Jouluviikko

kuulumiset, lapset, loma, me, ootd

Iltaa! <3 Mun on ollut tarkoitus kirjoittaa tämä postaus aamusta asti ja nythän vuorokausi taitaa pian jo vaihtua.. 😀 En ole pitänyt postaamisessa kiirettä ja aika on valunut päivän ihan perus askareisiin. Tämä on ollut meidän perheen ensimmäinen lomaviikko kreisin syksyn jälkeen. Olen nauttinut siitä kun lapset ovat olleet kotona, ollaan ulkoiltu paljon ja meno työrintamalla on hetkeksi rauhoittunut.

Parasta tässä viikossa on ollut kohtaamiset ihmisten kanssa ja se kuinka ihmiset ovat toivitelleet Hyvää Joulua! Ollaan liikuttu tyttöjen kanssa paljon ja käyty yhdessä vesipuistossa, syömässä sekä muutamilla kaupoilla. Yleinen ilmapiiri on ollut mielestäni iloinen ja lasten kanssa on mennyt tosi kivasti. Iloitsin juuri eilen kaupassa, kun todella moni vanhus jäi juttelemaan tytöille samalla kun etsin hyllyjen välistä oikeita tuotteita. <3

Meidän Papupata-podacst vetäisi kunnon loppukirin tähän vuoteen, kun päätettiin kaksi viikkoa ennen joulua tehdä joulukalenteri. 😀 Se päätös oli mitä parhain, koska ollaan saatu paljon uusia kuuntelijoita ja puhtia tulevaan vuoteen. Kiitos kaikille jotka olette kuunnelleet. <3 On myös ihan parasta, kun niin moni pysäyttää kadulla ja kertoo kuuntelevansa. 🙂 En malta odottaa, että päästään Johannan kanssa suunnittelemaan jaksoja ensi vuoden osalta.

Hei vielä se pitää kertoa, että lupasin (ig stooreissa) kirjoittaa vielä tällä viikolla mikrovaikuttamisesta ja sen tulevaisuudesta + mun vinkeistä.. MUTTA tämä tuntuu nyt jotenkin aivan liian heviltä aiheelta tähän jouluun. 😀 <3 Jospa palaan sen suhteen sitten uuden vuoden tienoilla. 😉 Nyt paketoin loput lahjat ja menen nukkumaan, ettei ilta veny aivan liian myöhäiseksi.

Ihanaa Joulua kaikille. <3Sara

kuvat / Sam Jamsen / asennemedia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 kommenttia

 1. Kati 23.12.2018

  Heippa! Pakko kertoa kun tässä ensimmäistä vapaa-aamua kuuden päivän työputken jälkeen vietän ja juon RAUHASSA aamukahvia, että miulla on lahja vielä postissa!!! 😀 (kun kerroit että paketoit loput lahjat) Onneksi saan ne tänään sieltä ulos ja voin tonttuilla vielä illalla, että on aamulla tytöille ihmeteltävää.

  Ihanaa joulua yhä edelleen, sitä ei voi liikaa toivotella 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.12.2018

   TÄYDELLISTÄ <3 Toivottavasti siellä on ollut mitä parhain Joulu <3

   Vastaa
 2. kata 23.12.2018

  Joulunajassa on kyllä parasta se kun kaikki tuntuu olevan hyvällä mielellä ja stressi ja murheet unohtuu muutamaksi päiväksi. <3 Aivan ihanaa joulua!

  Vastaa
 3. kaisu 23.12.2018

  Teidän podista on tullu yks mun lemppareista, ja joulukalenteri oli kiva idea 🙂 Itsellä kiireet helpottaa vasta huomenna aattona, mutta sitten onkin muutama päivä ihan vaan rentoa oleilua rakkaiden kanssa 🙂 Rauhallista joulua ja hauskaa uutta vuotta koko teidän perheelle! <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.12.2018

   Hei vitsit miten ihana kuulla, kiitos 🙂 <3
   Kiitos ja kaikkea hyvää myös sinne <3

   Vastaa