päivä mun kanssa

päivä mun kanssa

Heippa! Meillä tosiaan alkoi tänään arki ja tässäpä tulee toivepostauksien kerta toisensa jälkeen voittaja, eli -päivä mun kanssa-. Se on hassua miten itse ajattelee, että ”ketä nyt kiinnostaisi mun päivä”.. Mutta sitten kun mietin, että mitä itse tykkään seurata, niin aika paljon just niitä perus päivien kulkua. 🙂 Ihanaa siis, että tämä blogikentässä jo nolon vanha postaussarja jaksaa innostaa vieläkin!

07.15 Mimosa käppäili meidän sänkyyn ja olin lähettämässä häntä takaisin omaan sänkyyn, mutta vilkaisin kelloa ja tajusin että pitää herätä 10min päästä. Niinpä nappasin pikkuisen syliin ja halittiin sekä kuiskittiin hetki kahdestaan. Matilda liittyi seuraan ja heräiltiin koko porukka samaan aikaan.

08.00-10.00 Katsottiin tyttöjen kaikki tarhavaatteet ja kamppeet kasaan. Mikko lähti viemään tyttöjä ja minä lähdin aamulenkille. Juoksin pari kilometriä ja vitsit miten hyvältä se tuntui aamulla. Näitä lisää! Pitää vaan muistaa laittaa illalla treenivaatteet valmiiksi, koska aamulla niitä on raskasta etsiä. 😀 Kotona kävin suihkussa, keitin kahvia, tein vihersmoothien ja istuin koneella.

10.00-13.00 Lähdin Helsinkiin ja tein koko junamatkan koneella hommia. Junamatkan jälkeen nappasin Ärrältä vesipullon. On nimittäin ihan hirveä jano koko ajan. 😀 Juon lomalla usein paljon vettä ja nyt taas jäänyt päälle tämä hyvä tapa. Ainoa hankaluus on se, että myös vessahäätä on sitä mukaan kun juo. 😀 Piti ostaa vain vettä, mutta nappasin mukaan myös uutuus kismet&geisha patukan.. 😀

Treffasin kaveria töiden merkeissä, vaikka taidettiin me muutamat normi kuulumiset vaihtaa.. 😀 Ihan parasta, kun saa puolin ja toisin apua ystävältä myös liittyen työelämään. Hokussa syötiin paljon kehuttu Teriyakilohi ja vitsit miten hyvää se oli. Kaiken hehkutuksen arvoinen. Taatusti menen syömään uudemmankin kerran sinne.

13.00-15.00 Siirryin lounaan jälkeen REDiin tekemään töitä. Ajattelin siirtyä keskustan vilinästä rauhallisempaan paikkaan ja lähemmäs podcastin studiota. Join teetä, kuuntelin podcasteja ja tein töitä. Ei muuten tuon kuvan tyhjä paperi ollut kovin kauaa tyhjä, kun päästä sauhusi kirjoitettavaa.. 😀

15.00-18.30 Nauhotettiin kolme podcastjaksoa putkeen, koska tuottajamme jää pian talvilomalle. 🙂 Me ei kuitenkaan pidetä taukoa tässä kohtaa ja jaksot tulee normaalisti aina tiistaisin. Äänitysten jälkeen kiiruhdin nälissäni hakemaan Pupu:n salaatin ja hyppäsin metroon.

18.30-20.00 Vietin tyttöjen kanssa aikaa. Juteltiin paljon ekasta päiväkotipäivästä, luettiin muutama kirja, syötiin iltapala ja käytin minit pesulla. He menivät kasin maissa nukkumaan. <3 Yllättävän hyvin päästiin heti hyppäämään arkirytmiin. 🙂

20.00-22.00 Valmistauduin huomiseen, katsoin tytöille vaatteita sekä itselleni kaiken aikaista aamua varten. Join iltateen ja söin vihdoin kismet&geishan.. Aaah, niin hyvää <3


Huomenna edessä toinen vilskepäivä, kun aamusta menen Huomenta Suomeen juttelemaan mun kirjasta, siitä WSOYlle ja jatkan vielä haastikseen. 😀 Iltapäivästä näen kaveria sushi-dinnerillä ja torstaina vietänkin sitten vapaapäivää tyttöjen kanssa <3. Nyt nukkumaan. Hyvää yötä ja kivaa keskiviikkoa, jos luit tämän sen puolella! <3Sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 kommenttia

 1. Roosa 09.01.2019

  Näitä postauksia on kiva lukea ? Mikä toi kalenteri on? ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 13.01.2019

   Ihana kuulla 🙂 Löysin tämän akateemisesta kirjakaupasta 🙂

   Vastaa
 2. kata 09.01.2019

  Nämä postaukset on kyllä tosi kivoja!<3 Katoin sun haastattelun Huomenta Suomessa, ihanasti meni!:) Energiaa viikkoon!

  Vastaa
 3. Jossu 11.01.2019

  Näitä on paras lukee?!!

  Vastaa