Terkut joulun jälkeen!

loma

Moii! <3 Onko teillä ollut mukava joulu?

Meillä on ollut super leppoisaa ja ihanaa. Ollaan syöty hyvin (siis herranjestas.. Oon syönyt konvehteja varmaan seuraavankin joulun edestä :D), leikitty lasten kanssa ja nähty lähimmäisiä. Parasta on ollut lasten ilo ja se kuinka he ovat nauttineet yhdessä olosta. Illat ovat venyneet myös lapsilla (tänään 21.40 nukkumaan, normisti meillä 19.30-20.00 🙂) ja ihanaa kun saadaan vielä jatkaa talvilomaa. 🙂

Meillä juhlat sen kun jatkuu, sillä Mimosa täyttää huomenna 3-vuotta ja viedään hänet ensimmäistä kertaa elokuviin. Onneli, Anneli ja nukutuskello leffaa on odotettu meillä todella kovasti ja huomenna vihdoin päästään elokuvateatteriin koko perheen voimin. Mimosan synttärijuhlien jälkeen onkin sitten uusivuosi ja vähän pallottelen sen suhteen millä teemalla järkkäisin uv-juhlat. Saamme kaveriperheen meille ja oon miettinyt Meksiko-teemaa, eli nachopeltiä & mansikka margaritaa.. Tai sitten voisi mennä sillä perinteisellä nakki, lihapulla ja itse tehty perunasalaatti kombolla.. Mitä sanotte, kumpi kuulostaa paremmalta? 🙂

Nyt meen lukemaan ja vastaamaan teidän kommentteihin. Kollaasit puhelimen kuvista viime päivien ajalta. Ihanaa iltaa! <3Sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

20 kommenttia

 1. julialainio 26.12.2018

  Meidän joulu meni oikein mukavasti. Mun paras joululahja oli tänä vuonna se sun kirja??? Ps Hyvää synttäriä Mimosalle ja loppu lomaa teille ihanat????✨

  Vastaa
 2. Aida 26.12.2018

  Meksiko-teemalle suositus. Viime vuonna tehtiin ystävien kanssa nachopeltiä ja aikaisempina vuosina on kans joskus menty tortilloilla tms. meksiko tyyppisillä ruuilla ja sitten on saatettu kylkeen laittaa naposteltavaksi lihapullia ja nakkeja itsetehdyn tzatzikin kanssa. Toki paljon muutakin on pöytään eksynyt, mutta varsinkin jouluruoka ähkyn jälkeen maistuu jokin erilaisempi. ?

  Vastaa
 3. Päivi Nirkko 27.12.2018

  Itse olen käynyt Meksikossa 5 kertaa ja suosittelen ehdottomasti Meksiko -teemaa! Siihen sivuun voi laittaa vaikka valmis lihapullia ja tsatsikia. Siinä yhdistyy niin Meksiko kun Kreikka. Molemmissa olen käynyt! Meksiko-teemaan sopii hyvin mansikka margherita ja jos haluaa Kreikka -teemaan jotain juomaa, sopii hyvin ouzo!???
  Onnittelut synttäri sankarille!?

  Vastaa
 4. kataa 27.12.2018

  Uuteen vuoteen kuuluu ehdottomasti nakit, ranskalaiset ja perunasalaatti ainakin meillä!<3 ja ne maistuu myös lapsille! 🙂 Onnea Mimosalle!!!<3

  Vastaa
 5. Saaga 27.12.2018

  Meillä myös nakit, ranskikset ja perunasalaatti. Aiemmin ollut myös hodarit erilaisilla lisukkeilla. Mukavaa lomailua ?

  Vastaa
 6. Martta 27.12.2018

  Ehdottomasti Meksiko-teema! Tortilloihin saa erilaisia täytteitä ja onhan ne erikoisemmat kuin ”perus” nakit ja perunasalaatti. Voisin kyllä itsekin tehdä tortilloja uutena vuotena?

  Vastaa
 7. Piitu 27.12.2018

  Nachopelti chorizo makkaralla ym!

  Vastaa
 8. Mummu lapista 27.12.2018

  Nachopelti ja nakkaa sitten mitä laitoit meillekin. Täällä pohjoisessa meni joulu ihan kivasti. Mummu ja pappa nautti lastenlasten riemusta.

  Vastaa
 9. Jossu 27.12.2018

  Mulle maistuisi Meksiko teema kera mansikka Margaritat?,meillä mennään kuitenkin perinteisillä nakit ym.

  Vastaa
 10. Jensku 28.12.2018

  Mimosalle paljon onnea! <3

  Meillä meni joulu tosi hyvin, oltiin kotona ja mun puolen perhe oli meillä, lapset sanoivat että oli paras joulu ja oli tyytyisiä, 4v poika sanoikin "onneksi joulupukki ei tuonut pelkästään leluja vaan toi myös vaatetta ja petivaatteet, niin ei tullut liikaa leluja", meillä tuo 4v rakastaa vaatteita 😀

  Mä tekisin varmaan mexiko teeman 🙂
  Meillä on aina perus nakkeja lihapullia perunasalaattia, mutta samaa on aina vappuna, joten meinaan varmaan ite vääntää pizzaa tai tortilloja, iltapalaksi varmaan patonkeja ja pasteijoita, mutta lapsille saatan illalla myös niitä nakkeja laittaa

  Vastaa
  • Sara Parikka 01.01.2019

   Voi miten ihana kuulla, ja en kestä mikä kommentti pieneltä <3<3<3
   Hei ihana tuo dinnerisuunnitelma, nami 🙂

   Vastaa
 11. Ansku 28.12.2018

  Molemmat varmaan on hyviä ja lapsille kelpaa kumpi tahansa. Mä teen blinejä ja lisäksi punasipulia, ranskankermaa, chorizoa, parmankinkkua, suolakurkkua, merileväkaviaaria, savulohta, sienisalaattia, sinihomejuustoa, valkohomejuustoa, suolakeksejä, leipäjuustoa, vuohenjuustoa, Dajm kakkua. Ja jos jää vielä nälkä, niin ruishampurilaisia (salaattia, broilerin rintafilettä, aioli, tomaatti, suolakurkku, persikka, aurajuusto).

  Vastaa