Papupata porisee taas

kuulumiset, me, podcast

Helouu! Vein juuri minit ensimmäistä kertaa päiväkotiin tänä vuonna ja vitsit miten katsottiin tarkkaan, että molemmilla löytyy kaikki vermeet. Tänään suuntaan kaupunkiin ja treffailen töiden merkeissä kavereita. Ihan parasta kun saa tehdä töitä omien ystävien kanssa. Aamupäivällä lounaspalaveri ja iltapäivällä podcastiin liittyviä töitä. Johannaan on ollut ilo tutustua podin nauhoitusten ohella ja tuntuu, että olen saanut uuden ystävän. Koen mielettömän tärkeäksi, että on samalta alalta ystäviä joiden kanssa voi spekuloida ja höpöttää avoimesti milloin mistäkin. Ollaan suunniteltu, että vietetään keväällä toimistopäiviä yhdessä ja näin saadaan enemmän vertaistukea, seuraa ja sparrausta.

Onko työkaverit teille voimavara ja onko heistä kenties tullut myös ystäviä..?

Tänään meidän höpötykset podcastin muodossa jatkuu ja joka tiistai uusi jakso löytyy Papupata podista. Ensimmäinen jakso käsittelee 2019 aihetta ja minä mietin esim. mitä kaikkea onkaan edessä tänä vuonna. Laitan alle vielä ohjeet podcastin löytämiseen. Energiaa viikkoon! <3Sara

Papupata-podin löytää helposti:

 1. Lataa puhelimeen Acast-sovellus, (voit myös kuunnella I phonella – Applen oman Podcast sovelluksen kautta) etsi Papupata.
 2. Laita meidän ohjelma ihmeessä seurantaan, niin saat jatkossa aina tiedon kun uusi jakso ilmestyy. 🙂
 3. Seuraa meitä Instagramissa @papupatapodi sinne päivitetään rentoa sisältöä, välillä vähän kieliposkella.. Pysyt myös hyvin kärryillä siitä mitä milloinkin Papupata meinaa. 😉 JA siellä luetaan aktiivisesti Direct viestejä, joten jos on risuja tai ruusuja podiin liittyen, aihetoiveita tai muuta mielenpäällä, niin sinne saapi rustailla.. <3
 4. Voit kuunnella jakson myös tästä.

kuvat / Sam Jamsen / Asennemedia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 kommenttia

 1. Noora 08.01.2019

  Minähän teen töitä vain miesten kanssa! Minä yksin ja 13 miestä 🙂 HEH, ehkä vähän tämä alakin tällainen. On tuolla meidän toisella konttorilla sitten naisiakin, mutta tässä toimipisteessä ei.
  Nautin kyllä porukasta, meillä on hauskaa kahvitauoilla ja vapaa-aikana kanssa. Välillä järkkäillään pilkkikisoja, syysolympialaisia ja käydään lätkäpeleissä.

  Vastaa
  • Sara Parikka 13.01.2019

   ei vitsit miten siistiä 😀 Ihanaa kun kommentoit, tämä on kiva lukea 🙂 Kaikkea parasta talveesi! 🙂

   Vastaa
 2. Loralii 08.01.2019

  Kävin kuuntelen taas ♥️??. Tuli mieleen ,ellet oo jo katsonu mut Nerflixissä on tosi inspiroiva ohjelma Marie Kondo ! Kun puhuitte kuluttamisesta ja turhan tavaran pois laittamisesta..Ohjelma antaa itelle inspistä käydä omia tavaroita läpi ♥️

  Vastaa
  • Sara Parikka 13.01.2019

   Hei joo, mä kävin katsomassa <3 onpa hyvä!!!! 🙂 Meikä täällä jo on viikkaillut 😀

   Vastaa
 3. Iines 11.01.2019

  Podcasti oli erittäin mielenkiintoinen taas kerran <3 Työkaverit ovat suuri voimavara joista saa iloa ja energiaa joka päivä työelämässä. Heidän kanssa vietämmä aikaa satunnaisesti vapaa-ajalla.
  Teksti oli mielenkiintoinen ja laittoi miettimään työkavereiden tärkeyttä elämässäni.

  Vastaa