kevään trendit mun makuun

kauneus, muoti, pohdintaa

Moikka! Haluaisin useammin kirjoittaa muodista, kauneudesta ja tyylistä ylipäätään. Nämä asiat ovat mielessäni viikottain, kun pyrin pitämään huolta ihosta, hiuksista ja samalla mietin mitä vaatteita heitän milloinkin päälle. Rentous ja oma persoona on mulle tärkeää pukeutumisessa ja se, että koen oloni mukavaksi.

Olen niin iloinen siitä miten paljon helpompaa elämä on tällä saralla nykyään. Nuorempana epävarmuudet ja muiden ihmisten mahdolliset odotukset sekä mielipiteet vaivasi liikaa omaa mieltä.

Kun mietin kevätmuotia innostun! On ihanaa kasata pian talvivaatteet kaappien nurkkiin ja laittaa esille kevyempää vaatetta. Kerrospukeutuminen on keväällä aika tarpeellista kun ilma voi vaihtua minuutissa lämpimästä kylmäksi. Kevätaurinko lämmittää, mutta sitten kun se katoaa ei lämpöä riitä. Tuli muuten mieleen tuosta auringosta, että pitää olla taas eritysen varovainen keväällä porottavan auringon kanssa, koska se usein saa aikaa vaurioita ihossa. Pitää siis muistaa suojata kunnolla, vaikka ilma onkin viileä! 🙂

Kasasin tähän postaukseen mua sytyttävät kevättrendit. Ootteko samoilla linjoilla ja onko teillä jotain trendisuosikkeja kevättä ajatellen? <3Sara

PRINTIT / pallo, leo, teksti, kukkakuvio = you name it! Mä tykkään 🙂 Oon vielä aika huono printtien yhdistelemisessä, enkä suoraan sanoen tiedä mitä mieltä oon siitä.. Ainakaan omalla kohdalla. Mä tykkään yhdistää  printtipaidan yksiväristen housujen/hameen pariksi ja sama toiste päin. Kuvissa näkyvä leopardipaita oli mulla ekaa kertaa päällä, kun kuvat otettiin. 🙂 Kesällä tämän silkkipaidan parina toimisi hyvin esim. musta hame ja sandaalit.

VIHERÄ / Oon pikku hiljaa rakastunut vihreään kodin lisäksi myös vaatteissa. Haluaisin vihreän neuleen, mutta sopivaa ei ole vielä tullut vastaan. Sain viime syksynä sinapin värisen neuleen Indiskalta ja olen käyttänyt sitä aivan älyttömän paljon. Sinapin värinen neule on löytynyt päältäni kotoa, telkkarissa ja vaikka missä. Kunnon comfort blanket! Jospa löytäisin vihreän samaan sarjaan? <3 Vihreistä sävyistä eniten mieleeni on smaragdi. Paljon kuulee myös juttua NUDE väristä ja etenkin koko nude asuista. Tykkään hiekan sävystä paljon ja neuleita löytyy tässä sävyssä muutamia. Nude on mustan ohella ehdottomasti yksi luottoväreistäni. Silti en nostaisi sitä nyt kevään kohdalla suosikkeihini, koska keväältä kaipaan vähän jotain räväkämpää. 🙂 Ruskea on myös pinnalla tänä keväänä ja tulevana syksynä.. Veikkaan, että ruskean eri sävyt tulee sytyttämään mun mielenkiinnon.. Nimenomaan sellaiset tumman ruskeat!

OVERSIZE BLEISERI / Mä käytän ihan liian vähän bleisereitä. Mulla on yksi ihana kaapissa, joka on ikivanha.. Se on musta ja vähän ylisuuri, eli ihan täydellinen tähän kevääseen. Tykkään eniten yhdistää bleiserin rentojen vaatteiden ja lenkkareiden pariksi, mutta toisaalta odotan myös mekko&ballerina&bleiseri yhdistelmää.

SNEAKKERIT / Oon lenkkareiden rakastaja. Olin juuri viime torstaina kuvauksissa missä mulla kokeiltiin korkkareita ja sneakkereita ja sanoin, että valitaan pliis nää lenkkarit. 😀 lopulta seisoin hetken korkkareilla ja sitten otettiin ne pois. Homma hoitui paljain jaloin!  Tämän hetken haaveena kesälle on perus mustavalkoiset VANS lenkkarit. Sellaiset on hankintalistalla! 🙂

KORVAKORUT / Roikkuvia helmikorviksia on näkynyt monen vaikuttajan päällä ja itse olen tykästynyt nimenomaan basic rengaskorviksiin. Mulla on yhdet (suht pienet) kultaiset renkaat, joita olen käyttänyt lähestulkoon päivittäin viimeisen kuukauden. Ostoslistalla on muutamat eri kokoiset kulta/hopea rengaskorvikset.

pssst. muistakaa kuunnella myös Papupata podcastin uusi jakso.. <3

housut / ginatricot *

paita / h&m

laukku / marimekko

kengät / Timberland*

takki / Fjällräven

*saatu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

3 kommenttia

 1. Jossu 27.02.2019

  90-luku tiivistettynä tämä muoti ja sun maku?!

  Vastaa
 2. Laura Kristiina 05.03.2019

  Mä oon myös ihan innoissani keästä ja kaikista printeistä! Vaikka tuo kevät ei nyt vielä tullutkaan, kotiin on jo eksynyt yksi jos toinenkin keväinen esine tai mm tyynynpäällinen 😀
  Mitkä ovat sun tämän hetken ehdottomat podcastit vai onko edelleen samoja joita kävitte Papupatapodissa läpi? 🙂
  Siihen liittyen, olin ihan varma että podit et oo mua varten mutta latasin Acastin ja kuuntelin teitä, kaikki jaksot kahdessa päivässä eli voisi sanoa että koukkuun jäin 🙂
  Ihanaa viikon alkua! 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 06.03.2019

   Voi miten ihana kuulla 🙂 <3 jeeeee!! Nyt mun suosikkeja on Tuplakääk, Yksillä ja perjantain parhaat. 🙂
   Ihanaa viikon alkua sinne kans!

   Vastaa