takuuvarma herkkujälkkäri

design, koti & sisustus, resepti

Moi! <3 Arvatkaa mikä herkku on ihan liian aliarvostettu… Hedelmäsalaatti!!! Siis se on niin hyvää ja etenkin kermavaahdon kanssa. 😀 Sitä ei saa unohtaa! Varmaan sanomattakin selvää, että tämä herkku maistuu myös lapsille ja olenkin alkanut tekemään tätä aina ISOn määrän kerrallaan, jotta seuraavalla aamu-/iltapalalla riittää herkuteltavaa. 🙂

Meidän hedelmäsalaatista löytyi tällä kertaa:

banaania

persikanpaloja mehussa

päärynää

ananaspaloja mehussa

viinirypäleitä

vadelmia

mustikoita

+ kermavaahto & ripaus vaniljasokeria

Ihanaa viikonloppua! Matildalla käväisi eilen illalla kuume, mutta nyt hän on taas ollut ihan voimissaan. En ota selvää näistä pöpöistä mitä on liikkeellä. Olen saanut monta vastaavaa tarinaa seuraajilta.. Ja hei huomasin keskustelua päikkäreistä kommenttiboksissa, joten mieluusti otan aiheen käsittelyyn oman postauksen muodossa nyt viikonloppuna! Kivaa perjantaita! <3Sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

10 kommenttia

 1. Pinja Mitrovitch 15.02.2019

  Moi Sara!

  Tästä tulee niin pahasti mieleen koulun jälkiruokapöydät. Sinne hedelmäsalaatin joukkoon oli heitetty joku pilaantunut hedelmä tai muuten vaan inhokki sellainen, joka pilasi koko salaatin maut. Onneksi kotona voi itse valita hedelmänsä 😀

  yst. Pinja // http://www.pinaycoco.fi

  Vastaa
 2. Laura 15.02.2019

  Ai nam! Täytyisikin tehdä tätä herkkua pitkästä aikaa. Mukavaa viikonloppua teille! 🙂 <3

  Vastaa
 3. Jensku 15.02.2019

  Tää on kyllä niin parasta, itse en oo kyllä tajunnut kermavaahtoa laittaa, täyttypä kokeilla! Me ollaan tehty jugurtin kanssa!

  Vastaa
 4. Minna 15.02.2019

  Moi! Hyvältä näyttää ? käytätkö ihan ulkomaisia vadelmia salaatissa kypsentämättä vai löytyykö jostain kotimaisia?

  Vastaa
  • Jonnz 16.02.2019

   Ulkomaisia tuoreita vadelmia/mustikoita/mansikoit käytetään suomalaisten marjojen tapaan eli kunnon huuhtelu ja syöntiin! ? Vain ulkomaisilla pakastemarjoilla on kyseinen kuumennussuositus, jota moni ei kuitenkaan huomaa huomioida esim. smoothieita tehdessä. ?

   Vastaa
  • Sara Parikka 16.02.2019

   Juu käytin ulkomaisia, juurikin kunnon huuhtelun jälkeen. 🙂

   Vastaa
 5. Iida 16.02.2019

  Hei! Suosittelen kokeilemaan joskus myös vaahdotetun vaniljakastikkeen tai sellaisen valmiin paksun Vanhan ajan vanilja-kastikkeen kanssa! Mun suosikki 🙂

  Vastaa