viikkokatsaus

kuulumiset, me

Moikka! Vitsit mikä viikonloppu takana. Molempina päivinä saatiin nauttia mielettömän aurinkoisesta säästä, ulkoilusta ja hyvästä ruuasta. En ole edes varma kuinka monta laskiaspullaa tuli herkuteltua :D. Alla näkyy meidän viikko! Sain tosin juuri päiväkodilta viestiä, että siellä riehuu ärhäkkä vatsatauti, joten nyt vaan toivotaan että viikko menisi kuten ollaan suunniteltu. Samalla yritän olla stressaamatta pöpöistä jne, koska niille nyt vaan ei voi mitään ja pienten terveys menee heittämällä kaiken muun ohi. <3

Toivottavasti siellä myös pysytte terveenä ja lämpimänä, vaikka pakkasta taitaa riittää koko maassa.

maanantai / Salatut Elämät kausi starttaa mun osalta ja pari viikkoa teen hommia suht intensiivisesti. Viikko alkoi onneksi mukavan rennosti, kun ehdittiin syödä koko perhe aamiainen yhdessä. Kuvauspäivän jälkeen tarkoituksena olisi tehdä rauhoittava pilates/jooga olkkarissa. <3

tiistai / Päivällä oon pari tuntia kuvauksissa ja iltapäivä-ilta vietetään hyvinvointitapahtumassa missä saan olla kirjani kanssa. Kirjaan liittyvät tilaisuudet ovat olleet jännittäviä ja jos on hyvä tuuri, niin tiistaina tapaan monta tuttua ensimmäistä kertaa kasvotusten. Somen kautta sitä ajattelee jo tietyllä tapaa tuntevansa. 🙂

keskiviikko / Päivä vietetään lähestulkoon kokonaan ulkokuvauksissa, joten pitää tsekata kaikki lämpösetit valmiiksi sitä varten. 😀 Tämä on myös yksi niistä päivistä jolloin tukiverkko auttaa tyttöjen kanssa. Meillä on tytöt ihan normi päiväkodissa, joten 17.00 mennessä pitää olla hakemassa. Tämä ei aiheuta pääsääntöisesti ongelmia, mutta joskus on niitä viikkoja kun kaikki mahdollinen kasaantuu samoille päiville. Onneksi on niin paljon läheisiä aikuisia ympärillä. <3 Olin myös ihan mykistynyt, kun höpöttelin aiheesta sunnuntai-iltana mun IG-stoorien puolelle ja sain sen jälkeen monta viestiä kavereilta ja lähipiiriltä siitä kuinka he voivat auttaa. Moni huikkasi, että soita vain mulle jos tulee joku tilanne tällä viikolla! Miten ihmiset onkaan niin avuliaita! <3

torstai / Aikainen aamu. Herätys taitaa olla jo viiden jälkeen. Aamu-päivä vierähtää missäs muualla kuin kuvauksissa. 16.30 menen vieraaksi Suomalaisen Kirjakaupan Hyvinvointitapahtumaan Aleksin lippulaivamyymälään. Eli 24.01 klo 16.30 voi tulla sinne moikkaamaan mikäli sattuu sopimaan aikatauluihin ja kalenterista löytyy tilaa. <3 Olisi ihanaa nähdä siellä! 🙂

perjantai / Aamulla tsekkaan vaatteet ja meikit kuntoon, nimittäin päivä menee Salkkari 20.v pressissä ja siitä matka jatkuu suoraan risteilylle. Meillä on siis vkl tiedossa Tukholman minireissu, jonka aikana on muutamat työtehtävät, paljon yhdessä oloa kollegojen kanssa sekä toivottavasti mukavia kohtaamisia sarjan fanien kanssa. Tukholmassa meinaan tehdä muutaman täsmä iskun kaupoille, mutta muita suunnitelmia ei vielä ole.

Mukavaa uutta viikkoa! <3Sara

Kuvat eiliseltä, kun käytiin ulkoilemassa. Ei uskallettu mennä jäälle, mutta löydettiin hyvä liukurimäki ja jatkettiin leikkejä vielä omalla pihalla. Kuumaa kaakaota ja keksejä oli pakattu mukaan! 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia

 1. Kati 21.01.2019

  Sen enempää selittelemättä pakko oli tulla lukemaan sinun postaus, eikä se taaskaan pettänyt <3 kiitos!
  Miulla loppuu tänä iltana eka työputki loman jälkeen, oli vain 4 päivää. Kevyt aloitus. Tiedossa vapaille uunin lämmitystä, uimahallia lasten kanssa ja järjestökokousta 🙂

  Tsemppiä viikon askareisiin!! 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 22.01.2019

   hei ihana viesti <3 Voi miten kivalta kuulostaa sinun viikko! Parasta 🙂
   Tsemppiä sinne myös <3

   Vastaa