kevään huulimeikki

kauneus, me

*postauksen tuotteet saatu pr-lahjana

Moi! Meikkaan vaihtelevasti, ehkä noin 2-5 kertaa viikossa. Välillä olen pitkiä aikoja vähemmällä meikillä ja välillä taas on päivästä toiseen meikkiä pidemmän aikaa. Tykkään eniten aika luonnollisesta ja freesistä meikistä. Olen suht tarkka meikistä ja siitä, että se tuntuu omalta. Tietty työhöni kuuluu olla erilaisissa meikeissä ja rakastan testailla erilaisia lookkeja, etenkin silloin kun ammattilaiset rakentaa ne.

Huulipunat ja kiillot ovat tärkeä osa meikkiäni ja tykkään usein laittaa väriä huuliin kevyen meikin vastapainoksi. Eniten tulee käytettyä luonnollisia huulivoiteita, jotka kirkastavat kivasti huulia ja pitävät kosteutta yllä. Tykkään myös aina testailla uusia huulipunia ja laskeskelin juuri, että mun puhelimen screenshoteista löytyy aika paljon kuvia huulimeikki suosituksista. 😀 Harvan suosituksen oon päätynyt ostamaan, mutta on ihana kurkkia mikä toimii kenelläkin. Huulimeikki on nimittäin aika henkilökohtainen juttu ja pienikin sävyero tekee ihmeitä.

Kuvailin teille mun tämän hetken suosikit. <3 Näistä suosikeista voi hyvin huomata, että tällä hetkellä tykkään aika kevyestä ja heleästä huulimeikistä. Mattapinta ja vahvat pigmentit puuttuvat tästä postauksesta kokonaan. Ensi kerralla ehkä siiten niitä!

Kävin aamupäivällä kiropraktikolla ja vitsit miten teki hyvää. Tämä pitkään jatkunut yskä ei ole tehnyt hyvää kropalle, joten kiva saada jumeja auki. Illasta meille saapuu ekaa kertaa ruokaboksi, jihuu! Viikon ruuat on siis mietitty valmiiksi meidän puolesta. 🙂 Hei mahtavaa uutta viikkoa! <3Sara

Lumene NORDIC SEDUCTION Lipshine / summer sky 7 / 

Monesti huomaan, että valitsen ennemmin pinkkiin taittuvan värin, kuin oranssiin.. Välillä kuitenkin tykkään nimenomaan periskkaisesta sävystä ja tämä tietty riippuu siitä mitä on päällä ja millainen muu meikki on. Tykkään myös miksata lämpimiä ja kylmiä sävyjä keskenään. 🙂 Tämä persikkainen huulipuna on ihanan kevyt ja voidemainen. Uskon, että kesällä yksi suosikeista!

Dior Addict / LIP MAXIMIZER / 007 raspberry

En lukenut tarkkaan pakkausta ennenkun testasin tätä huulikiiltoa. Mietin, että huulia kihelmöi ja aika pian tajusin sen johtuvan huulikiillosta. Ihana mentholin tuoksu ja täyteläistävä vaikutus.. 😀 Rakastan tällaisia tuotteita! Täydellinen huulikiilto silloin kun kaipaa extra buustia. Tykkään myös suht neutraalista sävystä paljon ja siitä, että tätä on helppo lisätä myös esim. ilman peiliä. Sellaiset huulikiillot missä on paljon pigmenttiä ovat haastavia siinä, että ne saattavat suttaantua helposti ja levitys on tarkkaa puuhaa.

Dior Addict / LIP GLOW TO THE MAX / 207 raspberry 

Tämä on näistä postauksen tuotteista mun suosikki! Niin ihana koostumus ja aivan täydellinen heleä väri. Sopii lähestulkoon minkä vain meikin pariksi ja on arkeen sekä juhlaan tyädellinen. Tämä huulivoide hoitaa huulia 24h ja sisältää mm. mangoa. Iso plussa myös purkin herkullisesta ulkomuodosta!

Lumene / MOOMIN / Rose Lip Balm / pehmeä, kevyt tuoksu, tumma sävy

Arkeen täydellinen! Pehmeä ruusu huulivoide joka antaa luonnolisen nuden sävyn. Parhain puoli on mielestäni sävy, joka tulee selkeästi esiin. Monesti huulivoiteissa pigmentti on olematon, mutta tässä huomaan selkeän eron. Tämä on sellainen tuote, että matkustaa mukana laukussa siihen saakka kunnes se on käytetty loppuun. Multa löytyy aina laukun pohjalta huuliin jotakin ja siihen keinoon tukeudun aikasen usein. 😀 Saatan myös päivän mittaan vaihtaa useasti sitä mitä voidetta laitan.. Senkin suhteen on hyvä käyttää suht neutraaleja sävyjä joita voi helposti lisäillä ja miksata.

Estee Lauder / Pink Electron 

Jos tykkäät huulikiillosta, niin tätä kannattaa testata! Aivan ihana 90 henkinen klassinen huulikiilto. Liukuva väri vaihtelee valon mukaan ja koostumus on perinteinen, mutta ei liian tahmea. Tätä kiiltoa olen käyttänyt tosi moneen otteeseen ja uskon käytön vain lisääntyvän kevään edetessä. Niin fresh sävy!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 kommenttia

 1. Henna K 18.02.2019

  Kiva postaus! Kevyt huulimeikki näyttää ihanan raikkaalta 🙂

  Vastaa
 2. Hanna85 18.02.2019

  Kiitos jälleen kerran kivasta postauksesta! Mä jäin pohtimaan että hei mikäs tää ruokaboxi-juttu on? Luen blogiasi säännöllisesti, mutta onko tästä ruokaboxista ollu ennemmin puhetta ja onko mulla jostain hämärästä syystä vaan menny ohi? 😀 Kuulisin mielelläni lisää asiasta (mistä, kuinka, miten, hinta, sisältö jne.) ja tietty sitten että mitä piditte sisällöstä 🙂

  Vastaa
 3. Kaisa 19.02.2019

  Ihania sävyjä ? lapsen myötä mullakin on jääny meikkaaminen silleen että tosi tosi harvoin jaksaa enää meikata. Mutta juurikin huuliin tulee usein laitettua jotain, tästä sainkin paljon vinkkejä, kiiiitos! 🙂

  Ps. Oon seurannut sua instassa nyt vuoden ajan, ja en tosiaan tiiä miks vasta nyt tajusin tulla tänne blogin puolelle. No, onpahan tekemistä, eilisen illan ja tän aamun aikana luettu puolet teksteistä ?

  Vastaa
 4. Jossu 20.02.2019

  Ihana toi muumi?! Taidanpa kokeilla sitä!!

  Vastaa
 5. Tanja 24.02.2019

  Kiva toi muumi? mistähän sitä mahtaa löytyä, kun oikein yritin sitä etsiä, mutta ainakaan vielä ei osunu silmään missään??

  Vastaa