samettia ja podcastia

podcast, pohdintaa

Moikka! 🙂 Samettia näkyy tällä hetkellä sohvatyynyissä, toppatakissa, pannassa, donitsiponnarissa ja mekossa. Vitsit, että tykkään tästä materiaalista paljon. Sametti tuo ihanaa vibaa vanhasta ajasta, se on jotenkin yleellinen ja ihana pehmeä. Muistan, kun sametti aiheutti vielä muutamia vuosia sitten lähinnä kylmiä väreitä.. 😀 Nyt on vähän eri meininki. Pitääkin postata teille kuvia mun samettitakista. Siitä saan kysymyksiä melkein joka kerta kun pidän sitä päällä. 🙂 Toinen tämän hetken vakkari on samettipannat, joita multa löytyy kahdessa värissä. Tänään nappasin mukaan mustan. Tosin se on tuolla laukun pohjassa, kun pipo painautui syvälle päähän. -24 näytti auton mittari.. jep jep.. 😀

Tänään meillä on podissa aiheena traumat ja siis sellaiset konkreettiset tapahtumat, kuten kolarit ja tapaturmat. Mua jännitti todella paljon äänittää tämä jakso, koska oon aika herkkä ja jossain kohtaa sen voikin kuulla että pyyhitään kilpaa kyyneliä poskilta. Omalta kohdalta puhun syksyn autokolarista mihin jouduttiin tyttöjen kanssa. Selitän koko tilanteen ja käyn läpi sen mitä ajatuksia se herätti. Jos kuuntelitte jakson, niin olisi kiva kuulla mitä ajatuksia se teissä herätti tai onko teillä ollut vastaavanlaisia kokemuksia/tuntemuksia. Tänne blogiin saa tietty laittaa viestiä ja luetaan myös meidän papupata IG-direct viestejä. Nyt aamiaista, kahvia ja mailin purku. Ihanaa päivää! <3Sara

Papupata-podin löytää helposti:

 1. Lataa puhelimeen Acast-sovellus, (voit myös kuunnella I phonella – Applen oman Podcast sovelluksen kautta) etsi Papupata.
 2. Laita meidän ohjelma ihmeessä seurantaan, niin saat jatkossa aina tiedon kun uusi jakso ilmestyy. 🙂
 3. Seuraa meitä Instagramissa @papupatapodi sinne päivitetään rentoa sisältöä, välillä vähän kieliposkella.. Pysyt myös hyvin kärryillä siitä mitä milloinkin Papupata meinaa. 😉 JA siellä luetaan aktiivisesti Direct viestejä, joten jos on risuja tai ruusuja podiin liittyen, aihetoiveita tai muuta mielenpäällä, niin sinne saapi rustailla.. <3
 4. Voit kuunnella jakson myös tästä.

kuvat / Amanda Aho

Sara Parikka joulukuu
Sara Parikka joulukuu
Sara Parikka joulukuu

kengät / Dr Martens

mekko / Cubus*

takki / nakd*

pitkät sukat / h&m

*saatu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

 1. Sarppa 22.01.2019

  Tuo mekko on aivan ihana! Kuuntelin teidän podi jakson ja ajattelin että ihanaa kun olet niin rohkea ja kerrot kolarista, arvostan kuuntelijana todella paljon että olet halunnut jakaa asian! Ja kyllä itsekin tiedän mistä puhuit, ja varsinkin siitä suuresta huolesta mikä äitinä tulee heti tollasen tilanteen jälkeen kun lapset mukana.. Se on todella mahtavaa että olet puhunut asiaa läpi, se on tärkeintä. Kivaa viikkoa teille! 🙂

  Vastaa
 2. Matleena 23.01.2019

  En yleensä kuuntele podcasteja, mutta nyt mielenkiinnosta kuuntelin uusimman. Kun aloit kertoa kolarista, kyyneleet tulivat valtoimenaan. Pahin pelkoni on ajaa kolari kahden lapseni kanssa, mietin sitä usein ja lietson pelkoa. Oma väsymys huolestuttaa, jos ajaisin kolarin ja se olisi oma syy. Mitkä tunnontuskat siitä tulisi, varsinkin jos jotain pahempaa sattuisi.

  Vastaa