smaragdi

me, muoti, ootd, tyyli

Moikka! Tänään heräsin aamulla ja tajusin, että risteily tosiaan verotti energiaa. Nyt edessä kahvikuppi ja vihreä smoothie. Huomenna meen vihdoin jumpaamaan, kun viime viikolla en ehtinyt kertaakaan salille. Siskolla sattuu olemaan tämä viikko lomaa, joten hänen kanssa myös ihania suunnitelmia luvassa. Kohta suunnataan tuonne lumipyryn keskelle kävelylle. Lähtee viikko hyvin käyntiin. 🙂

Tästä kuvissa takista puhuin pari postausta takaperin (täällä). Takki on lämmin ja kivan erilainen. Musta tuntuu, että nykyisellä takkivalkoimalla mennään monta vuotta putkeen. 🙂 Oon nimittäin ollut aivan äärimmäisen tyytyväinen uuteen Fjällreäenin takkiin, joka lämmittää varmasti vuosi kausia. Iso suositus mikäli joku miettii kyseisen takin hankintaa. Toinen suosikkijuttu sametin ohella on vihreä.. Oon ihastunut kyseiseen väriin viime aikoina. Smaragdin vihreä erityisesti näyttää kivalta! Huomasin juuri, että kotonammekin on aika paljon vihreää. Hain viime viikolla kaikki viherkasvit alakertaan ja jätin joulusta ainoastaan vihreän väriset tyynyt sohvalle.

Tällä viikolla blogiin on luvassa juttua ainakin rakentamisesta, hemmottelusta + tietty joku resepti. Ihanaa viikkoa! <3Sara

kengät / Dr Martens

sukat / Pierre Robert

housut / JC Jumbo*

neule & takki / nakd*

laukku / louis vuitton

pipo / bershka

vajaamittaiset lapaset / anoppi

*saatu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

14 kommenttia

 1. Tikma 28.01.2019

  Heissan

  Minä en ole juuri blogeja lukenut tai seurannut. Nyt huomaan käyväni päivittäin tarkastamasta milloin sinulta on tullut uusi postaus. ? olenkin jo selaillut viime vuoden postauksiasi ahkerasti. Suosikkejani on ollet ”mun suosikit” tyyliin tehdyt.

  Kiinnostava aihe olisi mihin panostaa ja missä säästää (esim vaatteiden valitseminen, sisustus, kosmetiikka…) oliko sinulla joku merinovillaneule suositus?

  Mutta kiitos kun vetäsit mut mukaan blogien maailmaan. 🙂
  Kivaa kevään odotusta, oot niin symppis.

  Vastaa
  • Sara Parikka 03.02.2019

   ihana kuulla 🙂 Mulla on aivan mahtava merinovillaneule Cubukselta.. pysynyt mielettömän hyvänä 🙂 Se on 100% merinovillaa!
   Kaikkea parasta sinne <33

   Vastaa
 2. Julia 28.01.2019

  Olen lukenut blogiasi siitä asti kun sen loit ja ”kasvanut” sen varrella. Aluksi tietysti koska fanitin sua hahmona, mutta nyt olen huomannu että ”fanitan” sua ihmisenä<3 Ajatusmaailmasi kohtaa hyvin omani kanssa ja olen saanut niin paljon positiivista energiaa instasta, blogista ja kirjasta<3
  Do what you love, love what you do

  Vastaa
 3. minna 28.01.2019

  Vihreästä sen verran , että se on yksi ehdoton lempparini ollut jo vuosia ja vuosia. Pidän monista väreistä ( vaaleanpunainen vaatteissa söpö ja siitä en luovu koskaan 😉 ) mutta vihreä kaikissa sen eri sävyissä ”kuvastaa” jotenkin niin luonnonläheisyyttä ja sen elinvoimaa. Mutta siis oli sammalen- , ruohon-,limen-, lehmuksenkukan-, pistaasi-, männyn-, army-vihreä jne niin kaikki uppoaa esim. sisustuksessa . Mutta myös vaatteissa joita huomaan himoitsevani ( seuraava ostos männynvihreä tähtikuvioinen huivi 😉 ). Sulle ja sun ”arki” tyyliin Sara ( rentoa kivaa sellaista kun näytät käyttävän) sopisi sellainen armeijan vihreä takki, vähän ”kevennystä” kevättä kohti ja mustan tilalle ( vaikka musta on aina hyvä, käytän paljon ). Väreillä on kiva leikitellä , omilla mieleisillään sävyillään ! Hyvää viikkoa sinne.

  Vastaa
 4. minna 28.01.2019

  (Piti kehua takkiasi mutta edell viesti livahti) -On todella rennon magee ja pähee , smaragdi on myös hyvä VÄRI , esim koruissa tai astioissa (lasit …ym ). Kaunis väri !!

  Vastaa
 5. minna 28.01.2019

  Kiva kun olit Puoli 7 ohjelmassa tänään.

  Vastaa
 6. Henna 28.01.2019

  Rakastan vaa lukea sun blogia ja tsekkaan joka päivä onko tullu uus postaus? Ihana lukea just vaan teijän arkijuttujakin, sen lisäks on ihanaa kattoa sun storeja instasta:) Ainiin ja oon usein kattonu et sulla storyssä ihania ruokakuvia/videoita jostain ravintolasta tai kahvilasta, mutta et oo maininnut paikan nimeä, nii sellanen toivomus että laittaisit jatkossa ne sijainnit/paikan nimen se ois mahtavaa?

  Vastaa
  • Sara Parikka 03.02.2019

   jee, ihana kuulla 🙂 Hei joo voisin mainita paikan useammin!

   Vastaa
 7. Riikk 29.01.2019

  Harvoin kommentoin mitään, mutta oon vasta vähän aikaa sitten löytäny sun blogin vaikka sua instagramissa oonkin jo pitkään seurannut, ja tää on noussu ihan yhdeks lemppariblogeista. Samoin podcasteista hetki sitten innostuneena niin sun ja Johannan Papupatapodi on ihan ykkönen! Niin hyväntuulen podi ja ootte ihanan aitoja?

  Vastaa