Joulun jälkkärireseptit

koti & sisustus, loma, resepti

Heips! Mä leivon usein jälkkärit meidän ja Mikon puolen perheelle. Tänäkin vuonna teen useamman jälkkärin ja tässä tulee mun lemppari reseptit. Jakakaa ihmeessä teidän suosikkeja, niin pääsen kokeilemaan uusia herkkuja. 🙂

Nämä kuvat on otettu eilen illalla, kun syötiin iltapalaa ja katsottiin Greyn Anatomiaa. Joululomat on perinteisesti olleet sellaisia, että katsotaan iltaisin telkkua ja edetään paljon suosikki sarjoissa. Parasta! Kynttilät palamaan, hyvää iltapalaa ja rentoilua. Kohta lähdetään treffaamaan kavereita ja illasta mennään Äitini kanssa syömään. Mitä parhainta viikonloppua ja lomaa kaikille teille joilla alkaa joululoma. <3Sara

Puolukkajäädyke

Puolukkajäädyke / Vegaani

Piparkakkujäädyke

Suklaasuosikit:

Sacherkakku

Kinderpiirakka

Suklaamousse

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

 1. Tanja 21.12.2018

  Meillä suvussa kulkenu varmaan 20 vuotta mun isoäidin jäädykeresepti, jolla edelleen teen omalle perheelle joulujälkkärin:

  4dl kuohukermaa (vatkaa vaahdoksi)
  2 kananmunaa
  1dl tomusokeria (vatkaa munat ja tomusokeri vaahdoksi)
  2rkl konjakkia tai mikä tahansa muukin käy
  1dl rusinoita (luota rusinat konjakissa)
  suklaarouhetta

  Kermavaahto ja muna-tomusokeri vaahto yhdistetään, sekaan suklaa ja liotetut rusinat konjakkeineen päivineen. Valmis jäädykemassa vuokaan ja pakkaseen. Konjakki maistuu tosi vähän eli kannattaa kokeilla vaikkei niin suuri konjakin ystävä olisikaan?

  Vastaa
 2. Mette 23.12.2018

  Sun blogia on ihana lukea.❤️ Hyvää joulua teille!❤️?

  Vastaa