kevättä kohti

me, muoti, ootd, tyyli

Moikka! Viikon kotona olon jälkeen olin aivan innoissaan maanantaista, uudesta viikosta ja siitä, että pääsin heti aamusta liikkeelle. Suuntasin äänittämään uusia Papupata podcast jaksoja ja mietin matkalla miten ihanaa on mennä päivä ja viikko kerrallaan kevättä kohti. Huomasin viikonloppuna kuinka aamulla kahdeksalta oli jo valoisaa. Niin ihanaa!

Suoritin joululomalla KonMarituksen perinteisellä tavalla mun vaatekaappiin ja yllätyin siitä, että vaatetta ei ollut NIIN paljon kun ajattelin. Olen kuitenkin säännöllisesti laittanut vaatteita lahjoitukseen & kierrätykseen, joten nyt alkaa olla jo todella hyvä tilanne. Tällä hetkellä vaatteet mahtuu hyvin, näen ne yhdellä silmäyksellä (toki kausivaatteita on säilytyksessä) ja pystyn helposti katsomaan mitä laitan päälle. Tarkoituksena on jatkaa samaa rataa ja olla hamstraamatta yhtään mitään turhaa vaatetta kaappiin. 🙂 Uuteen kotiin ei tule mitenkään älyttömästi lisää tilaa vaatteille, joten senkään turvin ei kannata asiaa ajatella. 😀 Onko teillä vaatteita sopiva määrä?

Tänään vetäisin päälle kevääseen sopivan keltaisen neuleen farkkujen pariksi. Neule+housut/hame on aika vakkari täällä suunnalla ja jaloista löytyy maiharit tai jotkut talvikengät. Nyt pitää vielä jaksaa pukeutua lämpimästi ja miettiä erilaisia kerrospukeutumisia. Pian on sitten sneakkreiden ja teepaitojen vuoro.. Pian.. <3

Olipa ihanaa käydä kodin ulkopuolella, kun seuraavat päivät menee taas kotosalla. Matilda on meistä nyt vuorostaan kipeänä. <3 Mukavaa uutta viikkoa! <3Sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

15 kommenttia

 1. Nea 11.02.2019

  Ihana postaus!
  Mulla on mun mielestä ihan sopiva määrä vaatteita. Milloin teet taas päivä mun kanssa postauksia ne on ihania ja lisää rakennusprojekti postauksia. <3

  Vastaa
 2. Matsku 12.02.2019

  Hei onko tuo taustalla oleva seinä teidän kodissa? Mietin siis että mitä maalia siinä on käytetty? On juurikin sen näköinen mitä olen omaan kotiini haaveillut ruman tapetin tilalle.

  Ihanaa kun kevät lähestyy ja valo lisääntyy, auringosta saa niin paljon lisäenergiaa.

  Voi kun saisi itsekin aikaiseksi kunnon konmarituksen. Meillä vain ongelmana se, että mieheni ei raaski luopua juuri mistään. Oletteko te Mikon kanssa samoilla linjoilla siitä mitä tavaraa on järkevä säästää ja mikä joutaa kiertoon?

  Vastaa
  • Sara Parikka 15.02.2019

   Se on mikrosementtiä 🙂 Mikko laittoi 🙂

   Ollaan välillä samoilla ja välillä eri linjoilla 😀 Mutta se joka siivoaa saa päättää 😀 haha!

   Hei ihanaa viikonloppua <3

   Vastaa
 3. Jossu 12.02.2019

  Ihana paita!!?? Mistä??
  Ja mulla on liikaa vaatteita! Siis todellakin LIIKAA!!

  Vastaa
  • Sara Parikka 15.02.2019

   Tää on lindex 🙂 hehhehe, mut ainaki on valinnanvaraa 🙂

   Vastaa
 4. Anna 12.02.2019

  Keltanen on kyllä niin ihana väri ja sopii sulle todella hyvin! 🙂
  Ihanaa kevään odotusta! ❤️

  Vastaa
 5. Sara Pylvänäinen 12.02.2019

  Ihanan pirteä väri! Sopii ihan täydellisesti sinulle 🙂 Aurinkoista kevättä!

  Vastaa
 6. Eve 12.02.2019

  Mitä vanhemmaksi olen tullut niin sitä vähemmän haluan mitään ylimääräistä kotiin säilytykseen. Itse en hamstraa mitään mutta kaikkea tahtomaani en voi laittaa poistoonkaan koska miehellä on sanansa siinä sanottavana?

  Vastaa
  • Sara Parikka 15.02.2019

   no just se… meillä aina väännetään mikä lähtee ja mikä jää 😀

   Vastaa
 7. Sara 12.02.2019

  Minne yleensä lahjoitat/kierrätät vaatteita, joille ei löydy enää käyttöä? 🙂

  Vastaa
 8. Vivi Vinna 12.02.2019

  Nyt on sopivasti vaatetta. Muuttaessa piti karsia paljon. Vaikka vaatetta on, joskus tulee se kauhea tunne, ettei ole mitään päällepantavaa tai en tiedä, mitä laittaisin päälle. Ekaa kertaa tulin blogiisi vierailulle! Jännä, että siulla on blogi. 🙂

  Vastaa