20v risteily

kuulumiset, me, päivä mun kanssa

Moikka! Viikonloppu vierähti risteilyllä ja Salatut Elämät sarjan 20v juhlissa. Olen itse ollut töissä Salkkareissa vuodesta 2007, joten oli super mahtavaa päästä juhlistamaan synttäreitä kaikkien kollegojen sekä sarjan fanien kanssa. Laivareissu muutamalla sanalla: juhlajakson katsominen, Q&A, illallinen&brunssi, hytissä herkuttelua, monia monia kohtaamisia, keskusteluja työkavereiden kanssa, selfieitä, kuvia, videotervehdyksiä, kakkua ja muutama lasi skumppaa. Kiitos kaikille teille jotka olitte risteilyllä. <3 Oli mieletön kokemus, jota en usko koskaan elämässäni kokevan uudestaan.

Eilinen päivä Tukholmassa oli aivan ihana ja pyörittiin monta tuntia Södermalmin alueella. Käytiin sisustusakaupoilla, syömässä ja kahvilla. Vitsit, että tykkään Tukholmasta! Siihen vaikuttaa suuresti se, että kaupunki alkaa olla jo todella tuttu. Onneksi tänä keväänä pääsen vielä uudemman kerran Tukholmaan ystäväni kanssa.

Nyt olo on väsynyt ja taidan syödä iltapalan + painua heti pehkuihin. Hyvää yötä! <3Sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

8 kommenttia

 1. Jenniina 27.01.2019

  Kiitos Sara kun signeerasit kirjan mulle ja ehtisit kiireessä myös selfieen, merkkaa tosi paljon <3 muutenkin risteily oli kyllä unohtumaton kokemus! Ihanaa kevään odotusta koko teidän perheelle <3

  Vastaa
  • Jenniina 27.01.2019

   Ottamaan yhteiskuvan* piti kirjottaa…

   Vastaa
  • Sara Parikka 28.01.2019

   Tuntui kyllä että meillä oli kiire monessa kohtaa! Pahoittelut siitä <3 Ihana kuulla, että viihdyit risteilyllä. Aivan mahtavaa! Se oli kyllä mullekin todella unohtumaon kokemus. 🙂 Kaikkea parasta myös sinne!<3

   Vastaa
  • Sara Parikka 03.02.2019

   <3<3<33 kiitos kun tulit!

   Vastaa
 2. Daniela 28.01.2019

  Kiitos ihanasta risteilystä! Sun ja muitten näyttelijöiden näkeminen teki risteilystä ihan parhaan. Tajusin vasta kotona että mitäs kaikkea siellä sitten tapahtuikaan. Tuli kyllä hymyiltyä ja naurettua koko viikon edestä. Ootte vaan niin ihania kaikki! ? Toivon et tälläsiä tapahtumia tehtäis joskus lisää. Mukavaa alkavaa viikkoa Sara! ❤️

  Vastaa
 3. maikki 28.01.2019

  Mikä tuo noin ihanan näköinen kahvila on? mielettömän hyvän näköiset herkut 😀

  Vastaa