alkuvuoden TOP

koti & sisustus, me, pohdintaa, tyyli

*postauksen linkki on kaupallinen

Sukat / Olen jo moneen otteeseen maininnut, että Pierre Robert:in sukat on mielettömän hyviä. Juuri toissa viikolla ostin muutaman parin lisää, kun tajusin että käytän koko ajan vain heidän sukkia ja entuudesta minulta löytyi vain 2 paria. 🙂 Mun lempparimalli on nimenomaan Merinovillaiset urheilusukat, niin parhaat! Löytyy esim Cittarista! 🙂

Lämmin takki / Uskallan veikata, että tämä takki tulee olemaan koko vuoden 2019 paras hankintani. En ole koskaan pysynyt näin lämpimänä ja ollut näin rakastunut takkiin.. 😀 Laatu, pehmeys ja lämpö tuntuu vaan niin ihanalta. Onneksi satsasin tähän, vaikka pitkään mietin ja pähkäilin. Malli on siis Fjällräven Expedition Down Jacket W ja värinä musta.

Kirjat / Saan päivittäin viestejä kirjastani. En olisi koskaan uskonut tällaista vastaanottoa. Kirja on loppunut monista kaupoista ja kaupungeista sekä ihmiset jakavat aktiivisesti somessa fiiliksiä mitä kirja on nostanut. Tuntuu aivan mielettömältä. <3 Olen tavannut ”Täydellinen iho / opas Korealaiseen ihonhoitoon” kirjoittajan Virven muutaman kerran nyt kirjaprojektin tiimoilta (meillä oli sama kustannustoimittaja) ja seuraavana aijon paneutua hänen kirjaan. Ihonhoito kiinnostaa mua älyttömän paljon ja kaipaan tiettyä selkeyttä ja apua omiin kasvojenhoito rutiineihin.

Huomasin tänään, että täällä on myynnissä myös signeerattuja kappaleita. Kirjoitin niitä tammikuussa ISON kasan! <3

Korvikset / Oon löytänyt korvikset nyt vihdoin uudestaan. Ostin Tukholmasta pienet rengaskorvikset joista tykkään nyt tosi paljon. Veikkaan, että viimeistään kesään mennessä palaa myös ne näyttävät korvikset. Oon alkanut kasaamaan Pinterestiin kevät & kesä kansioita. Taloprojektin ohella tyyli jaksaa kiinnostaa ja erityisesti se miten pystyn hyödyntämään jo kaikki olemassa olevat vaatteet miksaamalla kokonaisuuksia. 🙂

Ihon kosteutus / Olen keskittynyt ihonhoitoon nyt erityisen paljon. Pakkanen paukkuu ja mulla on taipumusta pintakuivaan ihoon. Tänä talvena mun apuna on ollut Lumenen ARTIC sarja, josta oon tykännyt tosi paljon. Se on suunniteltu nimenomaan haastaviin sääolosuhteisiin sekä lämpötilan vaihteluun. Olen myös käyttänyt säännöllisesti kasvovettä ja kasvosuihketta. Eli yritän kaikin keinon saada ihoon sen tarvitsemaa kosteutta. Toistaiseksi on mennyt tosi hyvin ja posket ovat edelleen pehmeänä. Muutama isompi epäpuhtaus on tullut, mutta niistä en ikinä oikein ota selvää 😀 Juteltiin myös uusimassa Papupata jaksossa kauneudesta, iästä jne. Jakso löytyy täältä.

Tänään vietetään mun siskon kanssa hemmottelupäivä kaksin. Yritän muistaa kuvata ja palaan viimeistään huomenna. <3 Uskon, että tämä tekee hyvää ja jospa joku teistäkin innostuisi hemmottelemaan itseään. Hei muuten, jos kiinnostaa niin täältä pääset kurkkaamaan Puoli seitsemän jakson jossa olin vieraana. Mukavaa päivää! <3Sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia

  1. Piitu 30.01.2019

    Ihana toi sun vierailu puol 7!!! Vuosien aikana on kyllä kehittynyt ulosanti ihan superiks!

    Vastaa