

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.12.2018

   Hei ihana kuulla!! 🙂 kaikki usein vaan pelottelee 😀 Meen heti kurkkimaan <3 kiitos!!

   Vastaa